Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν στην οικογένεια σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η ταύτιση σου με τους άλλους θα είναι πρωτεύον ζήτημα για εσένα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο της αρμονίας, το Ζυγό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εκφραστείς, και να νιώσεις την αποδοχή των ανθρώπων που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου πιθανό να ταράξει λίγο τα ήρεμα νερά των σχέσεων καθώς η συμπεριφορά σου σε ορισμένα ζητήματα μπορεί να γίνει απρόβλεπτη! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις ρήγματα στο καλό σου προφίλ.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και να δεις τις υποχρεώσεις σου ώστε να διαχειριστείς πιο σωστά το χρόνο σου και να βάλεις προτεραιότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως εκτός από δουλειές θα έχεις και την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ασχοληθείς και με τις δικές σου ανάγκες πέρα από τις υποχρεώσεις που έχεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει τυχαίες συναντήσεις με άτομα που έχεις στο μυαλό σου μέρες τώρα!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με θετικούς οιωνούς για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Σήμερα φρόντισε τον εαυτό σου και το/η σύντροφό σου και άφησε προσωρινά τις υποχρεώσεις και τα θέματα που σε αγχώνουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου ζητήματα, θα αυξήσει τη γοητεία σου και δεν αποκλείεται να έχει ένα δώρο για εσένα! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό έρωτα και μάλιστα κεραυνοβόλο!

Καρκίνος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν την οικογένεια σου ή κάποια αλλαγή που θέλεις να κάνεις στο χώρο που ζεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε καλεί να βρεις καλούς λόγους για να μείνεις στο σπίτι και να νιώσεις τη θαλπωρή που σου προσφέρει! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για να ανανεώσεις τη διακόσμηση  ή να κάνεις αγορές για το σπίτι σου καθώς σήμερα θα είσαι ερωτευμένος/η με αυτό! Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ευφάνταστες ιδέες για αλλαγές αλλά μπορεί να έχεις και μια αλλαγή στο πρόγραμμα της ημέρας!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε παρακινεί να αφήσεις για λίγο τα δικά σου θέματα στην άκρη και να ασχοληθείς με τους γύρω σου! Σήμερα θα έχουν την τιμητική τους οι επαφές με φίλους, γνωστούς και γείτονες καθώς μέσα από αυτές θα μάθεις νέα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο είναι ιδανικό για να κλέψεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και να βρεθείς δίνοντας σου και την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ακόμα και ένα ξαφνικό ταξίδι!

Παρθένος

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις ώστε να σου μείνει χρόνος για να ασχοληθείς και με αυτά που θέλεις εσύ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει νέες ανάγκες κυρίως για υλικά αγαθά! Από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα έξτρα εισόδημα για αυτό αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να βρεις τρόπους για να κάνεις εντύπωση!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έχεις την αμέριστη προσοχή των άλλων! Το τρίγωνο  που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις καθώς θα είσαι γοητευτικός/η και αρκούντως ευγενικός/η σε σημείο που σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως σήμερα δεν θα πλήξεις καθώς η ημέρα θα έχει μεγάλη γκάμα!

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική και διάφορες σκέψεις θα σε κάνουν καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους ακόμα και αν εκείνοι δεν σου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να μη θέλεις την πολυκοσμία, αλλά το τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου αλλά και την απουσία σου εκεί που πρέπει! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει μια έκτακτη δουλειά που θα σε δραστηριοποιήσει. Αυτό είναι θετικό καθώς είναι ένας τρόπος για να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια!

Τοξότης

Η ημέρα ευνοεί συλλογικές εργασίες και δραστηριότητες με φίλους αλλά και συναδέλφους σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και αγαπά την πολυκοσμία! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να ξεκινήσει μια νέα σχέση και να κάνεις εντύπωση γενικότερα! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σου λέει πως αυτά που δεν έχεις προγραμματίσει είναι τα καλύτερα, για αυτό λοιπόν άφησε την ημέρα ελεύθερη και όπως πάει!

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα θα είναι να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου και η προσφορά σου στη δουλειά καθώς η επαγγελματική αναγνώριση θα είναι η κινητήριος δύναμη σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα είναι ευνοϊκό καθώς θα έχεις τον τρόπο να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει θέματα που δεν είχες υπολογίσει λόγω υπερβολικής σιγουριάς για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Υδροχόος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο για να κάνεις μια μεγάλη βόλτα ή να αποδράσεις σε κάποιο μέρος που σε ηρεμεί καθώς η Σελήνη από το Ζυγό κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για χαλάρωση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να βγεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις μια εκδρομή και να αφιερώσεις την ημέρα σου στις χαρές της ζωής! Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα φροντίσει να μη βαρεθείς καθόλου σήμερα καθώς θα φέρει τυχαίες συναντήσεις και ξαφνικές προτάσεις για εξόδους!

Ιχθύς

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να έρθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα σου και θα νιώσεις ευάλωτος/η σε αυτά με αποτέλεσμα να νιώθεις "άβολα" σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες σου κυρίως τις συναισθηματικές. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να δεις κάθε τι που σε απασχολεί πιο ανοιχτά και αποστασιοποιημένα και αυτό θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ