Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, πρόσεξε καθώς θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μη χάσεις τον έλεγχο.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες δουλειές που είχες αφήσει και θα χρειαστούν ένα σημαντικό μερίδιο από το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να τελειώνεις με αυτές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός/η με οτιδήποτε ακούσεις σήμερα καθώς είναι πιθανό να σε μπερδέψει. Αν έχεις δουλειές με τις οποίες σχετίζονται και τρίτοι προσπάθησε να έχετε μια καλή συνεργασία και να βεβαιωθείτε για τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν για αυτό και θα αποφύγεις εσκεμμένα κάθε τι που θα δεις σαν αγγαρεία. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε παρασύρει σε σπατάλες και κραιπάλες! Οι φίλοι σου με τη σειρά τους, θα σε παρασύρουν σε βόλτες που θα δημιουργήσουν έξοδα και την τάση για κραιπάλες!

Δίδυμοι

Σήμερα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου εντός οικίας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα εν οίκω. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθος εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος αποφάσεις. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα καθώς το πιο πιθανό είναι να μη γνωρίζεις όλη την αλήθεια ή να τη γνωρίζεις παραποιημένη. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στις επαγγελματικές συναλλαγές σου καθώς μπορεί να μπερδευτείς ή οι άλλοι να προσπαθήσουν να σε μπερδέψουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες και η ημέρα θα γεμίσει με συζητήσεις προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει την εξωστρέφεια σου και την ανάγκη σου να μοιραστείς αυτά που νιώθεις.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα ακούσεις καθώς δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις τόσο καλά και να μην τους εκμυστηρευτείς πράγματα τα οποία εσύ θεωρείς προσωπικά.

Λέων

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν ζητήματα που σου προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια και τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η οικονομικά. Για να γίνει αυτό είναι πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ενεργήσεις με ρίσκο προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες σήμερα ιδιαίτερα αυτές που θα σου φανούν ευκαιρίες.

Παρθένος

Σήμερα αυτό που θα θελήσεις είναι να ακουστούν οι ανάγκες και τα θέλω σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Βέβαια αν δεν προσέξεις τον τρόπο σου ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό οι άλλοι να μην είναι ειλικρινείς απέναντι σου αλλά είναι πιθανό να μην είσαι ούτε και εσύ. Κράτησε τα προσχήματα αλλά καλύτερα να μην επενδύσεις οπουδήποτε σήμερα, είτε σε ανθρώπους είτε σε συμφωνίες.

 

Ζυγός

Σήμερα οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν ανησυχία και θα σου δημιουργήσουν άρνηση καθώς έχεις ανάγκη να μην κάνεις απολύτως τίποτα προκειμένου να τις τακτοποιήσεις και να τις βάλεις σε μια σειρά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι ευνοϊκή για σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα! Απόφυγε να κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με τις ανησυχίες που σου έρχονται στο μυαλό καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο που θα σε κάνει να δώσεις σημασία σε μη ρεαλιστικά γεγονότα.

Σκορπιός

Οι επαφές με φίλους σου, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι ατέλειωτες συζητήσεις θα είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της ημέρας που προβλέπεται άκρως επικοινωνιακή! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα βρει τρόπο να θολώσει το τοπίο. Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μάθεις την ειλικρινή γνώμη των άλλων για κάποιο θέμα που σε απασχολεί καθώς θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις. Αντί αυτού είναι πιθανό να ακούσεις κάτι το οποίο θα σε ικανοποιήσει αλλά δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σήμερα θα έχεις θολή εικόνα και θα πρέπει να αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και ζητά επαγγελματική αναγνώριση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι ευνοϊκή καθώς θα διαπιστώσεις πως οι κινήσεις των γύρω σου δεν θα είναι ξεκάθαρες και θα σε μπερδέψουν. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν έχεις κατά νου να συνάψεις συμφωνίες καθώς η ημέρα θα δημιουργήσει θολό σκηνικό. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στη δουλειά καθώς μπορεί να μην έχουν αγνές προθέσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά θέματα καθώς η ανάγκη σου είναι να κάνεις ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή ακόμα και να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα κάνει πρωταρχικό σου αίτημα την ηρεμία σου και τη χαλάρωση! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει κοντά σου ανθρώπους από το ευρύτερο και όχι μόνο περιβάλλον σου οι οποίοι θα θελήσουν κάτι από εσένα και πιθανό θα σου το μεταφέρουν με πλάγιο τρόπο. Μην πιστεύεις οτιδήποτε ακούσεις σήμερα καθώς η ημέρα ευνοεί παρανοήσεις!

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς στο μυαλό σου έχουν γυρίσει ζητήματα του παρελθόντος και σου έχουν δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι ευνοϊκή για παραπλανήσεις κάθε είδους. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις μια επιστροφή ενός παλιού έρωτα ο οποίος θα γυρίσει μετανιωμένος και θα κάνει τα πάντα να σε πείσει για αυτό, αλλά καλύτερα να μην πειστείς! Ακόμα είναι πιθανό ένα οικονομικό θέμα να μην έχει την εξέλιξη που περιμένεις αν κάνεις μια λάθος ενέργεια. Καλύτερα να αφήσεις τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων για άλλη ημέρα!

Ιχθύς

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει τη σημασία που έχει η γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε λάθη και παρανοήσεις. Μην δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η πως την αξίζουν και κράτησε στάση αναμονής για σημαντικές αποφάσεις καθώς η αλήθεια είναι πως η ημέρα δεν ευνοεί τα σωστά συμπεράσματα.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ