Τα ζώδια της ημέρας

Σκορπιέ, επικαλέσου τη ψυχραιμία σου προκειμένου να μη χάσεις τις ισορροπίες!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί άγχος το οποίο θα είναι δημιουργικό καθώς σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες καθώς αυτές είναι η "ρίζα του κακού". Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Άρη από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει κάποια έξοδα που δεν περιμένεις και να σε αποδιοργανώσει προσωρινά δημιουργώντας σου και νεύρα!  Δράσε με σύνεση και όχι επιπόλαια αν δεν θέλεις να αυξήσεις τα έξοδα αντί να καταφέρεις να τα μαζέψεις! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις συνδιαλλαγές σου με το δημόσιο καθώς είναι πιθανό αν εκνευριστείς!

Ταύρος

Σήμερα μάλλον θέλεις να μείνεις μόνος/η σου, δεν εξηγείται αλλιώς καθώς έχεις βαλθεί να κάνεις στους συνεργάτες σου αλλά και στο/η σύντροφο σου τεστ αντοχής! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα κάνει υπερβολικές τις αντιδράσεις σου σε κάθε τι που θα σου πουν και δεν θα έχεις την ίδια άποψη. Πιθανό να έχεις και την τάση να χάσεις τη ψυχραιμία σου εύκολα κάνοντας ακόμα πιο εκρηκτικό το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Προσπάθησε να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί εσωτερικές συναισθηματικές συγκρούσεις που με τη σειρά τους σου δημιουργούν ανασφάλειες. Η αντίθεση που σχηματίζει  με τον Άρη από το Σκορπιό θα εντείνει την εσωτερική σου διαμάχη και θα είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποφάσεις για το πώς πρέπει να δράσεις. Είναι πιθανό να μπερδευτείς ακόμα και σε απλά καθημερινά θέματα καθώς θα πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και μη δώσεις αφορμές για εντάσεις κυρίως με άτομα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα συζητήσεις μαζί τους σήμερα οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς εμπιστεύεσαι τη γνώμη τους και την έχεις ανάγκη προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σε προσωπικά κυρίως ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον  Άρη από το Σκορπιό θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ φίλων καθώς θα έχεις την τάση να παίρνεις πολύ προσωπικά τα πάντα. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς αν δεν θέλεις να διπλασιάσεις τον εκνευρισμό σου!

Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να νιώθεις πως κάποιος/α παίζει με τα νεύρα σου. Αιτία για αυτό είναι η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Άρη από το Σκορπιό που θα δημιουργήσει εντάσεις στη δουλειά. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις καθώς είναι πιθανό πολλά από τα προβλήματα που θα σε ταλανίσουν να δημιουργηθούν από λάθος εκτιμήσεις. Κράτησε μια πιο συντηρητική στάση προκειμένου να περάσει η δύσκολη μέρα και απόφυγε να φέρεις στη δουλειά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και το αντίστροφο.

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να χαλαρώσεις μέσα από μια ταινία ή ένα καλό βιβλίο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε προκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα δυσκολέψει λίγο την ημέρα σου καθώς έχει άλλα σχέδια για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος ενέργειες ή να βιάζεσαι να μιλήσεις χωρίς να προσέχεις τι θα πεις και πως θα το πεις και αυτό να σχολιαστεί από ανθρώπους του περίγυρου σου. Εσύ απόφυγε όσο μπορείς τις υπερβολικές αντιδράσεις και άσε τους να λένε!

Ζυγός

Οι σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό σου, θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που σχετίζονται με το "επιχειρείν", τα χρήματα και τους συνέταιρους σου. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να πεις αυτά που θέλεις και να εκφράσεις τις διαφωνίες σου χωρίς να δημιουργήσεις σύρραξη, για αυτό επίλεξε τον κατάλληλο τρόπο που δεν θα δημιουργήσει εντάσεις!

Σκορπιός

Οι επαφές σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου σήμερα θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που θα αυξηθεί ή θα μειωθεί ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου προσδώσει πολεμοχαρείς διαθέσεις! Οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι πολύ πιθανές στον περίγυρο σου καθώς από τη μία μπορεί να σου δώσουν αφορμές αλλά από την άλλη η αλήθεια είναι πως και εσύ ψάχνεις να τις βρεις. Επικαλέσου τη ψυχραιμία σου προκειμένου να μη χάσεις τις ισορροπίες!

Τοξότης

Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό και μερικές βιταμίνες καθώς η ημέρα θα είναι απαιτητική και εσύ θα πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος/η.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε φορτώνει με δουλειές και αγγαρείες και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα εντείνει την κατάσταση. Μη διοχετεύσεις την ενέργεια που έχεις σε νεύρα καθώς τότε σίγουρα θα τη σπαταλήσεις και μετά δεν θα επαρκεί για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Πρόσεξε και τη συμπεριφορά σου στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μπορεί και εκεί να προκύψουν διαφορές.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με καλή διάθεση την οποία όμως δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να εκμεταλλευτείς καθώς θα έχεις πολλούς τρόπους στο μυαλό σου αλλά τελικά θα σε κερδίσει ο καναπές και η ξεκούραση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο  και η αντίθεση  που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό ακόμα και αν ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν θέλεις να διοχετεύσεις κάπου την ενέργεια σου  προτίμησε να βρεις ένα  νέο και δημιουργικό χόμπι που θα σου εξάψει την περιέργεια ώστε να μην τα βάλεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου όπως οι φίλοι σου!

Υδροχόος

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου σήμερα θα απασχολήσουν κι εσένα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις αμέτοχος/η και μάλιστα η συμμετοχή σου θα είναι υπέρ του δέοντος ενεργή! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα θέματα εντός οικίας όμως μπορεί να φέρει και επαγγελματικά ζητήματα που ζητούν και εκείνα λύση. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα θέματα και να βάλεις προτεραιότητες καθώς αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί τότε σίγουρα θα μπλοκάρεις. Τα πολλά ζητήματα θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό για αυτό επίλεξε σε ποια από αυτά θα δώσεις προτεραιότητα.

Ιχθύς

Οι συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς και αγαπημένους  γείτονες θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στην ημέρα σου και μπορεί να σε κάνουν να αφήσεις τις δουλειές σου για να κάνεις ένα διάλλειμα μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Η αιτία είναι πως θα είσαι ευερέθιστος/η αλλά και οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές για να εκνευριστείς! Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου και να μην παθιάζεσαι με τα πιστεύω σου γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα είναι διαρκείας!

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ