Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς ενδέχεται να σε δυσκολέψουν.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν άμεση σχέση με το πορτοφόλι σου και την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου γενικότερα. Η Σελήνη πέρασε στον Ταύρο και έχει στρέψει την προσοχή σου στα υλικά αγαθά. Βέβαια η ανασφάλεια σου δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα θεωρήσεις πως  αυτά που έχεις αποκτήσει δεν είναι αρκετά και όσα έχεις θα σου φανούν λίγα σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μια καλή ευκαιρία για να σε βοηθήσει να σκεφτείς μια ευφάνταστη ιδέα ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σου και μπορεί να τα καταφέρεις!

Ταύρος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς ενδέχεται να σε δυσκολέψουν. Στην πραγματικότητα ο/η δύσκολος/η της υπόθεσης θα είσαι εσύ καθώς η Σελήνη που πέρασε στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση καθώς θα φέρει στην επιφάνεια και την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό μπορεί να μετατραπεί σε συναισθηματική υπερχείλιση και σε συνδυασμό με τις κυκλοθυμικές σου τάσεις μπορεί να δημιουργήσει θέματα.

Δίδυμοι

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει θα έχει ρεπό σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός πως θα έχεις την τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μια όαση για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις σκέψεις που θα κινηθούν στα όρια του φανταστικού και του πραγματικού. Το βοηθητικό στοιχείο της ημέρας είναι η διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου και μάλιστα χωρίς να πουν ούτε μια κουβέντα.

Καρκίνος

Σήμερα όπως και τις υπόλοιπες ημέρες σίγουρα θα έχεις υποχρεώσεις όμως όσες υποχρεώσεις και να έχεις φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η επαφή μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση και γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις πως είναι αυτό που σου λείπει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Αυτές ακριβώς οι ευαισθησίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε όποιον τη χρειαστεί ή να ασχοληθείς εθελοντικά με κάποια ομάδα ή κάποιο σύλλογο. Οι συλλογικές εργασίες θα σε βοηθήσουν καθώς θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου για αυτό επίλεξε τες!

Λέων

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα αλλά είναι κάτι που θέλεις καθώς είσαι αποφασισμένος/η να δεις με υπευθυνότητα θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε κάνει εργασιομανή με αποτέλεσμα να αφήσεις για λίγο πίσω προσωπικά σου ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις των άλλων ακόμα και χωρίς να μιλήσουν καθώς η διαίσθηση σου θα είναι ιδιαίτερα δυνατή. Άκουσε τη για να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

Παρθένος

Σήμερα θα έχεις διάθεση να βγεις, να επισκεφτείς αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους περί ανέμων και υδάτων και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι υπεύθυνη για την εξωστρέφεια σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα θέματα των άλλων καθώς θέλεις με κάποιο τρόπο να συμβάλεις σε αυτά που τους απασχολούν. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς η επιμονή σου να βοηθήσεις μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Ζυγός

Τα απωθημένα σου και οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν συναισθηματικές εντάσεις σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα τα αναμοχλεύσει με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα τραβήξει την προσοχή σου από εκεί, καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Εστίασε σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις όμορφα και απόφυγε τεχνηέντως ζητήματα που σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση και σε δυσκολεύουν.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με τη διάθεση των αγαπημένων σου προσώπων με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μην είναι σταθερή αλλά να επηρεάζεται από τη διάθεση των ατόμων που βρίσκονται δίπλα σου. Η  Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου και αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου. Προσπάθησε να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και μετά να ασχοληθείς και να προσφέρεις τη βοήθεια σου στους ανθρώπους γύρω σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχουν μείνει μερικές δουλειές που μπορεί να κάνεις πως τις έχεις ξεχάσει, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τις τελειώσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και να μην αγχωθείς παρά το φόρτο εργασίας που έχεις. Μια καλλιτεχνική ενασχόληση θα είναι το καταφύγιο σου σήμερα και θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην ασχοληθείς μαζί της πριν τελειώσεις τις δουλειές σου καθώς μετά θα σου μείνουν πίσω και θα τρέχεις να τις προλάβεις.

Αιγόκερως

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό θα είναι το μότο σου σήμερα καθώς η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σε κάνει να νιώθεις αισιοδοξία! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα αποτελέσει την αφορμή που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την κλίση σου σε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις κάτι νέο με καλλιτεχνικό υπόβαθρο που θα διαπιστώσεις πως έχει και ευεργετικά αποτελέσματα στη ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Η προσοχή σου θα στραφεί στους οικείους σου σήμερα και σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει συζητήσεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε διαμάχες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα έχει πυροσβεστική δράση καθώς θα σε αποτρέψει από το να γίνεις πολύ σκληρός/η και να πληγώσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν ασχοληθείς με κάτι που σε χαλαρώνει θα καταφέρεις να αποφύγεις τις έντονες διαφωνίες. Αν πάλι δεν σου έρχεται κάτι τέτοιο στο μυαλό επικαλέσου τη λογική και τη ψυχραιμία σου και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει.

Ιχθύς

Οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα σε κάνει να αναζητήσεις την ανθρώπινη επαφή και τον κόσμο! Μια βόλτα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στα μαγαζιά ή μια επίσκεψη σε συγγενείς και γείτονες για καφέ θα αναδείξει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα σου φτιάξει τη διάθεση- όχι μόνο τη δική σου- αλλά και των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την ανάγκη σου να προσφέρεις και θα σε βοηθήσει να παρακινήσεις τους γύρω σου να ασχοληθούν με κάποιο ζήτημα που αφορά ένα κοινό σκοπό και το κοινό καλό.

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ