ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιανουαρίου;

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα αυξήσει τις ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον  Κρόνο θα σε συγκρατήσει και δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, αλλά ούτε και να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου με τον τρόπο που πρέπει. Σήμερα θα κάνεις εντύπωση με τη σιωπή σου αλλά μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι προτιμότερο από το να μιλάς χωρίς να έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις.

Ταύρος

Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών θα δώσει τη θέση της στην ενέργεια και η διάθεση σου θα ξεκινήσει να επανέρχεται. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει μικρά εμπόδια καθώς θα έχεις την τάση να μην μιλάς πολύ και αυτό μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους που θα συναντήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τρόποι να δείξεις τη χαρά σου ακόμα και αν δεν το κάνεις μέσα από την ευχέρεια του λόγου.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα νιώθεις σε φόρμα καθώς όλο και κάτι θα προκύψει που δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια ανάμνηση ή μια συζήτηση με κάποιο δικό σου πρόσωπο ή ακόμα και ένα οικονομικό σου  θέμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σε κάνει εσωστρεφή καθώς θα σου υπενθυμίσει όλα τα απωθημένα σου. Προσπάθησε να μη δράσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση καθώς το πιο πιθανό είναι να κάνεις λάθος κινήσεις σε οτιδήποτε. Κράτησε στάση αναμονής και απόφυγε την παγίδα να γίνεις επικριτικός/η με τους άλλους.

Καρκίνος

Σήμερα τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου καθώς η αλήθεια είναι πως και εσύ θα το επιδιώξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να  ταυτίσεις τις απόψεις σου με εκείνες των άλλων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις δικές σου με ευκολία για αυτό σήμερα θα προτιμήσεις να ακούσεις παρά να μιλήσεις. Οι άλλοι μπορεί να σου δώσουν αφορμές για να εκνευριστείς καθώς η στάση τους απέναντι σου μπορεί να είναι επικριτική, για αυτό προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας!

Λέων

Σήμερα πιθανό να προκύψουν αρκετές δουλειές ή να διαπιστώσεις πως οι υποχρεώσεις που έχεις σου φαίνονται βουνό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε επαναφέρει σε τάξη καθώς τις τελευταίες ημέρες είχες χαλαρώσει αρκετά και μάλλον άφησες και κάποιες δουλειές πίσω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα σε περιορίσει καθώς θέλεις να κάνεις πολλά και να πεις άλλα τόσα όμως η επικοινωνία θα γίνεται μετ εμποδίων. Άφησε μεγαλεπήβολα σχέδια για άλλη ημέρα και πρόσεξε ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μια διαφωνία μπορεί να σε κάνει επικριτικό/η.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο καθώς δεν θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και δεν θα μπορείς να δείξεις τα συναισθήματα σου και τις σκέψεις σου. Άφησε τα λόγια που δεν θα είναι το φόρτε σου σήμερα και πέρασε στις πράξεις προκειμένου να δείξεις αυτά που θέλεις.

Ζυγός

Σήμερα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με ζητήματα σπιτιού καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους και δεν θα γίνει να τα αγνοήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην επικοινωνία. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να πεις πολλά και με αφορμή μια συζήτηση που θα έχεις με τους δικούς σου θα τα θυμηθείς ξανά όλα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις στενές επαφές καθώς αν τελικά δεν κρατηθείς και μιλήσεις τότε θα είσαι ιδιαίτερα επικριτικός/η με όλους, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Πάρε βαθιές ανάσες και μην ανοίξεις φλέγοντα ζητήματα σήμερα!

Σκορπιός

Σήμερα θα σε αναζητήσουν αρκετά άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος όπως αδέρφια, ξαδέρφια και λοιποί και εσύ από τη μία θέλεις να τους ακούσεις αλλά από την άλλη θα σε εκνευριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο ευθύνεται για το γεγονός πως μπορεί να θέλεις να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά δεν θα έχεις διάθεση για πολλές κουβέντες. Κάνε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τους άλλους διαφορετικά ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις σίγουρα δεν θα μπορέσεις να τις δείξεις.

Τοξότης

Τα οικονομικά σου ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο σήμερα για αυτό μιας και δεν μπορείς να τα αποφύγεις, τακτοποίησε τα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο υποδηλώνει πως χρειάζεται να σκεφτείς πριν μιλήσεις και να εξετάσεις κάθε λέξη που θα πεις ιδιαίτερα αν πρόκειται για οικονομικά θέματα. Η ημέρα μπορεί να μην υπόσχεται κάτι φαντασμαγορικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις αλλά θα μπορέσει να σε βοηθήσει να εκφράσεις τα επιχειρήματα σου απλά, λιτά και χωρίς πολλές κουβέντες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σου που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα κάνει ακόμα πιο έντονη την απόσταση καθώς θα σε κάνει επικριτικό/η με όλους! Πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο θα πεις την άποψη σου καθώς είναι πιθανό να είναι παρεξηγήσιμος/η. Τα επιχειρήματα σου για οτιδήποτε επιλέξεις να μιλήσεις θα είναι ακράδαντα όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δώσεις στους άλλους την ευκαιρία να εκθέσουν κι εκείνοι τα δικά τους.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις αυτά που νιώθεις και οτιδήποτε σκέφτεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει ανησυχίες και ανασφάλειες. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα τις ενισχύσει καθώς θα έχεις την τάση να εστιάσεις μόνο σε κάθε τι αρνητικό. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για τίποτε σήμερα και μην ανησυχείς, καθώς η κατάπτωση που νιώθεις είναι προσωρινή και δεν πρόκειται να σε επηρεάσει για πολλές ημέρες!

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις κοινές βλέψεις και στόχους θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα στην ημέρα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Αιγόκερω και θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα ακόμα και αν δεν έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει θέματα καθώς θα έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/η και αυτό μπορεί να πληγώσει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να μην δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις καθώς μακροπρόθεσμα θα δεις πως θα δημιουργήσουν προβλήματα.