ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα και θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να το επαναφέρεις σε τάξη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί τις επαφές σου με κόσμο όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει αφηρημένο/η και θα προσθέσει ένα βαθμό δυσκολίας σε κάθε είδους συζήτηση! Το μυαλό σου δεν θα συνεργάζεται σήμερα για αυτό είναι πιθανό να σε παρασύρει όχι μόνο σε λάθος αποφάσεις αλλά και σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην αναγνωρίζεις την ευθύνη σου στα πράγματα με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα και αν δεν βρεις τότε σίγουρα θα εκνευριστείς πολύ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα τα βάλεις με όλα και με όλους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να ρίξεις τις ευθύνες σε κάποια παλιά σου σχέση, ένα συνέταιρο σου ή οπουδήποτε αλλού προκειμένου να νιώσεις πως εσύ δεν έχεις κανένα μερίδιο ευθύνης πουθενά. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά διαφορετικά σίγουρα θα αδικήσεις ανθρώπους που δεν πρέπει.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο και σήμερα καθώς θέλεις να υπάρξει ταύτιση με τις ιδέες και τις απόψεις τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις. Είναι πιθανό να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν πρέπει και να απομακρυνθείς από έμπιστους ανθρώπους γιατί θα πουν κάτι που δεν σου αρέσει. Πρόσεξε καθώς οι απάτες και οι αυταπάτες καραδοκούν και μπορούν να σε παρασύρουν!

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με περίεργες διαθέσεις καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και πολλές από αυτές βρίσκονται σε αναμονή από εχθές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι βοηθητικό για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Είναι πιθανό να είσαι αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα είναι αλλού και αυτό θα δυσκολέψει τις δουλειές σου. Προτίμησε να μην αναλάβεις πολλά, παρά μόνο τα απαραίτητα, ώστε να καταφέρεις να συντονίσεις το χρόνο σου με βάση τις υποχρεώσεις σου!

Λέων

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα χτυπήσουν κόκκινο σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς και να συγκεντρώσεις πληροφορίες σχετικά με μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι που ήδη έχεις ή να ξεκινήσεις ένα νέο όπως είναι η ζωγραφική! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη φαντασία σου και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες! Πρόσεξε τις παρανοήσεις σήμερα κυρίως σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς αυτά που φαντάζεσαι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παρθένος

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες σου και πιθανό να ξεκινήσεις τα παράπονα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε κάνει υπέρ- ευαίσθητο/η και θα θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα να τα βάλεις ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους. Μην αφήσεις το συναίσθημα να αναιρέσει τη λογική σου σκέψη καθώς θα προκύψουν παρεξηγήσεις που θα δεν θα είναι υπέρ σου.

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις στενούς συγγενείς, γνωστούς και γείτονες προκειμένου να μοιραστείς όλα αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Τοξότη και θα έχεις παρατηρήσει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς ανησυχίες, νέα και απόψεις με τους γύρω σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν πρέπει. Κράτησε τα πολύ προσωπικά σου θέματα μόνο για εσένα αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα διαρρεύσουν.

Σκορπιός

Η προσοχή σου συνεχίζει να βρίσκεται σε οικονομικές εκκρεμότητες καθώς θέλεις να διευθετήσεις τα πάντα και να δεις που βρίσκεται το ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες καθώς οι παραπλανήσεις είναι πιθανές. Απόφυγε να πιστέψεις οτιδήποτε σου φαίνεται οικονομική ευκαιρία καθώς το πιο πιθανό είναι να την έχεις υπερεκτιμήσει. Διαφύλαξε αυτά που έχεις και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε βάλουν σε επικίνδυνα ρίσκο!

Τοξότης

Η κυκλοθυμία σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι ιδανικό για να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν θα είναι υπέρ σου. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μπορεί να αδικήσεις ή να υπερεκτιμήσεις ανθρώπους που σχετίζεσαι άμεσα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά θέματα σήμερα καθώς τα λάθη είναι κάτι παραπάνω από πιθανά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως το σημαντικότερο θέμα για εσένα θα είναι η ηρεμία σου. Αυτό θα μπορέσεις να το καταφέρεις μόνο εάν μείνεις μακριά από σκέψεις που σε αγχώνουν και σε ζορίζουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς πιθανό να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις -ίσως και περισσότερο από όσο χρειάζεται- αλλά θα εντείνει και τη μελαγχολική σου διάθεση. Η λογική σου σκέψη δεν θα δώσει το παρόν σήμερα για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις παγίδες και παρανοήσεις προτίμησε να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για κανένα θέμα που σε αφορά.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου λέει πως χωρίς εκείνους δεν κάνεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δεν είναι ευνοϊκό καθώς θα δημιουργήσει σύγχυση στη σκέψη σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που θα ονομάσεις φίλους σου και θα εμπιστευτείς σήμερα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η προτίμησε να εκμυστηρευτείς κάτι μόνο σε φίλους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Ιχθύς

Σήμερα θα συνεχίσεις να έχεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου και τα μεγάλα σχέδια που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σου εφιστά την προσοχή καθώς θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να παρασυρθείς από τις μεγάλες επιδιώξεις σου και τελικά να πάρεις λάθος αποφάσεις. Προτίμησε να διαφυλάξεις αυτά που έχεις κερδίσει έως τώρα στον επαγγελματικό στίβο και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις σήμερα. Ιδιαίτερη προσοχή σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες καθώς μπορεί να σου φανούν θησαυρός και τελικά να είναι άνθρακας.