ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα για αυτό και θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει εύνοια κυρίως σε οικονομικά θέματα αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία για ερωτικές και αισθηματικές συγκινήσεις! Η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα ιδιαίτερα εάν έχεις ανοικτές υποθέσεις με κάποιο δάνειο, την εφορία και το δημόσιο τομέα γενικότερα για αυτό επεδίωξε να έρθεις σε μια συμφωνία και να τις τακτοποιήσεις.

Ταύρος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάθε προσωπική και επαγγελματική σου επιδίωξη καθώς θα νιώσεις πως έχεις την αμέριστη υποστήριξη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που θέλεις καθώς θα σου χαρίσουν εύνοια. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς θα έχεις όλη την καλή διάθεση να το κάνεις. Ενδέχεται να προκύψει και μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα είναι ευκαιρία!

Δίδυμοι

Η  διάθεση σου θα είναι καλή σήμερα για αυτό και δεν θα δώσεις σημασία αν προκύψουν και μερικές δουλίτσες παραπάνω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια η οποία θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα σήμερα! Σαν να μην έφτανε αυτό θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου θα είναι πολύ πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια τους και έτσι θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις πιο γρήγορα! Είναι πιθανό να έχεις και μια εξέλιξη σε κάποιο εργασιακό θέμα προς όφελος σου με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί η ενέργεια σου!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει όρεξη και καλή διάθεση! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη υποδηλώνει πως εκτός από καλή διάθεση θα έχεις και αυξημένη ενέργεια! Είναι πιθανό να σου περάσει από το μυαλό να τη διοχετεύσεις ολόκληρη σε βόλτες, ποτά, ξενύχτια και διασκέδαση! Σήμερα θα είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους υπερβολές και είναι το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις! Αν δεν το κάνεις μπορεί να παρασυρθείς από πειρασμούς κάθε λογής!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και μπορεί να μην σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή όμως σε βοηθά να έρθεις κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και να τονώσεις τους οικογενειακούς δεσμούς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το  Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όχι μόνο για να καταφέρεις τις επιδιώξεις σου αλλά και για να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου! Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σχετικές με αυτό και να βάλεις μια τάξη σε δουλειές που είναι αναγκαίες να γίνουν!

Παρθένος

Τα νέα των άλλων σου θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον σήμερα για αυτό και θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στα τηλέφωνα, τα μηνύματα και τις συζητήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία θα σε δραστηριοποιήσεις προς τον κοινωνικό σχολιασμό! Πρόσεξε καθώς θα έχεις την τάση να υπερβάλλεις και μετά να χάσεις τη φερεγγυότητα σου! Νέες γνωριμίες θα είναι ευχάριστες και θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο!

Ζυγός

Σήμερα αυτό που θα προσπαθήσεις είναι να επιτύχεις  να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς ή να συνάψεις νέες συμφωνίες που θα  ωφελήσουν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο στο ταμείο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία είναι ιδιαίτερη καθώς μπορεί να είναι τυχερή! Σήμερα κάτι θα πάει πιο καλά από αυτό που περιμένεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασχοληθείς και να μην αφήσεις συναλλαγές, λογαριασμούς, διακανονισμούς και υποχρεώσεις στην τύχη τους!

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για προσοχή σου θα έρθει σε πρώτο πλάνο σήμερα και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν σου δίνουν σημασία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια, ζωντάνια και φυσικά εύνοια της τύχης! Οι προσωπικές γνωριμίες, οι επαγγελματικές συνεργασίες και οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ευνοείται σήμερα για αυτό επεδίωξε το! Πρόσεξε όμως γιατί από τη φόρα που έχεις πάρει μπορεί να δημιουργήσεις και αφορμές για εντάσεις!

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι κάθε τι που σε απασχολεί με έναν εμμονικό τρόπο και η μία σκέψη θα παράγει την άλλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σκέψη σου δεν θα είναι “καθαρή” καθώς θα αναμειχθεί με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου. Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο για αυτό μια πολύ καλή ιδέα είναι η εργασιοθεραπεία! Ασχολήσου με κάποιο εργασιακό σου θέμα ή μια δουλειά ρουτίνας και θα δεις πως θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως συμμερίζονται τις απόψεις σου, θα καταλάβουν σημαντικό μέρος του χρόνου σου και εσύ άλλο που δεν θα θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει τις φιλικές σου σχέσεις και την ανάγκη σου να ανακτήσεις τις στενές επαφές μαζί τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα είναι ευνοϊκή για να αναλάβεις τα ηνία σε μια συλλογική απόφαση, ένα εθελοντικό έργο ή να ασχοληθείς με τα θέματα μιας ομάδας που είσαι μέλος. Κατά τη διάρκεια των επαφών σου σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες και μάλιστα πολλές από αυτές θα σου φανούν χρήσιμες!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ενισχύει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις και να μην περάσεις απαρατήρητος/η. Αν δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση θα καταφέρεις και να επιτύχεις κάποιο επαγγελματικό σου στόχο που θα κάνει εντύπωση! Πρόσεξε μόνο καθώς θα είσαι επιρρεπής στις μεγάλες προσδοκίες και αυτό σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές!

Ιχθύς

Άλλη μία ημέρα ευνοϊκή για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε προτρέπει να “κυνηγήσεις” σεμινάρια, πιστοποιήσεις, ταξίδια και μικρές αποδράσεις που θα ανεβάσουν τη διάθεση σου στα ύψη! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη θα σε ενισχύσει με έξτρα δόσεις ενέργειας που θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με όλα αυτά που έχεις κατά νου! Η ημέρα σε περιμένει μην την αφήσεις να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς!