Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περάσεις καλά.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιανουαρίου;

Κριός

Οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Η προτεραιότητα σου θα είναι οι άλλοι για αυτό και θα προσπαθήσεις να μη δημιουργήσεις εντάσεις και διαφωνίες καθώς είναι κάτι που δεν θέλεις καθόλου σήμερα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Ταύρος

Σήμερα θα χρειαστεί να κινηθείς βάση συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος προκειμένου να τακτοποιήσεις εργασιακές αλλά και προσωπικές σου εκκρεμότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας γιατί το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε παρασύρει, καθώς θα φέρει τις προσωπικές σου ανάγκες σε πρώτο πλάνο. Αν παρασυρθείς μπορεί να αφήσεις τις δουλειές σου ημιτελείς και μετά οι δικαιολογίες δεν θα σε βοηθήσουν!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περάσεις καλά αρκεί να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες που αγαπάς. Επίλεξε ένα χόμπι σου ή μια συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς αν μείνεις αδρανής θα εκνευριστείς! Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση καθώς θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό! Κάνε υπομονή καθώς το αίσθημα ματαιότητας θα είναι προσωρινό.

Καρκίνος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν τους δικούς σου και σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και την τάση για παράπονα. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα παράπονα δημιουργώντας εκνευρισμό. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και λόγια που πληγώνουν και, αν νιώσεις πως δεν θα αποφύγεις τον "πειρασμό", κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Λέων

Οι επαφές με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ανάγκη σου για κουβέντα! Προς το βράδυ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις εντύπωση με κάθε τρόπο. Αυτό σήμερα δεν θα είναι εύκολο καθώς δεν θα είσαι διαλλακτικός/η και δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις τα προσχήματα! Μην πεις λόγια που μπορεί να μετανιώσεις και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες από τους γύρω σου αν δεν θέλεις να πληγωθείς.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν σήμερα και μάλιστα η διάθεση σου θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από την έκβαση τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και ανασφάλεια για κάθε κίνηση σου. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ανάγκες που σχετίζονται με υλικά αγαθά και θα νιώσεις δυσφορία. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες.

Ζυγός

Η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω θα είναι έντονη και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δίνει προτεραιότητα. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα τα θέλω σου και οι ανάγκες σου να έρθουν σε αντιπαράθεση με εκείνες των κοντινών σου προσώπων και να δημιουργηθούν εντάσεις. Όσο περνάει η ημέρα τόσο πιο πολύ θα πρέπει να σκέφτεσαι τι θα πεις πριν το πεις καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να εκφραστείς. Πρόσεξε καθώς η κτητική σου τάση θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Η καχυποψία σου που είναι έκδηλη τις τελευταίες ημέρες θα φτάσει στην αποκορύφωση της σήμερα και μπορεί να δημιουργήσει "πάγο" ακόμα και στις σχέσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να δημιουργηθούν καχυποψίες που μπορούν να μετατραπούν σε εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε μπερδέψει καθώς δεν θα ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Κάνε υπομονή και μην παρασυρθείς από κυκλοθυμικές δράσεις που το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι εντάσεις με τους γύρω σου.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και η Σελήνη από το Ζυγό θα σε κάνει τη ψυχή της παρέας με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να μείνεις μόνος/η σου ακόμα και αν το επιδιώξεις. Βέβαια σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και καθόλου παρορμητικός/η καθώς η ημέρα κρύβει κινδύνους.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να σε κάνει να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους με αποτέλεσμα να μη δείξεις καμία ανοχή σε σκέψεις και ιδέες μακριά από το δικό σου τρόπο σκέψης. Αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να θυμώσεις με τους φίλους σου για αυτό επικαλέσου τη λογική σου πριν σε προλάβουν τα νεύρα σου!

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου άγχη θα δημιουργηθούν από την ανάγκη να φτάσεις τους στόχους σου καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Σήμερα το μυαλό σου θα τριγυρίζει σε ιδέες προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Η ημέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για μεγάλες επιδιώξεις καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει δυσκολίες. Μην κάνεις επίδειξη ισχύος και μην αναλωθείς σε εγωιστικές δράσεις καθώς θα σε ζημιώσουν. Κράτησε διακριτική στάση σήμερα αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ακόμα μπορείς να συνδυάσεις τη διασκέδαση με τις νέες πληροφορίες κάνοντας μια επίσκεψη σε κάποιο χώρο πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Όλα αυτά μέχρι το βράδυ καθώς μετά η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία και μια περίεργη διάθεση γενικότερα. Αν καταπνίξεις την ανάγκη σου να επιτεθείς προς πάσα κατεύθυνση τότε θα καταφέρεις να περάσεις την ημέρα χωρίς εντάσεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα εξακολουθήσεις να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό αναμοχλεύει κάθε κρυφή σου σκέψη και επιθυμία. Ιδιαίτερη μνεία θα έχουν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που θα εγείρουν τα πιο έντονα συναισθήματα. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την καχυποψία σου και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις! Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα, καθώς η καχυποψία και η δυσθυμία σου δεν θα σε βοηθήσει να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ