Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες επέστρεψαν μετά την ανάπαυλα των προηγούμενων ημερών.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 ΔεκεμβΟι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες επέστρεψαν μετά την ανάπαυλα των προηγούμενων ημερώνρίου;

Κριός

Η διάθεση σου θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη σήμερα και μεγάλη σημασία θα παίζουν τα ερεθίσματα που θα δεχτείς από τους γύρω σου ιδιαίτερα από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, ένταση αλλά και κυκλοθυμία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα βάλει ένα παραπάνω λιθαράκι σε αυτό και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου. Δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να ζητήσεις αυτό που θέλεις από τους ανθρώπους γύρω σου για αυτό προσπάθησε να το διορθώσεις!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη καθώς έρχονται στο μυαλό σου ανασφάλειες και φοβίες που όσο και αν προσπαθείς να τις διώξεις δεν είναι εύκολο να τα καταφέρεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δημιουργεί διάφορους λόγους προκειμένου να αγχωθείς! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό να σε αγχώσει επίσης. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να τα επικοινωνήσεις. Προσπάθησε να βρεις μια απασχόληση για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και να μη σκέφτεσαι!

Δίδυμοι

Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεθείς με φίλους σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και τονίζει το ενδιαφέρον σου για τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν είναι βοηθητικό για να καταλάβουν οι άλλοι τον τρόπο σκέψης σου για αυτό απόφυγε να ανοίξεις συζητήσεις για φλέγοντα ζητήματα. Θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς την εσωτερική σου ένταση και την ενέργεια σου αν δεν θέλεις να προκύψουν εντάσεις μεταξύ φίλων!

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες επέστρεψαν μετά την ανάπαυλα των προηγούμενων ημερών και δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις να δεν τις διευθετήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα κατάλληλα πρόσωπα με σκοπό να τις υλοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σήμερα καθώς μπορεί να προκύψουν και μικρο-παρεξηγήσεις με ανθρώπους εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Η ημέρα θα φέρει νέα από ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος αλλά και συγγενείς σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει προβλήματα στην έκφραση σου καθώς θα δυσκολευτείς να δείξεις αυτά που θέλεις. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές ιδιαίτερα αν βιάζεσαι να μιλήσεις, και κυρίως να απαντήσεις! Κατεύνασε την παρόρμηση που νιώθεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν γκρίνιες και παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Η συναισθηματική ένταση που ενδεχομένως να νιώσεις σήμερα προκαλείται από τον καταιγισμό σκέψεων και αν θέλεις να την κατευνάσεις θα πρέπει να χαλαρώσεις και εσύ! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αναμοχλεύει σκέψεις και συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν είναι βοηθητικό για να βρεις τρόπο ώστε να επικοινωνήσεις στους κοντινούς σου όλα όσα αισθάνεσαι και να μπορέσεις να τα συζητήσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου πως μια ημέρα είναι θα περάσει!

Ζυγός

Πρόσωπα που είναι σημαντικά για τη ζωή σου θα γίνουν ακόμα πιο  σημαντικά σήμερα με αποτέλεσμα να αποσπάσουν όλη την προσοχή και το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον καλό σου εαυτό στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Είναι ακόμα πολύ πιθανό να πιστέψεις πως εκείνοι δεν σε καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα να τα βάλεις μαζί τους. Προσπάθησε να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη και μην δημιουργήσεις αναστάτωση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου θα επανέλθουν στο προσκήνιο σήμερα ύστερα από τη χτεσινή ανάπαυλα λόγω εορτής και η αλήθεια είναι πως δεν θα σου αρέσει καθόλου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και  το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει σύγχυση με αποτέλεσμα ενώ ξέρεις τις υποχρεώσεις σου να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς μαζί τους. Σήμερα θα καταναλώσεις όλη την ενέργεια σου να ψάχνεις δικαιολογίες για να αποφύγεις τις δουλειές και είναι πιθανό να τα βάλεις με όποιον/α τολμήσει να σε φορτώσει με κάποια αγγαρεία!

Τοξότης

Η διάθεση σου θα είναι στα καλύτερα της από το πρωί καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό, πύρινο ζώδιο του Κριού! Η ανάγκη σου είναι μία, να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν για αυτό επεδίωξε να το κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια στις επιδιώξεις σου καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται και σε οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις. Από τη μία η διασκέδαση από την άλλη η ανασφάλεια των οικονομικών ζητημάτων θα είναι πολύ δύσκολο να αφοσιωθείς κάπου. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο για εσένα και άφησε τα υπόλοιπα για άλλη ήμερα.

Αιγόκερως

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν και εσένα σήμερα και είναι πιθανό να ξεκινήσουν αρκετές συζητήσεις επί συζητήσεων προκειμένου να διευθετηθούν κάποια ζητήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου ή πως δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους πως έχουν άδικο! Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η να μην πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.

Υδροχόος

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες! Είναι πιθανό να θέλεις να συζητήσεις και τα νέα των οικογενειακών τραπεζιών και των εορτών και δε θα χάσεις ευκαιρία!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να αναπτύξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου χωρίς να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να πεις αυτά που θέλεις αρκεί να είσαι σίγουρος/η πως αυτά που λες δεν προσβάλουν κανέναν!

Ιχθύς

Οικονομικά θέματα και διλλήματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να βγεις ωφελημένος/η στον τομέα αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στα θέματα που έχεις σε εκκρεμότητα αλλά και στις σκέψεις σου! Μη σπαταλάς χρόνο σε υποθέσεις καθώς το μόνο που θα κάνουν είναι να σε αγχώσουν και να εντείνουν τον εκνευρισμό σου! Πάρε χαρτί, μολύβι και κομπιουτεράκι προκειμένου να είσαι σίγουρος/η για τις επόμενες κινήσεις σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ