ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει να συνειδητοποιείς όλο και περισσότερο πως οι φίλοι σου είναι δεύτερη οικογένεια σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και θα ενισχύσει τη γοητεία σου! Έρωτες μεταξύ φίλων είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα και οι κολακείες προς το πρόσωπο σου θα διαδέχονται η μία την άλλη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τον κόσμο προκειμένου να μείνεις μόνος/η και να χαλαρώσεις.

Ταύρος

Η αλήθεια είναι πως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να σε αναστατώνουν και παρόλο που βρισκόμαστε δυο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα εσένα το μυαλό σου είναι στη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βάλει στον πειρασμό να βγεις μια βόλτα, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις ένα διάλλειμα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και θα είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις καθώς η προτροπή των φίλων σου για μια συνάντηση δεν θα σου αφήσει περιθώρια να αρνηθείς!

Δίδυμοι

Η ημέρα όπως και οι προηγούμενες θα ξεκινήσει με αρκετά χαλαρούς ρυθμούς καθώς η  Σελήνη από τον Υδροχόο είναι ευνοϊκή για εσένα και την ξεκούραση σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Τοξότη θα ενισχύσει τη δημοφιλή σου φύση και όλοι θα αναζητήσουν την παρέα σου. Σήμερα θα μπορείς εύκολα να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και να βρεθείς για αυτό εκμεταλλεύσου το και μην μείνεις σπίτι! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και είναι πιθανό να σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και δίνει ένταση και πάθος στα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να νιώθεις συναισθηματική υπερχείλιση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου και θα δημιουργήσει μια μυστηριώδη γοητεία στο πέρασμα σου που θα κάνει όλους να σε προσέξουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και θα συνειδητοποιήσεις πως θα σε αναζητήσουν συγγενείς, γνωστοί ακόμα και κουμπάροι για να βρεθείτε και να τα πείτε.

Λέων

Σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με τα θέματα που απασχολούν τους αγαπημένους σου συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο ενισχύει τον αλτρουισμό σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση και μάλιστα θετική με τη συμπεριφορά σου, τους τρόπους σου και τη γοητεία σου! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και μπορεί να φέρει στο μυαλό σου μια ανάμνηση ή να ξεκινήσει μια κουβέντα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που θα φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις του παρελθόντος.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και υποδηλώνει πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε ταλαιπωρούν αλλά δεν θα είναι για πολύ ακόμα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύει τη γοητεία σου και θα σε βοηθήσει να τελειώνεις πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου καθώς θα προθυμοποιήσει πολλούς να σε βοηθήσουν! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και οι σημαντικοί “άλλοι” της ζωής σου θα κάνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημαντική την παρουσία τους.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και για λίγο ακόμα θα έχεις την ευκαιρία για να ασχοληθείς απερίσπαστος/η με αυτά που επιθυμείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα δημιουργήσει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση αλλά και ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και θα σου υπενθυμίσει διακριτικά αρχικά πως τις ημέρες που έκανες το διάλλειμα σου συγκεντρώθηκαν κάποιες δουλειές που δεν γίνεται πλέον να αγνοήσεις! Προσπάθησε να τις φέρεις εις πέρας για να μην σε αγχώσουν τις προσεχείς γιορτινές ημέρες.

Σκορπιός

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς οι ετοιμασίες των ημερών αφενός θα απαιτήσουν τη συμβολή σου και αφετέρου μπορεί να δημιουργήσουν μικρές εντάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βελτιώσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου και θα το κάνει τόσο γιορτινό όσο αρμόζει στις ημέρες! Το απόγευμα θα περάσει στους Ιχθείς και η διάθεση σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσεις και τους φίλους σου για “μεγαλοπρεπείς” εξόδους!

Τοξότης

Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα συνεχίζουν να σε βοηθούν να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, τα άγχη σου και οτιδήποτε νιώθεις στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα κάνει ακόμα πιο έντονη τη γοητεία σου και θα σου δώσει το έναυσμα για νέες γνωριμίες! Είναι πιθανό με πρόσχημα τις γιορτινές ημέρες να παρασυρθείς σε ψώνια για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να ξεφύγει το budget σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά θέματα που έχεις σε εκκρεμότητα θα σου προκαλέσουν ανησυχία σήμερα με αποτέλεσμα το μυαλό σου να βρίσκεται συνεχώς εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι αρκετά ευνοϊκό για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες και τελικά να βρεθείς κερδισμένος/η. Είναι πιθανό να έχεις κάποιο δώρο οικονομικής φύσεως εκεί που δεν το περιμένεις και φυσικά θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και οι προβολείς συνεχίζουν να είναι στραμμένοι επάνω σου καθώς θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των άλλων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως  θα έχεις όλα αυτά τα στοιχεία που θα σε κάνουν εξαιρετικά γοητευτικό/η και δεν θα αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης για την επιρροή που θα έχεις στους άλλους! Το απόγευμα η  Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποια έξοδα και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μη νιώσεις και τόσο ευχάριστα.

Ιχθύς

Η Σελήνη από τον Υδροχόο φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις και ανθρώπους που σου προκαλούν μια μελαγχολία με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα καθώς θα είσαι “αλλού”. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου φέρει ευκαιρίες για να σε προσέξουν όλοι αλλά ιδιαίτερα αυτός/η που θέλεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στον παλιό καλό σου εαυτό και να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την ενέργεια σου!