ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η καριέρα  θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα για αυτό και θα στρέψεις εκεί όλη την προσοχή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις αν δεν πετύχεις αυτά που θέλεις και αφορούν κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να δράσεις αθόρυβα και με μια μαεστρία που τελικά θα καταφέρεις να κάνεις την έκπληξη! Απόφυγε πηγαδάκια στη δουλειά και επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με αυτά που σε απασχολούν πραγματικά.

Ταύρος

Σήμερα θα καταφέρεις να αποφορτιστείς από τη συναισθηματική θύελλα των προηγούμενων ημερών καθώς η Σελήνη που πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και συνάντησε ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να περάσεις μια χαλαρή ημέρα. Βέβαια θα έχεις την τάση να είσαι λίγο αφηρημένος/η και θα πρέπει να το προσέξεις καθώς μπορεί να συμβούν μικροατυχήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως κάτι σου φταίει χωρίς όμως να είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι, για αυτό και πιθανό να τα βάλεις με όλους και με όλα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ενδέχεται να σου προκαλέσει μια συναισθηματική δυσφορία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα κατευνάσει την “τρικυμία” καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά θέματα. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να διευθετήσεις οικονομικά θέματα καθώς οι προσδοκίες σου δεν θα είναι ρεαλιστικές.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις καθημερινές επαφές και απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου, καθώς τα θέλω τους θα είναι αρκετά! Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα δώσεις προτεραιότητα στους άλλους αφήνοντας τον εαυτό σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι υπεύθυνο για την αλτρουιστική στάση που θα κρατήσεις σήμερα για αυτό και θα προσφέρεις τη βοήθεια σου στους ανθρώπους που αγαπάς. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για επαγγελματικές συζητήσεις καθώς μπορεί να υποτιμήσεις τον εαυτό σου και να μη διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις.

Λέων

Οι δουλειές που θα προκύψουν σήμερα θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το ημερήσιο πλάνο σου και να “κλέψεις” λίγο από τον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι αποφασισμένη να σε βάλει να δουλέψεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα δυσκολέψει το έργο σου καθώς θα σε παρασύρει σε μια ραστώνη. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τη διάθεση που έχεις να μην κάνεις τίποτα και φρόντισε να τακτοποιήσεις πρώτα τις δουλειές σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι συγκέντρωση και τίποτε άλλο!

Παρθένος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως είναι σημαντικό να τον φροντίζεις! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ενισχύσει τη φαντασία σου και τη διάθεση σου να δημιουργήσεις! Μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή κάποιο χόμπι που σχετίζεται με τη δημιουργία θα είναι από τις καλύτερες επιλογές σου για σήμερα! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις μην αφήσεις την έμπνευση που νιώθεις να περάσει έτσι, χωρίς να την εκμεταλλευτείς!

Ζυγός

Σήμερα θα ξεκινήσει μια συζήτηση στο σπίτι με τους δικούς σου αλλά η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω μπορεί να οξύνει τα πνεύματα. Αν είσαι εριστικός/η να ξέρεις πως οι αντιπαραθέσεις με την οικογένεια σου δε θα λείψουν για αυτό προσπάθησε να προσέχεις τι λες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα ηρεμήσει τα πνεύματα καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφύγεις τις φασαρίες. Η ημέρα είναι “ιδανική” για καταχρήσεις και σε συνδυασμό με τον εκνευρισμό σου το ένα ποτήρι κρασί μπορούν να γίνουν δύο και μετά τέσσερα και μετά παραπάνω με μεγάλη άνεση!

Σκορπιός

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα σε φέρει σε επαφή με γνωστούς και συγγενείς προκειμένου να μάθεις τα νέα τους και να πεις και τα δικά σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φροντίσει να σου χαρίσει επικοινωνιακή άνεση και διάθεση για δημόσιες σχέσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου και θα κερδίσει το θαυμασμό. Βέβαια θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία ώστε να μη μεταβάλλεται η διάθεση σου από τα ερεθίσματα που θα δέχεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου!

Τοξότης

Σήμερα θα νιώθεις μια διάχυτη ανασφάλεια με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αναζητάς τρόπους ώστε να καταφέρεις να την περιορίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικές με θέματα που αφορούν λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές εκκρεμότητες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα φέρει στο μυαλό σου νέες και ιδιαίτερα ευφάνταστες ιδέες προκειμένου είτε να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδα σου είτε να καταφέρεις να μειώσεις τα έξοδα! Μια ιδέα σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να κερδίσεις έξτρα χρήματα για αυτό εξέτασε την προσεκτικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς πρώτα τον εαυτό σου και έπειτα τους άλλους! Ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να εγείρει μια αναστάτωση ανάμεσα σε εσένα και τους αγαπημένους σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου καθώς δεν θα είναι ο κατάλληλος! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις εντάσεις με περίτεχνο τρόπο. Είναι πιθανό να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να αναγνωρίσουν το λάθος τους ακόμα και αν δεν έχουν κάνει κάτι!

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσουν να έρχονται σκέψεις στο μυαλό σου χωρίς να έχουν μια συνέχεια ή μια λογική αρχή και μάλιστα να σε αγχώνουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Αιγόκερω και θα σου  προκαλέσει ανησυχίες και ανασφάλειες με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε και να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο». Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις λύση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου! Αφουγκράσου κάθε σκέψη και λύση που θα σου έρθει στο μυαλό καθώς ενδέχεται να είναι αυτή που περίμενες!

Ιχθύς

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους και προσωπικά μυστικά θα βρεθούν στις προτεραιότητες σου σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς θα τονίσει τη σημασία που έχουν οι φίλοι για εσένα. Δεν αποκλείεται να μοιραστείς μαζί τους προσωπικά ζητήματα καθώς τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Από την άλλη ο αλτρουισμός που είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό σου θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σήμερα, και θα σε παροτρύνει να σταθείς σε ζητήματα που απασχολούν τους φίλους σου προκειμένου να τους ανεβάσεις τη διάθεση!