Τα ζώδια της ημέρας

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει αλλαγές.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου. Οι διαφορετικές απόψεις και οι διαφωνίες πάνω σε μια συζήτηση θα είναι αρκετές για να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν μια παγερή διάθεση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την επικριτική στάση που θα έχεις απέναντι στους άλλους αν δεν θέλεις να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Ο φανατισμός με τον οποίο θα υποστηρίζεις τις απόψεις σου θα είναι ένα ακόμα θέμα που θα πρέπει να κατευνάσεις καθώς ακόμα και απλές συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν η αιτία για να δημιουργηθούν αντίπαλα στρατόπεδα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη  θα σε φέρει σε επαφή με την καρδιά σου και πιθανό να σε κάνει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις! Είναι πιθανό να τραβήξεις ένα μεγάλο «Χ» σε ανθρώπους που μέχρι τώρα έδινες ευκαιρίες αλλά πλέον αποφάσισες να απομακρυνθείς. Πρόσεξε καθώς σήμερα με το ξεκαθάρισμα που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου μπορεί να αφήσεις εκτός και ανθρώπους που δεν πρέπει. Η σκληρή σου στάση απέναντι τους μπορεί να τους δημιουργήσει ερωτήματα για αυτό προσπάθησε να μην τα βάλεις με όλους και να μην κάνεις κινήσεις χωρίς να τις σκεφτείς.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα εγείρει την ανάγκη σου να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Σήμερα μπορεί να φαίνεσαι ευάλωτος/η στη γνώμη και τις διαθέσεις των άλλων όμως μέσα σου προετοιμάζεις το έδαφος για τις αποφάσεις που έχεις πάρει.  Είναι πολύ πιθανό να γίνεις σκληρός/η και επικριτικός/η απέναντι στους άλλους ιδιαίτερα αν νιώσεις πως προσπαθούν να σε βάλουν στο δικό τους καλούπι. Πολλά από αυτά που θα σκεφτείς θα είναι υπερβολές και θα πρέπει να προσέξεις καθώς αν το παρακάνεις θα παγώσεις σχέσεις που αξίζει να είναι στη ζωή σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το πρόγραμμα σου είναι τόσο φορτωμένο με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πρόσεξε τι εύχεσαι καθώς σήμερα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και είναι πιθανό και να προκύψουν περισσότερες εργασιακές ευθύνες αλλά και να φύγουν μερικές από αυτές. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις είναι ο μόνος τρόπος για να αναγνωριστεί η δουλειά και οι προσπάθειες σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βάλει να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου καθώς θα διαπιστώσεις πως το τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει ένα ντόμινο αλλαγών καθώς οι άνθρωποι που είναι κοντά σου όπως οι αγαπημένοι σου φίλοι αλλά και ο/η σύντροφος σου μπορεί να μη συνειδητοποιήσουν τις αλλαγές για τις οποίες μιλάς. Η διάθεση σου μπορεί να γίνει και εγωκεντρική και επικριτική με όλους τους άλλους. Πρόσεξε τις κινήσεις σου αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αποστάσεις σε -μέχρι πρότινος- πολύ καλές σχέσεις!

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε  βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τα παράπονα που έχεις από τους άλλους και κυρίως αυτούς που ανήκουν στο επαγγελματικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να κατευνάσεις την τάση σου για κριτική διαφορετικά θα δημιουργήσεις αποστάσεις στις σχέσεις σου. Κάποιο μέλος της οικογένειας σου μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια σου και αυτό θα σου δημιουργήσει παραπάνω ευθύνες που δεν θα δεις θετικά. Κάνε υπομονή καθώς σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις!

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σε φέρει σε επαφή με τους γύρω σου και θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι για να τους γνωρίσεις καλύτερα. Σήμερα μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πτυχές της προσωπικότητας τους που δεν ήξερες. Άκουσε προσεκτικά κάθε γνώμη των άλλων ώστε να μπορέσεις μετά να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μην πέσεις στην παγίδα και κρατήσεις επικριτική στάση απέναντι τους - κυρίως σε ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον- καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να παγώσουν οι μεταξύ σας σχέσεις.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει να αναγνωρίσεις δεξιότητες που έχεις και να προσπαθήσεις να τις προωθήσεις στα κατάλληλα πρόσωπα προκειμένου να σου ανοίξουν νέοι δρόμοι. Μια εξέλιξη σε κάποιο θέμα που θα έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σου θα είναι η αφορμή για να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου. Αν δραστηριοποιηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση, σίγουρα θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις και να κάνεις τις σωστές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστούν οι δεξιότητες σου και η δουλειά σου!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει κινητικότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα θα βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα και αυτό δεν είναι αρνητικό αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσεις να πιστεύεις πως οι άλλοι βρίσκονται απέναντι σου. Μην πάρεις μια συμβουλή ή μια προτροπή ενός αγαπημένου σου συνεργάτη και του/ης συντρόφου σου σαν προσπάθεια να σε χειραγωγήσει και μην είσαι καχύποπτος/η με όλους. Η πίεση που πιθανό να νιώσεις πως σου προκαλούν οι άλλοι στην πραγματικότητα την προκαλείς εσύ στον εαυτό σου με τις σκέψεις σου και αυτές είναι που θα πρέπει να διευθετήσεις.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης καθώς δεν θα νιώθεις καλά αν έχεις γύρω σου κόσμο. Οι ανασφάλειες που σε έχουν πιάσει είναι αποτέλεσμα των υπερβολικών σκέψεων σου για αυτό και αν θέλεις να τις κατευνάσεις θα πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι και να υπέρ-αναλύεις! Είναι πολύ πιθανό να γίνεις αυστηρός/η με τους δικούς σου ανθρώπους και θα είναι άδικο για εκείνους. Μια βόλτα για περίπατο ή η ενασχόληση σου με κάποια υποχρέωση της καθημερινότητας σίγουρα θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευρύνεις το φιλικό σου περίγυρο, να κρατήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποια ομάδα ή σύλλογο και γενικότερα να αποκτήσεις ευθύνες για πράγματα που σου αρέσουν. Βέβαια ενδέχεται να γίνεις απότομος/η και επικριτικός/η με τους φίλους σου και με όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου σήμερα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στους άλλους το αίσθημα καταπίεσης. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις πως σαν άνθρωπος είσαι διαλλακτικός/η και μην αφήσεις τους άλλους να αμφιβάλλουν για αυτό!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα τονίσει τις ανησυχίες που σχετίζονται με την αναγνώριση και τη φήμη σου στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για οτιδήποτε έχεις προσπαθήσει. Είναι πιθανό να αποκτήσεις και νέες υποχρεώσεις στη δουλειά που θα γίνουν η αφορμή για να βάλεις ακόμα πιο σταθερές βάσεις στο επαγγελματικό σου μέλλον. Ενδέχεται η στάση που θα κρατήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να είναι αρκετά απόμακρη και θα πρέπει να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να σε κατηγορήσουν για αδιαφορία.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ