Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα δεν θέλεις να αποφασίσεις μόνος/η σου για οτιδήποτε σε απασχολεί για αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη μετακινήθηκε στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα νιώσεις τη θετική επίδραση της στη διάθεση σου από το πρωί! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να διευρύνουν τις γνώσεις σου. Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η απόκτηση μιας πιστοποίησης είναι μερικά από τα θέματα στα οποία μπορείς να δράσεις με επιτυχία αυτή την ημέρα! Από την άλλη  μπορεί απλά να τεμπελιάσεις και να προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα από αυτά και απλά να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους συζητώντας περί των εορτών και των τραπεζιών που θα τις συνοδεύσουν!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η αλήθεια είναι πως θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς το μυαλό σου θα τρέχει σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις αδυναμίες σου ώστε να μπορέσεις να τις διαχειριστείς και να τις τακτοποιήσεις μέσα σου. Η ημέρα όμως πέρα από τη συναισθηματική αναστάτωση θα φέρει και ευκαιρίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θα πρέπει να τις αντιληφθείς προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θέλεις να αποφασίσεις μόνος/η σου για οτιδήποτε σε απασχολεί για αυτό και θα αναζητήσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο του Τοξότη και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να σου προκαλέσει και διλλήματα ιδιαίτερα αν συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις σου δεν ταυτίζονται με τις απόψεις των άλλων. Βρες τη χρυσή τομή καθώς το γεγονός πως δεν θα μπορέσεις να πεις "όχι" μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη γι αυτό και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον οργανισμό σου και την ευεξία σου προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν παραπάνω δουλειές από αυτές που υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμα καθώς και κάποιες εργασιακές αγγαρείες ή υποχρεώσεις δικών σου ανθρώπων. Αν δεν αφήσεις το χρόνο να περάσει άσκοπα γκρινιάζοντας για τις δουλειές που έχεις, τότε σίγουρα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας  και μπορεί να μείνει και χρόνος για εσένα!

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε εσένα και σε αυτά που σε γεμίζουν, σε διασκεδάζουν και σε βοηθούν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε προτρέψει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, τους φίλους σου και φυσικά το ταίρι σου! Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να τον αξιοποιήσεις όπως πραγματικά θέλεις. Μη νιώθεις τύψεις αν αφήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας πίσω καθώς που και που το διάλλειμα είναι απαραίτητο γιατί θα τονώσει τη ψυχολογία σου και τη διάθεση σου!

Παρθένος

Το σπίτι σου, η οικογένεια σου και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά τα δύο θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα εγείρει σχετικά θέματα. Μια συζήτηση μαζί με τους δικούς σου μπορεί να ανάψει τα αίματα καθώς θα αναζωπυρώσει διαφωνίες του παρελθόντος. Εστίασε σε θέματα που αφορούν το παρόν και μη χάνεις την υπομονή και το χρόνο σου για κάτι που έχει γίνει και δεν μπορείς να αλλάξεις. Ενδέχεται να προκύψει και κάποιο θέμα σχετικό με τα επαγγελματικά σου αλλά καλό θα ήταν να  μην το αφήσεις να γυρίσει μαζί σου στο σπίτι.

Ζυγός

Σήμερα θέλεις να βγεις, να κάνεις μια βόλτα σε αδέρφια, γνωστούς και γείτονες να πιείτε τον καφέ σας και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο οι ρυθμοί σου χαλαρώνουν για αυτό και θα επιδιώξεις παρέα και συζήτηση!  Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου αλλά και να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις που επιθυμείς. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς λίγο η διάθεση σου, λίγο το γιορτινό κλίμα θα σε κάνουν επιρρεπή σε σπατάλες!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποια οικονομικά ζητήματα σε εκκρεμότητα που είτε έχεις ξεχάσει είτε θέλεις να ξεχάσεις!  Αυτά είναι πιθανό να σε αγχώσουν και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια με αποτέλεσμα οτιδήποτε και να σκεφτείς ή οτιδήποτε και να συζητήσεις στο τέλος όλα να καταλήγουν γύρω από τα οικονομικά σου. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να μειώσεις το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθεις ή να επιδιώξεις να διευθετήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σου για να έχεις θετικά αποτελέσματα στη διάθεση σου!

Τοξότης

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά καθώς η Σελήνη έχει μπει πανηγυρικά στο ζώδιο σου και δεν θα σε αφήσει να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται εύκολα και η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων και της διάθεσης σου μπορεί να ανησυχήσουν τους αγαπημένους σου ανθρώπους που θα χρειαστούν διερμηνέα για να συνεννοηθούν μαζί σου! Πρόσεξε καθώς θα είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να το παρακάνεις!

Αιγόκερως

Η εσωστρέφεια σου σήμερα θα είναι το βασικό σου γνώρισμα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαφυλάξεις τα σχέδια σου και να τα κρατήσεις μόνο για εσένα. Σήμερα ίσως μάθεις κάτι που θα σε εκνευρίσει καθώς τόσο καιρό ήταν κρυμμένο και μαζί με αυτό θα κλονιστεί και η εμπιστοσύνη σου προς όλους! Μπορεί με αφορμή κάποιο θέμα το μυαλό σου να κάνει σενάρια επιστημονικής καχυποψίας για αυτό θα πρέπει να ασκήσεις βούληση και λογική σκέψη προκειμένου να τα σταματήσεις!

Υδροχόος

Οι φίλοι σου για εσένα σημαίνουν πολλά και σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη θα τους αναζητήσεις μετά μανίας! Οποιοδήποτε θέμα και να έχεις θα προτιμήσεις να το συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και να πάρεις την απόφαση σου από κοινού! Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς μα μια εθελοντική δραστηριότητα και να προτρέψεις και τους άλλους να σε ακολουθήσουν. Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τονώσει τις φιλικές σχέσεις και να σε φέρει κοντά με ανθρώπους που έχεις κοινή ιδεολογία και κοινά γνωρίσματα!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες και η προσπάθεια σου να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου θα σε κάνουν ανταγωνιστικό/η σήμερα και μάλιστα αυτή η στάση σου θα εκπλήξει πολλούς! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους προκειμένου να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου στον επαγγελματικό τομέα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί μην καταλάβεις πως υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να ανατρέψουν κάθε προσπάθεια που θα κάνεις σήμερα για αυτό καλύτερα να μη βιαστείς και να μελετήσεις προσεκτικά κάθε κίνηση σου!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ