Τα ζώδια της ημέρας

Ιχθύ, η ημέρα είναι ευνοϊκή για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών αλλά και για νέες γνωριμίες!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις τη συνηθισμένη σου ενέργεια καθώς οι σκέψεις σου θα την "απορροφήσουν"! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με σχέσεις του παρελθόντος και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις σκέψεις σου να γίνουν η αρχή ενός φαύλου κύκλου που θα έχει ως αποτέλεσμα να κουραστείς συναισθηματικά καθώς θα σπαταλήσεις όλη την ενέργεια σου εκεί. Μια επιχειρηματική ιδέα, κάποιο οικονομικό θέμα ή μια διευθέτηση οφειλής είναι πιθανό να προκύψουν και να κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο!

Ταύρος

Οι άνθρωποι που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα είναι εκείνοι που θα σε επηρεάσουν άμεσα με τη γνώμη τους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιλέξεις να έρθεις κοντά με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση για οτιδήποτε σας απασχολεί. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για να λύσετε και τυχόν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα για αυτό αν το επιδιώξεις σίγουρα θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι

Αυτές οι ημέρες είναι φορτικές καθώς έχεις διαπιστώσει πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς να σταματούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε βοηθά να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου διαφορετικά δεν πρόκειται να ηρεμήσεις. Ξεκίνησε από τις πιο σημαντικές και μην πέσεις στην παγίδα να αναλάβεις και άλλες μέχρι να τελειώσεις αυτές που ήδη έχεις. Ακόμα και αν έχεις όλη την καλή θέληση να το κάνεις θα πρέπει να θυμάσαι πως το πιο πιθανό θα είναι να μην τις προλάβεις και μετά να βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Καρκίνος

Η προσοχή σου θα στραφεί αποκλειστικά και μόνο σε οτιδήποτε σε κάνει να περνάς καλά καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θέλει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη! Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο άθλημα, να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα που σε χαλαρώνει ή να συναντήσεις τους αγαπημένους σου φίλους και τον/τη σύντροφό σου! Μην επιλέξεις να μείνεις σπίτι καθώς τις επόμενες ημέρες δεν θα έχεις χρόνο για τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και θα ξεκινήσεις να γκρινιάζεις!

Λέων

Τις τελευταίες ημέρες τα οικογενειακά σου θέματα σε απασχολούν αρκετά με αποτέλεσμα η προσοχή σου να είναι αποκλειστικά στραμμένη στους δικούς σου, στο σπίτι σου και στις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις ευκαιρία να εκνευριστείς! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να κατηγορείς τους δικούς σου για πράγματα που είχαν πει ή είχαν κάνει κατά το παρελθόν και σε είχαν πειράξει. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου ανεξέλεγκτο γιατί θα σε κάνει να δώσεις υπερβολική σημασία σε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Παρθένος

Σήμερα θα επιλέξεις να μοιραστείς με τους γύρω σου οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις για τον εαυτό σου αυτά που σε απασχολούν! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να έρθεις κοντά με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς λόγω του ενθουσιασμού σου να μοιραστείς αυτά που θέλεις μπορεί να πεις και παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει! Αν καταφέρεις να το ελέγξεις η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα!

Ζυγός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό είναι μια καλή ημέρα για να τελειώνεις με τις οικονομικές εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις και εκείνες που αφορούν το άμεσο μέλλον αλλιώς δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Επιδίωξε ένα επαγγελματικό ραντεβού καθώς σίγουρα θα καταφέρεις να διαφημίσεις τις ικανότητες σου με τον καλύτερο τρόπο! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να υπερβάλλεις με αποτέλεσμα να γίνεις φιλάργυρος/η και κτητικός/η με αυτά που θεωρείς που σου ανήκουν!

Σκορπιός

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στον εαυτό σου και μπορεί να είναι σε υπερβολικό βαθμό και σε σημείο που οι άλλοι θα ξεκινήσουν να ενοχλούνται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και από τη μια σου προκαλεί εξάρσεις χαράς και από την άλλη σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οι υπερβολές συναισθηματικού κυρίως χαρακτήρα δεν θα λείψουν και εσύ καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή στην επικοινωνία και στη διάθεση σου, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανήσυχο πνεύμα καθώς οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η με όλους και με όλα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει τις ανησυχίες και τις φοβίες σου. Αν επιλέξεις να επικεντρωθείς σε κάτι όπως μια δουλειά ή ακόμα και μια υποχρέωση της καθημερινότητας, τότε θα καταφέρεις να απομακρύνεις τις σκέψεις σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε γεμίζουν ερωτήματα! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται καθώς ενδέχεται να κρατήσεις απόμακρη στάση σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, όσες δουλειές και αν έχεις, θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για να πας για ένα καφέ με κάποιο αγαπημένο σου φίλο ή να βγεις με τους συναδέλφους σου για ένα δείπνο μετά τη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και κοινές ανησυχίες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να έρθεις κοντά με ανθρώπους τους οποίους γνωρίζεις αλλά μέχρι τώρα οι σχέσεις σας ήταν περισσότερο τυπικές.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να δείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εγείρει θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης. Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις όλη την ημέρα σου, μελετώντας τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και χαράσσοντας τη στρατηγική σου. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να παραμελήσεις τους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσουν τα παράπονα από το σπίτι! Προσπάθησε να αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο σε εκείνους καθώς και εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα!

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου και να συμμετέχεις σε εποικοδομητικές συζητήσεις! Η συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι το καλύτερο σου σήμερα για αυτό και θα προσπαθήσεις να αποκομίσεις όσες περισσότερες μπορείς! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια επίσκεψη σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος που όλο έλεγες και όλο ανέβαλλες!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ