Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, η μέρα σου θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και θα το καταλάβεις και από τη διάθεση σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη συναισθηματική υπερχείλιση που σου έχει προκαλέσει η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να επιτύχεις οτιδήποτε και να βάλεις στο μυαλό σου! Είναι πιθανό να έχεις κάποια έσοδα που δεν περίμενες και θα σε χαροποιήσουν πολύ! Η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στα σωστά μονοπάτια σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί για αυτό μην την αγνοήσεις!

Ταύρος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό επιθυμεί την απόλυτη ταύτιση σου με τους άλλους και αυτό είναι που θα επιδιώξεις σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου χαρίσει εύνοια κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες. Η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι χρυσές! Η διάθεση σου για υπερβολές δεν θα λείψει και αυτό θα είναι το μοναδικό σημείο που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις και ου δουλειές της καθημερινότητας θα είναι αρκετές σήμερα εσύ όμως δεν θα χάσεις την αισιοδοξία σου και δεν πρόκειται να σε πτοήσει τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή όχι μόνο για να τελειώνεις τις δουλειές σου αλλά και για να κλείσεις νέες εργασιακές συμφωνίες. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να έχεις οικονομικό κέρδος από κάποια δουλειά που θα φέρεις εις πέρας σήμερα! Η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις επιδιώξεις σου κυρίως αν αυτές σχετίζονται με εργασιακά θέματα για αυτό θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς!

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν κάνεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα και νέους έρωτες. Ακόμα και αν προτιμήσεις να περάσεις το χρόνο σου με τους φίλους σου και πάλι θα περάσεις υπέροχα καθώς θα είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι θα αποζητούν την παρουσία σου! Προσοχή σε υπερβολές στο φαγητό, το ποτό και το φλερτ καθώς θα έχεις την τάση να τα χαρείς χωρίς όρια!

Λέων

Σήμερα το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιο σου για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο εντός οικίας μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους και να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για να αμβλύνεις τις διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν εντός οικογενειακής εστίας αλλά και για να νιώσεις τη θαλπωρή που επιθυμείς. Αν έχεις κάποια υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι σου τότε επεδίωξε να τη φέρεις εις πέρας σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί και θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις!

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι πολύ κοινωνικός/η και με διάθεση για πειράγματα και δημόσιες σχέσεις για αυτό και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σου θα αναζητήσουν την παρέα σου! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με αδέρφια, γνωστούς, γείτονες και όποιον άλλο εσύ αποφασίσεις πως θέλεις να συσφίξεις τις σχέσεις σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο τότε πιθανό να έχεις και μια ευκαιρία που θα σου αποφέρει κέρδος! Σήμερα σε κάθε περίπτωση με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς θα βγεις κερδισμένος/η!

Ζυγός

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα σου όπως και με τράπεζες ή την εφορία . Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία ευνοεί τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την εξοικονόμηση χρημάτων για αυτό καλά θα κάνεις να το επιδιώξεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις μια πρόταση που θα ενισχύσει το πορτοφόλι σου ή να πάρεις κάποιο μπόνους που θα ενισχύσει εκτός από το πορτοφόλι σου και την αυτοπεποίθηση σου! Οι επιλογές θα είναι αρκετές και αν κάνεις τη σωστή επιλογή τότε θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση με αποτέλεσμα να έχεις την τάση να κινείσαι στα άκρα σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου δημιουργήσει υπερβολές και πιθανό από τη μία να τα βάλεις με όλους και από την άλλη να αρχίσεις να εξομολογείσαι σε αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο σημαντικοί είναι για εσένα! Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ώστε να επέλθει και η αρμονία στις σχέσεις σου. Ακόμα επεδίωξε να κάνεις νέες γνωριμίες είτε επαγγελματικού είτε αισθηματικού χαρακτήρα καθώς η ημέρα θα σε ευνοήσει!

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να μην είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις καθώς θα προτιμήσεις να παρατηρείς ήσυχα τα γεγονότα και αυτά που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές και να έχεις μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις! Σιγά-σιγά θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και την εξωστρέφεια σου καθώς ο Δίας θα σε βοηθήσει να το κάνεις για αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείς!

Αιγόκερως

Οι συλλογικές εργασίες και οι επαφές με συλλόγους και ομάδες στις οποίες είσαι ενεργό μέλος θα έχουν κύριο ρόλο μέσα στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να μείνεις λεπτό μόνος/η! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον και αν το εκμεταλλευτείς τότε θα μπορέσεις να διευρύνεις τον περίγυρο σου και να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα αν έχεις παρέα τους φίλους σου τότε σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά!

Υδροχόος

Ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, αναγνώριση και φήμη θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για επαγγελματικές επιδιώξεις. Σήμερα θα διαπιστώσεις πως μπορείς εύκολα να τραβήξεις την προσοχή των ανωτέρων σου στη δουλειά και να βρεις τρόπο να προωθήσεις τις δεξιότητες σου, τα ταλέντα σου και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Αν έχεις κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, όπως μια συνέντευξη για δουλειά, τότε θα διαπιστώσεις και μόνος/η σου πως η ημέρα σε ευνοεί!

Ιχθύς

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσεις κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση, να συναντήσεις ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες ή να κανονίσεις μια μονοήμερη εκδρομή! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δεν θα σε αφήσει να πλήξεις καθώς θα σου φέρνει στο μυαλό διάφορες ιδέες για να περάσεις την ημέρα! Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα σίγουρα θα περάσεις πολύ καλά για αυτό η επιλογή είναι στο χέρι σου!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ