Τα ζώδια της ημέρας

Υδροχόε, σήμερα προσπάθησε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους για να περάσει η ημέρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη - Διδύμων θα ενισχύσει την εξωστρέφειά σου και θα σε προτρέψει να βγεις και να συναντήσεις κόσμο! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς περιπλέκει τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο υπό άλλες συνθήκες όμως σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα ανταλλάξεις με τους γύρω σου να ακούσεις πολλές που δεν θα ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Οι κόλακες θα κινούνται στο περιβάλλον σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η μαζί τους!

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη - Διδύμων θα ενισχύσει την ανασφάλεια που νιώθεις κατά καιρούς με τα οικονομικά σου. Η ημέρα είναι αποτρεπτική για συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα καθώς και νέες συμφωνίες. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις σήμερα καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε όψη ταυ τετραγώνου θα θολώσει την κρίση σου. Προσπάθησε να κλείσεις λογαριασμούς και όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς αλλά μην επιχειρήσεις να αλλάξεις σήμερα την κατάσταση στο ταμείο σου γιατί μπορεί να την κάνεις και χειρότερη!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη - Διδύμων θα επηρεάσει τις επιλογές σου, τη διαύγειά σου αλλά και τον τρόπο σκέψης σου. Είναι πιθανό να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους από τον περίγυρο σου και να εμπιστευτείς κάποιους άλλους που δεν πρέπει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και μην προβείς σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις. Το ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου για αυτό καλύτερα να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις και σημαντικές συμφωνίες. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το σκόπελο των Σειρήνων τότε θα βγεις αλώβητος/η!

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι και να πράττεις μόνο με την καρδιά και καθόλου με τη λογική. Ο Ποσειδώνας σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα σου δημιουργήσει φόβους, φοβίες και ανησυχίες για σκέψεις που δεν έχουν λογική. Πρόσεξε κατά τη συναναστροφή σου με τους γύρω σου καθώς είναι πιθανό να ακούσεις διάφορα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε όψη ταυ τετραγώνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σου και να μην σε αφήσει να δεις καθαρά τους ανθρώπους δίπλα σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε υποθέσεις φίλων σου αφενός γιατί μπορεί να τους παρασύρεις στο δικό σου τρόπο σκέψης και να μην είναι ο κατάλληλος για την περίπτωση τους και αφετέρου πιθανό μετά να παρεξηγηθούν μαζί σου. Προσπάθησε να γίνεις όσο πιο διακριτικός/η γίνεται με υποθέσεις που δεν σχετίζεσαι μαζί τους άμεσα ώστε να γλιτώσεις τις "συνέπειες".

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά θέματα και ραντεβού που σχετίζονται με την εργασία σου και σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να σε παρασύρει και να επενδύσεις σε κάτι που φαίνεται χρυσός όμως είναι άνθρακας. Είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν κόλακες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό πριν εκμυστηρευτείς τα επόμενα βήματα σου ή προσωπικά σου δεδομένα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η. Κράτησε τις πρέπουσες αποστάσεις και πίστευε πράξεις και όχι λόγια.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με πολλούς ανθρώπους καθώς όσο περισσότεροι ακούσουν τις ιδέες και τις απόψεις σου τόσο καλύτερα θα νιώσεις! Το ταυ τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τη  Σελήνη πιθανό να σου προκαλέσει σύγχυση και να μη μπορείς να διαχωρίσεις ποιοι είναι φίλοι σου, ποιοι γνωστοί σου και ποιοι απλά ανήκουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μην κάνεις το λάθος να δεις σαν δικούς σου κάποιους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά καθώς θα πρέπει να διαχωρίσεις ανθρώπους και καταστάσεις. Αν βρεις μια δικαιολογία για να μην πας στη δουλειά προσπάθησε να είναι πραγματική διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων θα σε φέρει σε επαφή με τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις οτιδήποτε. Το ταυ τετράγωνο του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς με τον Ήλιο και τη Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει μια θολή εικόνα σχετικά με το τι θέλεις και τι όχι. Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα καθώς εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος κινήσεις. Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε σου φανεί "ευκαιρία" και να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου χωρίς να τη "μπερδέψεις" με τα προσωπικά σου θέλω!

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με κάποιον/α συνεργάτη σου, μια συμφωνία που έχεις στα σκαριά ή ακόμα και με το/η σύντροφο σου να μην είναι οι κατάλληλες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς με τον Ήλιο και τη Σελήνη θα θολώσει την κρίση σου και δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με βάση τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και καλό θα ήταν να μην τους εκμυστηρευτείς πράγματα που σε αφορούν ώστε να είσαι καλυμμένος/η!

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Το ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να μπερδέψει το μυαλό σου και να είναι δύσκολο να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Προτίμησε να μη μοιραστείς προσωπικές σου ανησυχίες στη δουλειά καθώς υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν θέμα συζήτησης! Σήμερα προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται κυρίως με εργασιακά θέματα καθώς αν δεν είσαι θα είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη - Διδύμων θα σε φέρει σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να περάσεις απαρατήρητος/η καθώς θα έχεις την τάση για συνεχή παράπονα! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να θεωρείς πως οι άλλοι δεν θα σου κρατήσουν κακία ή νεύρα καθώς ακόμα και τα παράπονα σου τα κάνεις με χαριτωμένο τρόπο. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική καθώς ενδέχεται να εκνευρίσεις τους φίλους σου, το/η σύντροφο σου και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα με τα θέλω σου! Προσπάθησε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους για να περάσει η ημέρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Τοξότη- Διδύμων σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με το νερό εντός οικίας για αυτό έλεγξε το σπίτι για τυχόν διαρροές. Μια διαφωνία με τους δικούς σου σχετική με κάποιο θέμα του σπιτιού πιθανόν να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος/α σήμερα που θα σου αλλάξει τη γνώμη! Αν προκύψει κάποιο επαγγελματικό θέμα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η ως προς την εξέλιξη του και κυρίως να ακούσεις με προσοχή την πρόταση η οποία μπορεί να ακουστεί ψευδώς ελκυστική.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ