ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Νοεμβρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς θέλεις να βρεθείς κοντά τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας γιατί οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να σας είχαν απομακρύνει λίγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από το Ζυγό σε καλεί να μη μείνεις σπίτι και να δραστηριοποιηθείς μαζί με τους φίλους σου σε χόμπι και βόλτες! Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι ανεβασμένη αλλά την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό σου λέει να προσέξεις τον τρόπο που θα δράσεις σε αισθηματικά θέματα.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Υδροχόο και σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την κοινωνική σου προβολή και την καταξίωση σου. Θέλεις διακαώς να αναγνωρισθείς στο εργασιακό σου περιβάλλον και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την επιδοκιμασία των ανωτέρων σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα υποδηλώνει πως πιθανό να καταφέρεις τους στόχους σου καθώς θα έχεις την ικανότητα να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως όλα έχουν ένα τίμημα καθώς η αισθηματική σου ζωή θα έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν αποκλείεται να ξυπνήσεις με διάθεση να φύγεις και με τη Σελήνη στον Υδροχόο  είναι πολύ πιθανό να οργανώσεις ένα ταξιδάκι ή έστω μια ημερήσια εκδρομή! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα ευνοήσει τις επιδιώξεις σου καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε και να βάλεις στο μυαλό σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα σου αρέσει καθόλου! Προσπάθησε να τις διευθετήσεις και μετά να ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια απόδρασης!

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις μία εσωστρέφεια που σίγουρα θα επηρεάσει όχι μόνο τη διάθεση σου αλλά και τη συμπεριφορά σου προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και μπορεί να φέρει στη σκέψη σου κάτι από το παρελθόν αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς. Θα νιώσεις ιδιαίτερα κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους και αυτό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική πληρότητα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε καλεί να συγκρατήσεις το πάθος σου καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δράσεις!

Λέων

Η συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων υπερισχύει και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο για αυτό και πιθανό να παραβλέψεις κάθε τι που σε πειράζει στους συνεργάτες  αλλά και το/η σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα τονίσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση εντός οικίας που θα σου χαλάσει τα σχέδια για απόψε. Ο τρόπος που θα δράσεις θα καθορίσει άμεσα την έκβαση της!

Παρθένος

Η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις όχι μόνο δικές σου αλλά και κοντινών σου προσώπων οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει έντονη κινητικότητα προκειμένου να προλάβεις να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό κατά το απόγευμα θα ενισχύσει την ενέργεια σου και αυτό για εσένα θα είναι το καλύτερο δώρο! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε βάζει σε δίλλημα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως θα πρέπει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή αν θέλεις να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου!

Ζυγός

Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις το χρόνο σου όπως πραγματικά θέλεις καθώς θα έχεις απόθεμα ενέργειας! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει μια σειρά από σκέψεις για το τι είναι τελικά αυτό που σου αρέσει! Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς σήμερα δεν θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου!

Σκορπιός

Η ημέρα θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εντός  σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις στο μυαλό σου μια αλλαγή στο χώρο που ζεις ή να έχει προκύψει κάποιο θέμα με ένα πρόσωπο της οικογένειας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα υποδηλώνει πως οτιδήποτε και να έχει προκύψει θα καταφέρεις να το λύσεις! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σου δημιουργήσει μπερδέματα σχετικά με τα θέλω σου κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς η ημέρα δεν τις ευνοεί!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο  και να σε κάνει αεικίνητο/η και πολύ δραστήριο/α καθώς σήμερα θα πάρεις τους δρόμους προκειμένου να συναντήσεις φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις σήμερα θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου περίγυρο, και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ εκεί που δεν πρέπει!

Αιγόκερως

Η ανασφάλεια σου θα είναι έντονη σήμερα και οφείλεται κυρίως σε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και σε αγχώνουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από το Ζυγό θα σε “αναγκάσει” να δραστηριοποιηθείς ώστε να αλλάξεις την οικονομική σου κατάσταση προς το καλύτερο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό πιθανό να δημιουργήσει εμπόδια και να παρασυρθείς σε συμφωνίες που τελικά δεν θα είναι τόσο ωφέλιμες για εσένα. Αξιολόγησε τα δεδομένα σου και μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα συνειδητοποιήσεις πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκεσαι στο προσκήνιο. Η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς θα παρουσιάσεις τάσεις δυσθυμίας! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να υπό-στηρίξεις τη συμπεριφορά σου αποτελεσματικά σε σημείο που θα κάνεις τους άλλους να φανούν πως έχουν λάθος! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου σε κάποιο αισθηματικό θέμα.

Ιχθύς

Σήμερα νιώθεις πως δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου καθώς θέλεις να αφήσεις στην άκρη τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να κάνεις ένα διάλλειμα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από το Ζυγό, θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση η οποία θα είναι ωφέλιμη καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια να σηκωθείς από τον καναπέ! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με αισθηματικά ζητήματα κυρίως αν έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα!