Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε, σήμερα καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Νοεμβρίου;

Κριός

Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η  Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό κατά το απόγευμα δεν θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σου καθώς οι υπερβολές θα γίνουν στοιχείο του χαρακτήρα σου. Ο αυθορμητισμός σου πιθανό να παρεξηγηθεί ακόμα και από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου για αυτό θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η ακόμα και αν είσαι καλοπροαίρετος/η.

Ταύρος

Σήμερα η προσοχή σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τονίσει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις. Προτίμησε να ασχοληθείς με αυτά κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα δημιουργήσει μικρά θέματα. Η υπεραισιοδοξία σου δεν είναι καλός σύμβουλος για επαγγελματικές αποφάσεις καθώς θα σε παρασύρει σε κάποιο μεγάλο βήμα χωρίς την κατάλληλη στήριξη. Παρόλα αυτά πιθανόν να έχεις την εύνοια του σύμπαντος και θα γλιτώσεις τη "στραβή" ακόμα και στο παραπέντε!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις τρόπο να ταξιδέψεις είτε σωματικά είτε πνευματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δώσει ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου! Οι πληροφορίες που θα καταφθάσουν στα αυτιά σου θα είναι αρκετές και εσύ θα πρέπει να διαχωρίσεις ποιες θα κρατήσεις! Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό δεν είναι ευνοϊκό για επαφές και συναντήσεις καθώς θα δημιουργήσει τάση για υπερβολές σε αυτά που θα πεις αλλά και σε αυτά που θα κάνεις! Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις το ταπεραμέντο σου τότε όλα θα πάνε καλά!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό με μια μικρή αφορμή να φέρεις στο μυαλό σου αναμνήσεις που θα σου προκαλέσουν γλυκόπικρα συναισθήματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα οι αποφάσεις που θα πάρεις να μην είναι αποτέλεσμα λογικής. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε παρασύρει σε υπερβολές κάθε είδους. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις συναισθηματικές και σε δεύτερη φάση τις οικονομικές καθώς μπορεί να μείνεις χωρίς χρήματα!

Λέων

Οι αγαπημένοι σου "άλλοι" θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Υδροχόου και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη τους. Ενώ όλη την ημέρα θα προσπαθήσεις να είσαι αρεστός/η στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό κατά το απόγευμα θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια. Οι υπερβολές στην έκφραση των συναισθημάτων σου πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στη συνύπαρξη με τους άλλους! Πρόσεξε καθώς είτε χαρείς είτε εκνευριστείς θα το κάνεις με έντονο τρόπο!

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα και θα πρέπει να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο προκειμένου να ανταπεξέλθεις χωρίς "απώλειες". Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα κάνει ένα τεστ αντοχής καθώς μπορεί να φέρει και έκτακτες υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό το απόγευμα μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάθε αλλαγή που μπορεί να υπάρξει στο πρόγραμμα. Βέβαια είναι και πολύ πιθανό να αποφασίσεις να μην κάνεις καμία από τις δουλειές σου και να μη σε νοιάξει για τις συνέπειες! Καλό θα ήταν να έχεις έτοιμες και κάποιες δικαιολογίες για παν ενδεχόμενο!

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, στους φίλους και το ταίρι σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε ευχάριστες ασχολίες και σε θετικούς ανθρώπους καθώς και εσύ είσαι ένας από αυτούς! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό κατά το απόγευμα θα σε παρασύρει σε υπερβολές. Πρόσεξε καθώς οι υπερβολές στη διασκέδαση, τις καταχρήσεις ακόμα και το φλερτ θα σε κάνουν να απορήσεις που πήγε το "μέτρον" και πιθανό να μη σε αναγνωρίζουν ούτε οι αγαπημένοι σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει την τάση για παράπονα γιατί θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς! Οι πρώτοι οι οποίοι θα καταλάβουν πως κάτι έχεις σήμερα θα είναι οι δικοί σου καθώς δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου κατά το απόγευμα θα δώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα. Η χαρά, ο εκνευρισμός, τα παράπονα και ο θυμός θα εκφράζονται με μεγαλύτερη ένταση από αυτή που χρειάζεται! Επέλεξε με ποια θέματα αξίζει να ασχοληθείς και μην σπαταλάς ανούσια την ενέργεια σου.

Τοξότης

Ένα τηλέφωνο από ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή μια πρόσκληση για καφέ από κάποιο γνωστό σου θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσεις τις συζητήσεις και να προβείς σε εκμυστηρεύσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και σου υπενθυμίζει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και το χάρισμα να κάνεις νέες γνωριμίες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό το απόγευμα μπορεί να σε παρασύρει πάνω στην κουβέντα και να μοιραστείς πράγματα που δεν πρέπει. Σκέψου δυο φορές πριν μιλήσεις για να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα πεις κάτι που θα εκθέσει είτε εσένα, είτε ένα μυστικό ενός κοντινού σου προσώπου!

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις και μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη μπήκε στον Υδροχόο και θα ευνοήσει οικονομικά ζητήματα. Επεδίωξε να τα βάλεις σε μια σειρά μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το  Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς. Είναι πολύ πιθανόν να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου ή να υπερεκτιμήσεις το ταμείο σου! Απόφυγε σπατάλες καθώς μπορεί να βρεθείς εκτός του οικονομικού σου πλάνου!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η αλήθεια είναι πως θα διαπιστώσεις πως και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα ξεκινήσουν να σε αναζητούν! Απόλαυσε την απόλυτη προσοχή των άλλων αλλά πρόσεξε καθώς πιθανό να γίνεις εγωκεντρικός/η! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με το Δία από το Σκορπιό  θα σου δημιουργήσει τη διάθεση για υπερβολές κυρίως στις αντιδράσεις σου!  Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν αφεθείς "ελεύθερος/η" θα πεις πολλά!

Ιχθύς

Οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που θα επηρεάσει τη διάθεση σου και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η ακόμα και με τους ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είσαι. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό κατά το απόγευμα όχι μόνο θα ενισχύσει τις σκέψεις σου είτε θετικές, είτε αρνητικές είτε καχύποπτες αλλά θα σου χαρίσει και μια δόση υπερβολής! Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθείς από τις ανησυχίες σου!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ