Τα ζώδια της ημέρας

Υδροχόε, σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα δημιουργήσει "αστραπές και βροντές" και θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς. Αν φτάσει στα αυτιά σου οτιδήποτε που δε σε βρίσκει σύμφωνο/η τότε θα εναντιωθείς αμέσως σε αυτόν που το είπε χωρίς να λογαριάσεις ποιος είναι. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση διαφορετικά η κατάσταση θα μυρίσει μπαρούτι και θα είσαι ένας από τους/ις ζημιωμένους/ες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα μόρφωσης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα αυξήσει τα τυπικά σου προσόντα και θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση καθώς θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις σου με φανατικό τρόπο! Αν συναντήσεις και διαφωνίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα γίνεις εριστικός/η μαζί τους καθώς δεν θα δεχτείς εύκολα άλλη άποψη πέρα από τη δική σου.

Δίδυμοι

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους σήμερα και θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα και κτητικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια τα παράπονα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει δυσθυμία καθώς οι εσωτερικές- συναισθηματικές διεργασίες δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Σίγουρα μπορεί να μη νιώθεις άνετα όμως είναι αναγκαίο για να καταφέρεις να εξελιχθείς και να μεταμορφωθείς. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα για οικονομικά θέματα καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση δεν θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά τους. Σήμερα θα θελήσεις να συζητήσεις τα παράπονα σου και να γεφυρώσεις την απόσταση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί στις σχέσεις σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον  Κριό δεν θα σε αφήσει να το κάνεις εύκολα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία. Προσπάθησε να ακούσεις τους άλλους και να τους συμβουλευθείς καθώς σε κάποια πράγματα οι νουθεσίες τους θα είναι σωστές. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να γεφυρώσεις αποστάσεις προσπάθησε όμως να μη δημιουργήσεις μεγαλύτερες!

Λέων

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να σε κουράζει καθώς σου υπενθυμίζει δουλειές και υποχρεώσεις όμως ταυτόχρονα σου φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσεις θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανό να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου ακόμα και για κάποιο απλό θέμα ρουτίνας. Προσπάθησε να θυμηθείς πως η διπλωματική οδός είναι η καλύτερη λύση καθώς είναι η μόνη που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν δεν διαλέξεις αυτή την οδό τότε ο εκνευρισμός σου μπορεί να δημιουργήσει θέματα με τους γύρω σου.

Παρθένος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με τις δεξιότητες που έχεις και να ανακαλύψεις νέα χόμπι που τονίζουν τη δημιουργικότητα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανόν να δημιουργήσει την ανάγκη να διοχετεύσεις τη συναισθηματική σου ένταση κάπου αλλιώς δεν θα καταφέρεις να παραμείνεις ήρεμος/η. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το έντονο ταπεραμέντο σου διαφορετικά οι πρώτοι που θα το αντιληφθούν θα είναι οι φίλοι και ο/η σύντροφος σου καθώς κάτι θα βρεις για να δημιουργήσεις ένταση.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγών και να έχεις  αποφασίσει μια ανακαίνιση ή μια διαφορετική διακόσμηση καθώς θέλεις να αλλάξει η εικόνα του σπιτιού σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να προκαλέσει γεγονότα με άτομα της οικογένειας σου που θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα. Επικαλέσου το διάλογο και τα λογικά επιχειρήματα και μην ξεκινήσεις τα "αντίποινα".

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δίνει ευκαιρίες για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Αξιοποίησε την ημέρα για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου ή να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ταράξει την ηρεμία στις σχέσεις με τον περίγυρο σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις εχθρό σου όποιον δε συμφωνεί με τις απόψεις σου και να συνειδητοποιήσεις πως οι διαφορετικές απόψεις μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Τοξότης

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις ασφάλεια καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου λέει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα αν δεν θέλεις να νιώθεις μετέωρος/η. Πιθανό να προσπαθήσεις να κάνεις επικερδείς οικονομικές συμφωνίες και να προσεγγίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν με τους οικονομικούς σου στόχους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια σου εξαιτίας της βιασύνης και της παρόρμησης σου. Η αλλαγή η ή ματαίωση ενός οικονομικού πλάνου πιθανό να σε εκνευρίσει αλλά θα πρέπει να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις αρκεί να είσαι φειδωλός/η στα λόγια, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πεις πολλά που δεν χρειάζονται. Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δυσκολέψει λίγο την κατάσταση καθώς θα νιώσεις την υπομονή σου να εξαντλείται. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να τα βάλεις με όλους με κίνδυνο να χαλάσει το καλό κλίμα που προσπαθούσες να επιτύχεις. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί για τη σημερινή ημέρα διαφορετικά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μείνουν στο απυρόβλητο οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι βαθύτερες σου ανάγκες, οι ανησυχίες και οι φοβίες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τις αναμοχλεύει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα δημιουργήσει υπερβολές και είναι πολύ πιθανό οτιδήποτε σκεφτείς σήμερα να πάρει τεράστιες διαστάσεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική σου και θα συνειδητοποιήσεις πως δε χρειάζεται να φέρνεις την καταστροφή! Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει εριστική ακόμα και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ιχθύς

Το ενδιαφέρον σου προς στις φιλικές σου σχέσεις θα είναι έντονο και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα τονίσει τους δεσμούς με τους ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινές απόψεις και ιδέες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου ακόμα και με μια ασήμαντη αφορμή. Οι υπερβολές σε όλα ακόμα και στα λόγια θα είναι κύριο στοιχείο της ημέρας και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να πεις λόγια που πληγώνουν, τα οποία μετά θα μετανιώσεις αλλά η ζημιά θα έχει γίνει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ