ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Νοεμβρίου;

Κριός

Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα είναι η επαγγελματική σου εξέλιξη και ήδη επεξεργάζεται τρόπους με τους οποίους μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει απολυταρχικές τάσεις που δεν θα  καταφέρεις να καλύψεις! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι σχέσεις με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά και τους ανωτέρους σου! Μια επαγγελματική αλλαγή είναι πολύ πιθανή, και θα γίνει η αφορμή για να πάρεις αποφάσεις που θα σε “μεταμορφώσουν”!

Ταύρος

Το μυαλό σου τριγυρίζει σε διακοπές και ψάχνεις να δεις πότε θα σου δοθεί η ευκαιρία για να μπορέσεις να φύγεις έστω και για δυο ημέρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φέρνει στο μυαλό μαγικά και εξωτικά μέρη και σίγουρα τώρα βρίσκεσαι εκεί έστω και νοητά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς από τη μία σκέφτεσαι πράγματα και ταξίδια που μπορούν να σε κάνουν χαρούμενο/η και από την άλλη θα τα υποβαθμίζεις και θα σου φαίνονται μάταια.  Μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα ανάψει τα αίματα καθώς θα μπεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως η δική σου άποψη πρέπει να υπερισχύσει!

Δίδυμοι

Σήμερα στο μυαλό σου θα ξεκινήσουν να έρχονται σκέψεις που θα σε δυσκολέψουν καθώς θα αναμοχλεύσουν ιστορίες του παρελθόντος και συναισθήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εσωτερικούς τριγμούς καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Προσπάθησε να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε κάποια ενασχόληση διαφορετικά το μυαλό σου θα γυρίζει σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις περίεργα. Μια οικονομική ευκαιρία πιθανό να έρθει σήμερα αλλά θα πρέπει να την αντιληφθείς πρώτα!

Καρκίνος

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να έχεις την επιβεβαίωση από το/η σύντροφο σου αλλά και τους συνεργάτες σου γι αυτό είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να μη τους χαλάσεις χατίρι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να καθρεπτίζει στους άλλους πτυχές του εαυτού σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν πάρεις την επιβεβαίωση που αναζητάς. Μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία πιθανό να αλλάξει αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει καθώς η “μορφή” που θα πάρει θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου!

Λέων

Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι αρκετές και σήμερα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και έκτακτες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σου που δεν θα σε αφήσουν να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου και θα ξεκινήσεις να ψάχνεις τρόπο να ξεφύγεις. Η ημέρα θα είναι απαιτητική για αυτό θα χρειαστεί να θυσιάσεις στιγμές από τη ξεκούραση σου και την προσωπική σου ζωή προκειμένου να τελειώνεις με τις δουλειές σου. Απόφυγε σκέψεις τύπου “να τα παρατήσω όλα και να φύγω” καθώς το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε συγχύσουν!

Παρθένος

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και με οτιδήποτε σε κάνει να παίρνεις χαρά και σε βοηθά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ένταση και εκνευρισμό. Προτίμησε να τη διοχετεύσεις στις ασχολίες σου διαφορετικά είναι πιθανό να τη διοχετεύσεις με νεύρα σε αγαπημένους σου φίλους αλλά και το/η σύντροφο σου! Μην επιλέξεις τους καβγάδες για να εκτονωθείς καθώς μπορεί εσύ να νιώσεις καλύτερα όμως το τίμημα θα είναι υψηλό, καθώς θα δημιουργήσεις νεύρα στους υπόλοιπους!

Ζυγός

Η οικογένεια σου και οι δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα και δεν θα σου αφήσουν χρόνο για κάτι άλλο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η με αυτά που υποστηρίζεις. Αυτό θα γίνει η αφορμή για να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου και με όποιον/α δε συμφωνήσει μαζί σου. Πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να πάρεις αποφάσεις που δεν θα βοηθήσουν τις καταστάσεις, και τις οποίες θα μετανιώσεις μετά από λίγο, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου.

Σκορπιός

Η επικοινωνιακή σου διάθεση εξακολουθεί να σε παρακινεί να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να μοιραστείς μαζί τους τις σκέψεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε φανατίσει με τις απόψεις σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα μπορέσεις να δεχτείς πως υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τη δική σου καθώς το σωστό είναι κάτι υποκειμενικό. Αν δεν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε αντιπαράθεση με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες!

Τοξότης

Σήμερα επιθυμείς όσο τίποτε άλλο να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα ώστε να καταφέρεις να κάνεις τις πολυπόθητες διευθετήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ενισχύει την πρακτικότητα σου προκειμένου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και λογαριασμούς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει να κάνεις τα πάντα προκειμένου να καταφέρεις να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες που θα βελτιώσουν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο τα οικονομικά σου. Μια νέα συμφωνία μπορεί να κάνει την εμφάνιση της όμως μη ξεχνάς πως μπορεί να έχει κάποιο τίμημα αρκετά μεγάλο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και από τη μία σε κάνει να νιώθεις τεράστια ενέργεια και από την άλλη δε θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να ελέγξεις σχέσεις και συνεργασίες. Αν το κάνεις με επιτακτικό τρόπο τότε οι συγκρούσεις με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα υπάρξει με διάλογο και χωρίς να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου αν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο σχέσεις σημαντικές για εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και θα κρατήσεις στάση άμυνας προς όλους και μάλιστα χωρίς να κάνεις καμία εξαίρεση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για παρασκηνιακές ενέργειες είτε από είτε προς εσένα. Άκουσε τη διαίσθηση σου καθώς είναι η μόνη που μπορεί να σε βγάλει από διλλήματα και να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αυτό που χρειάζεται πέρα από αυτό είναι να προσπαθήσεις να σταματήσεις τις εμμονές και τις ανησυχίες που δημιουργούν ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις την “ανάγκη” των φίλων σου ακόμα και τη συμβουλή τους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να προτιμά τις συλλογικές λύσεις και την ανταλλαγή απόψεων! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να χαλάσει λίγο τη διάθεση σου – και των γύρω σου- καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι απόψεις σου πιθανό να γίνουν αιτία για διαφωνίες. Επικαλέσου τις διπλωματικές σου ικανότητες και προσπάθησε να γίνεις διαλλακτικός/η διαφορετικά μια ασήμαντη διαφωνία με τους φίλους σου μπορεί να ξεκινήσει στα αστεία αλλά πολύ γρήγορα θα γίνει σοβαρή και θα δημιουργήσει εντάσεις.