ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Νοεμβρίου;

Κριός

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει από το πρωί με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συγκεντρωθείς καθόλου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε βοηθά να ταξιδέψεις μεταφορικά ακόμα και κυριολεκτικά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει υπερβολές καθώς πιθανό να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να μιλάς ακατάπαυστα εκθέτοντας τις ιδέες και τις απόψεις σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να διοχετεύσεις δημιουργικά την επικοινωνιακή σου άνεση ξεκινώντας ένα σεμινάριο η κάτι μέσα από το οποίο μπορεί να δείξεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα!

Ταύρος

Η καλή ημέρα απ το πρωί φαίνεται λέει το ρητό και εσύ σήμερα δεν έχεις και πολύ όρεξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς “σκαλίζει” τα εσώψυχα σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δώσει δύο αποτελέσματα. Είτε θα βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου και να τις μοιραστείς με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου είτε θα ψάξεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα για να εξωτερικεύσεις τη συναισθηματική ένταση που σε έχει κατακλύσει. Σε κάθε περίπτωση η ημέρα θα έχει και ευκαιρίες που αφορούν συμφωνίες και οικονομικά θέματα για αυτό εκμεταλλεύσου τες!

Δίδυμοι

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι βοηθητική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που θέλεις, είτε ανήκουν στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό περίγυρο. Η επικοινωνία θα είναι το μεγαλύτερο σου πλεονέκτημα σήμερα και αν χρησιμοποιείς τη πειθώ και τα επιχειρήματα σου τότε μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Η ημέρα ευνοεί και νέες συμφωνίες ή τη δρομολόγηση τους.

Καρκίνος

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις την ημέρα σου κάνοντας ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα το οποίο θα ακολουθήσεις διαφορετικά θα είναι δύσκολο να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  και θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις αλλά και μικρές αγγαρείες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα βοηθήσει το πρακτικό σου πνεύμα και την επικοινωνία σου με τους άλλους και θα μπορέσεις εύκολα να μοιράσεις τις δουλειές! Τακτοποίησε σήμερα μια εργασιακή υποχρέωση ή κάποιο πρότζεκτ που έχεις αναλάβει καθώς η ημέρα σε ευνοεί!

Λέων

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και η δημιουργικότητα σου είναι τα δύο δυνατά σου σημεία και η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να τα διοχετεύσεις σε κάποια δραστηριότητα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να φέρει νέα από φίλους σου και προτάσεις για βόλτα οι οποίες δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο/η! Η επικοινωνία ευνοείται σήμερα για αυτό εκμεταλλεύσου το “λέγειν”  σου για να κάνεις νέες συμμαχίες, να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις ή απλά να φλερτάρεις! Πρόσεχε μόνο τις λεκτικές υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις!

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα τα οποία χρειάζονται λύσεις εδώ και τώρα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με τους δικούς σου ή να τακτοποιήσεις κάποια υποχρέωση που αφορά το σπίτι σου σαν ακίνητο. Μια επαγγελματική ευκαιρία είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σου για αυτό επίλεξε να ασχοληθείς μαζί της σήμερα που οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι στα πάνω τους!

Ζυγός

Σήμερα θα αναζητήσεις συγγενείς, γνωστούς και γείτονες προκειμένου να μοιραστείς μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε παρακινεί να κάνεις δημόσιες σχέσεις αλλά και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη για κάποιο θέμα που μπορεί να έχεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει καταιγισμό πληροφοριών και δεν θα είναι εύκολο να διαχωρίσεις τη θέση σου σχετικά με αυτές που υποστηρίζεις! Η ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις μια παρεξήγηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου και -αν ασχολείσαι με το εμπόριο επαγγελματικά- να κάνεις μια επικερδή συμφωνία.

Σκορπιός

Η διάθεση  σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομική σου ασφάλεια και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει σκέψεις που θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα βοηθήσει να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως μπορείς να έχεις! Το διαπραγματευτικό σου ταλέντο θα είναι έντονο και πιθανόν να καταφέρει να φέρει μια συμφωνία που θα έχει αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου! Δεν αποκλείεται να διαπραγματευτείς και μια αύξηση ή μια νέα συμφωνία αλλά πριν το κάνεις σιγουρέψου πως έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί περίεργη διάθεση καθώς θα είναι δύσκολος να μείνεις σταθερός/η στις αποφάσεις σου ή να κατανοήσεις τι θέλεις από τους άλλους! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η αλλά σε συνδυασμό με την κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στις σχέσεις με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην κάνεις κατάχρηση του λέγειν σου καθώς καμιά φορά η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Η ημέρα μπορεί να φέρει την ευκαιρία για να λυθεί μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως

Η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της καθώς νιώθεις συνεχώς πως κάποιοι μπορεί να σε υπονομεύουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εντείνει τις ανασφάλειες αλλά και την καχυποψία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις συμπεριφορές των γύρω σου ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να πουν τίποτα! Προσπάθησε να κατευνάσεις την καχυποψία σου με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη σου και χρησιμοποίησε το λέγειν σου για να μοιραστείς αυτά που σε προβληματίζουν.

Υδροχόος

Σήμερα θα σου τραβήξει την προσοχή οτιδήποτε σχετίζεται με ομαδικές εργασίες και εθελοντική απασχόληση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει την αλτρουιστική σου διάθεση! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε κάνει ενθουσιώδη και ομιλητικό/η με αποτέλεσμα να μπορέσεις εύκολα όχι μόνο να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά να αποκτήσεις και νέους συμμάχους! Βέβαια η ημέρα κρύβει και κινδύνους καθώς είναι πολύ πιθανό να πεις πράγματα που δεν πρέπει και να το σκεφτείς αργότερα! Πρόσεξε αν δεν θέλεις να βρίσκεις δικαιολογίες για να τα μαζέψεις έπειτα!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα είναι το κύριο σου μέλημα και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε ανθρώπους που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου τομέα. Προώθησε τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου καθώς ο ρητορικός σου λόγος θα είναι πολύτιμος σου σύμμαχος. Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις και γιατί όχι να κλείσεις και μια νέα συμφωνία!