ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνει ιδιαίτερα έντονα τα συναισθήματα σου αλλά και την ανάγκη σου να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Η γκάμα σου είναι μεγάλη και πιθανό να θέλεις πολύ οτιδήποτε έχει σχέση με χρήματα αλλά πιθανό να θέλεις εξίσου έντονα και κάποιον άνθρωπο! Σήμερα χρειάζεται να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι. Πολύ πιθανό να έχεις κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε μια συμφωνία που έκανες πρόσφατα ή σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο. Αν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις και σκέψου πριν δράσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του  Σκορπιού θα φέρει ξανά στο προσκήνιο αισθηματικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Όσα κρατούσες μέσα σου για καιρό θα βρεις τρόπο να τα εξωτερικεύσεις καθώς αν δεν το κάνεις νιώθεις πως θα εκραγείς. Προσπάθησε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα καθώς η συναισθηματική σου φόρτιση θα μεγεθύνει τα παράπονα σου αλλά και τον εκνευρισμό σου. Σήμερα πιθανό να έχεις εξελίξεις σε μια προσωπική σου σχέση αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο που πρέπει.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με θέματα καθημερινότητας που έπρεπε να είχες τακτοποιήσει αλλά τα άφηνες ελπίζοντας σε ένα θαύμα! Πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποια από αυτά είναι πιο επείγοντα από όσο πίστευες και τώρα θα χρειαστεί να τρέξεις για να τα προλάβεις. Κάποιος/α φίλος/η σου πιθανό να σου φέρει νέα που θα σε εκπλήξουν και το μυαλό σου θα κολλήσει εκεί με αποτέλεσμα να μη δώσεις την αρμόζουσα προσοχή στις υποχρεώσεις σου! Πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να τα αφήσεις όλα και να φύγεις αλλά σκέψου το άλλη μια φορά πριν το κάνεις καθώς μετά είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να διασκεδάσεις! Το σπίτι δε θα σε χωράει για αυτό και θα ξεκινήσεις να “ψάχνεις” τους φίλους σου προκειμένου να οργανώσετε κάτι για να περάσετε την ημέρα ευχάριστα! Η ημέρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις κάθε είδους για αυτό θα πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι κυρίως αν πεις πως θέλεις κάτι να ταράξει τα νερά! Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί σήμερα αλλά σε συμβουλεύω να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς η ανάγκη σου για αλλαγή μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο/η!

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε φέρει σε επαφή με τους οικείους σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες ημέρες την είχες χάσει. Είναι πολύ πιθανό να έρθει κάποιο νέο που δεν περιμένεις και να σου προκαλέσει έκπληξη αλλά να γίνει και η αφορμή που θα τονώσει τους οικογενειακούς δεσμούς. Από την άλλη είναι πιθανό ένα απροσδόκητο συμβάν να σε βγάλει εκτός του προγράμματος σου και να σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το ανήσυχο πνεύμα σου καθώς αν το αφήσεις ελεύθερο πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει μια γλυκιά αναστάτωση στο περιβάλλον σου καθώς θα σε αναζητήσουν αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστοί και γείτονες για να τα πείτε! Ανάμεσα στα νέα είναι πιθανό να υπάρξει και κάποιο που θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση και θα γίνει η αφορμή για να ξεκινήσεις τον κοινωνικό σχολιασμό! Σήμερα πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις σχέσεις με κάποιους ανθρώπους καθαρά για εθιμοτυπικούς λόγους. Πριν πάρεις ρηξικέλευθες αποφάσεις σκέψου με τη λογική και μην αφήσεις την ανάγκη σου για αλλαγές -είτε μικρές είτε μεγάλες- να αποφασίσει για σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργήσει ανάγκες -υλικές και συναισθηματικές- που πιθανό μέχρι στιγμή είτε αγνοούσες την ύπαρξη τους είτε δεν τους είχες δώσει σημασία. Αφορμή για να τις συνειδητοποιήσεις θα γίνουν οι άλλοι καθώς θα σου δώσουν τα κατάλληλα ερεθίσματα. Η ανασφάλεια που νιώθεις πιθανό να σε ωθήσει να γίνεις φειδωλός/η με τα χρήματα αλλά και τα υλικά αγαθά. Σήμερα μπορεί να πάρεις την απόφαση να κάνεις κάτι δραστικό προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς είτε είναι υλικά αγαθά είτε κάποιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για καθολικές αλλαγές! Είναι πιθανό ακόμα και με μια μικρή αφορμή να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι νέα πρόσωπα στη ζωή σου που να έχουν και νέες ιδέες ώστε να σε παρακινήσουν! Η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα ξεκινήσεις να τους επιρρίπτεις ευθύνες για όλα! Πριν το κάνεις αυτό αναλογίσου και το δικό σου μερίδιο ευθύνης στα πράγματα ώστε να μπορέσεις να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις υποκινούμενες από τη λογική και όχι από την παρόρμηση.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που μπορούν να σου προκαλέσουν αναστάτωση! Σήμερα πιθανό να νιώθεις κολλημένος/η και θα ψάξεις να βρεις τρόπο να κάνεις μια επανεκκίνηση και να αφήσεις πίσω συναισθηματικά βαρίδια που δεν σε αφήνουν να κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός. Σήμερα το “πρόσεχε τι σκέφτεσαι” θα πάρει σάρκα και οστά καθώς είναι πιθανόν να συναντήσεις ανθρώπους που θα φέρεις στο μυαλό σου και θα αναρωτηθείς τι κάνουν!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Σκορπιό θα φέρει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και στις απόψεις σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις αυτά που σε δένουν με τους άλλους, τους ανθρώπους που ονομάζεις φίλους σου. Οι αλλαγές στο φιλικό σου περιβάλλον είναι αναμενόμενες καθώς φαίνεται πως τις σχεδίαζες καιρό και η αιτία για αυτές θα είναι ο διαφορετικός τρόπος σκέψης.  Χρησιμοποίησε το διάλογο και τα επιχειρήματα προκειμένου να αιτιολογήσεις τη στάση σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και να γίνεις περισσότερο κατανοητός/η.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα επαναφέρει επαγγελματικά θέματα και ανησυχίες σχετικές με την εικόνα που δίνεις προς τα έξω -κυρίως στους ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ασφυκτιάς μέσα στη δουλειά σου και χρειάζεσαι μια αλλαγή. Είσαι ένας άνθρωπος που ρισκάρει αλλά καλύτερα σήμερα να μη ρισκάρεις όσον αφορά επαγγελματικά σου θέματα. Κράτησε στάση αναμονής, κέρδισε χρόνο αλλά μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που σίγουρα θα μετανιώσεις.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Σήμερα στο στόχαστρο σου θα βρεθούν τα σχέδια σου, τα πιστεύω σου, οι ιδέες σου αλλά και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι. Είναι πιθανό να γίνεις σκληρός/η για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου ή οι απόψεις σου να γίνουν η αφορμή για να συνειδητοποιήσεις ποιοι σε στηρίζουν. Η ημέρα μπορεί να φέρει αλλαγές τις οποίες θα έχεις επιδιώξει καθώς είσαι αποφασισμένος/η για ένα ξεσκαρτάρισμα ιδεών, απόψεων αλλά και ανθρώπων.