ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα το μυαλό σου γυρίζει σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει με αποτέλεσμα να μην έχεις την καλύτερη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και φέρνει ξανά στο προσκήνιο παρελθοντικά γεγονότα. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με την Αφροδίτη θα “ξυπνήσει” τις αισθηματικές σου ανάγκες και θα τις βάλει σε προτεραιότητα. Είναι πιθανό να νιώσεις ευάλωτος/η καθώς δεν έχεις συνηθίσει να ισορροπείς στις απαιτήσεις της καρδιάς σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για αισθηματικά θέματα καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το πάθος που κρύβεις μέσα σου!

Ταύρος

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το σύντροφο σου εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Σκορπιού και εσύ προσπαθείς να επαναφέρεις ή να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, προκειμένου να μην παραπονιέται κανείς. Η σύνοδος της Σελήνης με την  Αφροδίτη θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε κάποιο θέμα που μπορεί να είχε προκύψει στη σχέση σου ή σε μια συνεργασία που έχεις στα σκαριά. Η γοητεία σου θα είναι “ακραία” για αυτό προσπάθησε να την εκμεταλλευτείς προς όφελος σου!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές αλλά εσύ δεν θα πτοηθείς καθώς πήρες την κρυάδα από εχθές και σήμερα έχεις αρχίσει και βρίσκεις τους ρυθμούς σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να κάνει την καθημερινότητα σου απαιτητική ‘όμως η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα δώσει μια χείρα βοηθείας! Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές θα συνειδητοποιήσεις πως δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η και αυτό είναι που θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μια φιλοφρόνηση στη δουλειά ή ένα κοπλιμέντο από το συνάδερφο σου θα σου χαρίσει την “ώθηση” που χρειάζεσαι!

Καρκίνος

Σήμερα η ημέρα ευνοεί κάθε είδους δραστηριότητα που σε γεμίζει και σε ευχαριστεί για αυτό βάλε τες ως προτεραιότητα στο ημερήσιο πλάνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει όρεξη να φλερτάρεις, να βγεις με τους φίλους σου και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και την ανάγκη σου για αισθηματικές περιπέτειες! Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου πρόσεξε να μη χάσεις το μέτρο καθώς οι πειρασμοί θα είναι μεγάλοι και εσύ θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση!

Λέων

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν εξίσου κι εσένα σήμερα και είναι πολύ πιθανό να μη σου αφήσουν χρόνο για να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να εξομαλύνεις τις σχέσεις εντός οικίας και να λύσεις θέματα που είχαν παρουσιαστεί κατά το προηγούμενο διάστημα. Έχεις ανάγκη από μια αλλαγή στο χώρο που ζεις και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις μια αγορά σχετική με το σπίτι ή να αλλάξεις τη διακόσμηση! Μπορεί να σου φαίνεται λίγο αλλά θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στη ψυχολογία σου!

Παρθένος

Αυτό που θα έχεις ανάγκη σήμερα είναι να τσεκάρεις αν οι απόψεις σου και οι ιδέες σου έχουν απήχηση στον περίγυρο σου και για αυτό θα επιδιώξεις να βρεθείς με κόσμο προκειμένου να τις μοιραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/η και έτσι θα είναι δύσκολο οι άλλοι να εστιάσουν σε αυτά που λες! Αν σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιος/α που βρίσκεται στο περιβάλλον σου σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου! Αν έχεις κατά νου βόλτες για ψώνια φύγε με συγκεκριμένο budget από το σπίτι διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις τις σπατάλες!

Ζυγός

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις ώστε να μην νιώθεις ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει όχι μόνο  να διευθετήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις αλλά να σου μείνουν και χρήματα παρόλο που δεν το περιμένεις! Άλλο ένα πιθανό σενάριο για σήμερα είναι να βρεις μια νέα πηγή εσόδων ή να ξεκινήσεις μια απασχόληση που θα συμπληρώσει το μισθό σου για αυτό μην νιώθεις ανασφάλεια καθώς οι επιδιώξεις σου ευνοούνται.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σήμερα και φροντίζει να σε κρατήσει στο προσκήνιο καθώς θα βρεις τρόπο να τραβήξεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων. Η σύνοδος που σχηματίζει με την  Αφροδίτη θα τονίσει τη γοητεία σου και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα σε περίπτωση που θελήσεις να ζητήσεις κάποια χάρη από τους συνεργάτες σου ή από το/η σύντροφο σου καθώς κανείς δεν θα μπορέσει να σου χαλάσει το χατίρι! Οι άλλοι θα σε καλομάθουν σήμερα και θα πρέπει να προσέξεις καθώς κινδυνεύεις να φανείς εγωκεντρικός/η!

Τοξότης

Οι ανασφάλειες σου θα σε κάνουν καχύποπτο/η σήμερα και πιθανό να προτιμήσεις να μείνεις στο παρασκήνιο και να μην τραβήξεις τα βλέμματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα μεγεθύνει τις αρνητικές σου σκέψεις  με αποτέλεσμα να μην καταφέρεις να είσαι αντικειμενικός/η με αυτά που σε απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και σε καλεί να τις διαχειριστείς. Ένας νέος έρωτας ή μια γνωριμία του παρελθόντος θα κάνει την εμφάνιση της αλλά θα πρέπει να παραμείνει μυστική.

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να βρεθείς κοντά στους φίλους σου και σε ανθρώπους που αγαπάς και ξέρεις πως έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης αλλά και παρόμοιες απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους αλλά και τις επαφές με κόσμο! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα τονίσει τη γοητεία σου και θα φέρει στο πλευρό σου νέους συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου. Σήμερα η ανάγκη σου θα είναι να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα και αυτό σίγουρα θα το καταφέρεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τη γοητεία σου!

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σου να ξεχωρίσεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη πιθανό να σου δημιουργήσει εμπόδια καθώς θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σου ανάγκες και σε δεύτερο τις επαγγελματικές. Το μυαλό σου τριγυρίζει σε μια βόλτα που θέλεις να κάνεις αλλά δεν πρόλαβες ή κάποιο πρόσωπο που θέλεις να δεις αλλά έχεις δουλειά! Μην πέσεις στην παγίδα και αφήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους για να κάνεις βόλτα καθώς σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις!

Ιχθύς

Το μυαλό σου από εχθές κιόλας βρίσκεται ήδη σε κάποιο προορισμό της επιλογής του και εσύ μάταια προσπαθείς να το επαναφέρεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με απόδραση είτε μεταφορική είτε κυριολεκτική! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και έτσι όλοι θα σου συγχωρέσουν το γεγονός πως είσαι τόσο αφηρημένος/η σήμερα! Οι νέες γνωριμίες και οι ευκαιρίες για φλερτ δεν θα λείψουν αρκεί να είσαι ελεύθερος/η διαφορετικά ενδέχεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα!