Τα ζώδια της ημέρας

Σκορπιέ, οι συναντήσεις με φίλους σου και με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι ή η ενασχόληση σου με μια ομάδα θα βρίσκονται στο ημερήσιο πλάνο σου σήμερα!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις και αγγαρείες που είχες αφήσει ημιτελείς και θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει κούραση καθώς δεν θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα προκαλέσει ασυνεννοησία που θα πλήξει κυρίως το εργασιακό σου περιβάλλον! Οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις  σε εργασιακές υποχρεώσεις είναι πιθανές για αυτό πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε εργασία βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες αυτής.

Ταύρος

Η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη πέρασε στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και θα φροντίσει για αυτό! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα δημιουργήσει μικρά εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου ή τον/τη σύντροφό σου. Σήμερα δεν αποκλείεται να διαφωνήσετε και τελικά να παρεξηγηθείτε για ανούσια θέματα όπως το που θα πάτε βόλτα ή αν θα μείνετε μέσα να δείτε ταινία! Προσπάθησε να μη δώσεις συνέχεια σε μικρο-παρεξηγήσεις ώστε να μη χαλάσεις τη διάθεση σου και το καλό κλίμα που θα υπάρχει γενικότερα.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς σε θέματα που απασχολούν τους δικούς σου καθώς και σε θέματα σπιτιού. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα κάνει την επίλυση ενός απλού καθημερινού θέματος δύσκολη καθώς θα δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις  μεταξύ εσένα και της οικογένειας σου μπορεί να διαταραχθούν καθώς θα βρεις την αφορμή για να ξεσπάσεις και να πεις όσα έχεις μαζεμένα. Απόφυγε μεγάλες κουβέντες και απειλές καθώς αν χαλαρώσεις θα συνειδητοποιήσεις πως δεν άξιζε τον κόπο!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις περίεργα καθώς μπορεί να έχεις επικοινωνιακή διάθεση αλλά η επικοινωνία σου θα εξελίσσεται μετ εμποδίων! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Όσο λιγότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην παρεξηγηθείς για αυτό προσπάθησε να μετράς τα λόγια σου κυριολεκτικά! Αν έχεις κανονίσει ραντεβού και συναντήσεις ξεκίνησε λίγο νωρίτερα καθώς μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις εκτός προγράμματος.

Λέων

Τα οικονομικά σου θέματα θα έρθουν σε προτεραιότητα σήμερα  καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα  σου δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με το ταμείο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές συμφωνίες, διευθετήσεις και διακανονισμούς. Αν παρόλα αυτά έχεις δρομολογήσει κάτι από τα παραπάνω και δεν γίνεται να το ακυρώσεις πάρε τα μέτρα σου. Συγκεκριμένα φρόντισε πριν υπογράψεις οτιδήποτε να ελέγξεις τα πάντα κυρίως τα "ψιλά γράμματα" ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρανόησης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα τονίσει το κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα υπάρξουν δυσκολίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να περάσεις στους άλλους τα θέλω σου και να σε κατανοήσουν. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να υπάρξει αμοιβαίος εκνευρισμός καθώς ο τρόπος για να πεις οτιδήποτε δεν θα είναι ο κατάλληλος. Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέες συνεργασίες και συμφωνίες καθώς θα είναι δύσκολο να βγουν όπως τις θέλεις.

Ζυγός

Η διάθεση σου θα είναι στα κάτω της σήμερα και για αυτό θα προσπαθήσεις να αποφύγεις όσο γίνεται τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε κουράσει είτε πνευματικά είτε σωματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει αναστάτωση μεταξύ εσένα και των γύρω σου καθώς θα εστιάσεις μόνο σε οτιδήποτε αρνητικό. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να λύσεις θέματα που έχουν προκύψει ούτε για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου. Μείνε μακριά από συνομωσίες καθώς θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σκορπιός

Οι συναντήσεις με φίλους σου και με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι ή η ενασχόληση σου με μια ομάδα θα βρίσκονται στο ημερήσιο πλάνο σου σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει εμπόδια στις μεταξύ σας συζητήσεις. Προσπάθησε να ελαφρύνεις το κλίμα και μη ξεκινήσεις θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως "καίνε" καθώς οι διαφωνίες θα είναι μεγάλες. Αν έχεις κανονίσει μια συλλογική εργασία ή μια δουλειά μαζί με φίλους έλεγξε τις λεπτομέρειες πριν ξεκινήσετε για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

Τοξότης

Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα θα είναι "επαγγελματικού χαρακτήρα" και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η για όλο το υπόλοιπο της ημέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιο σου, εφιστά την προσοχή σε κάθε είδους επαγγελματικό "άνοιγμα". Αν ετοιμάζεσαι να κλείσεις κάποια συμφωνία έλεγξε τη ξανά για να είσαι σίγουρος/η πως έχεις επίγνωση των όρων της και να μη βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Απόφυγε τα πηγαδάκια στον επαγγελματικό σου χώρο καθώς αφενός οι πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφετέρου μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου θα βρίσκεται ήδη σε κάποιο προορισμό της αρεσκείας του καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και σε βοηθά να χαλαρώσεις και να "ταξιδέψεις"! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Τοξότη θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τα παράπονα που έχεις από τον περίγυρο σου και θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Σήμερα δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να λύσεις οτιδήποτε έχει προκύψει καθώς δεν θα είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση. Αν ετοιμάζεσαι για κάποιο ταξίδι ή κάτι παρόμοιο έλεγξε τις λεπτομέρειες και τα πράγματα σου καθώς όλο και κάτι μπορεί να ξεχάσεις και μετά θα τρέχεις!

Υδροχόος

Τα συναισθηματικά και ψυχικά σκαμπανεβάσματα θα χαλάσουν λίγο τη διάθεση σου και θα σε κάνουν απόμακρο/η προς όλους! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει ένα βαρύ συναισθηματικό κλίμα και τη ανάγκη να μείνεις μακριά από όλα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα ενισχύσει τη δυσθυμία σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν καθόλου. Μη προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου σήμερα κυρίως για θέματα που δεν είναι μεγίστης σημασίας καθώς θα χαλάσεις και άλλο τη διάθεση σου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους η ημέρα δεν ευνοεί την επίλυση τους για αυτό κράτησε τα σε αναμονή.

Ιχθύς

Σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις καθώς με κάποιο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τις συζητήσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς εκεί θα παρουσιαστούν τα μεγαλύτερα εμπόδια. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για συνάψεις συμβολαίων ούτε και νέων συμφωνιών για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου προτίμησε να το αφήσεις για άλλη ημέρα.

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ