ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί την ενασχόληση σου με καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Τοξότη ευνοεί και τις καινοτομίες καθώς και την ενασχόληση με νέα και ριψοκίνδυνα χόμπι! Σήμερα θέλεις να κάνεις εντύπωση χωρίς όμως να φανείς “κάπως” αλλά μην ανησυχείς καθώς η δουλειά του Κρόνου είναι να κρατήσει τα πόδια σου σταθερά στη γη. Πιθανό να σου γίνει μια πρόταση που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα από μια δραστηριότητα που έβλεπες σα χόμπι.

Ταύρος

Θέματα που απασχολούν εσένα και την οικογένεια σου θα είναι στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να τα διευθετήσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον  Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί πιο σφαιρικά και κυρίως πιο αντικειμενικά. Η λογική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα πράγματα όπως είναι και θα σε βοηθήσει να μην είσαι αντιδραστικός/η με οτιδήποτε σου πουν οι άλλοι πριν καν το ακούσεις! Μια λύση που δεν είχες σκεφτεί σχετική με κάποιο θέμα που απασχολεί το σπίτι σου είναι πιθανή.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα που απασχολούν τον περίγυρο σου, κάποιο στενό σου συγγενή ακόμα και κάποιο γείτονα!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις έξυπνες ιδέες σου και θα κερδίσεις το θαυμασμό των γύρω σου. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ρόλο συμβούλου καθώς όλοι θα αναζητούν εσένα για να συζητήσετε θέματα που τους απασχολούν.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια που έχεις λόγω οικονομικών θεμάτων είναι ακόμα εδώ καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και εγείρει θέματα που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου φέρει ξαφνικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να «εκμεταλλευτείς» κάποια δεξιότητα σου. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για απασχόληση που θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου και στη διάθεση σου. Πρόσεξε μόνο την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να αλλάζει τη διάθεση σου με ταχύτητα αστραπής μπερδεύοντας τους γύρω σου και ιδιαίτερα τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις οικειότητα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου φέρει πρωτοποριακές ιδέες που θα έχουν τις βάσεις για να υλοποιηθούν. Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται πολύ “μπροστά” αλλά ο Κρόνος θα σου επισημάνει και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει κάθε σου απόφαση. Επεδίωξε να ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και να τις φέρεις στα μέτρα σου!

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις κανονίσει τίποτα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα απορροφά τα αποθέματα ενέργειας σου και σε κάνει να νιώθεις κουρασμένος/η. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις με ρεαλισμό τα πράγματα που σε ενοχλούν και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με ανησυχίες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας αλλά και εργασιακά θέματα καθώς η οργανωτική σου σκέψεις και οι ιδέες σου θα κάνουν θαύματα.

Ζυγός

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα συσπειρώσουν κοντά σου όλο το φιλικό σου περίγυρο καθώς θα είναι πόλος έλξης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες καθώς και τις φιλικές συναντήσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βοηθήσει νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους καθώς και την ενασχόληση σου με αυτά. Αν χρησιμοποιήσεις το «λέγειν» σου και την πειθώ σου σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις νέους συμμάχους και να αναλάβεις ένα ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα!

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος  καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να εγείρει τις φιλοδοξίες σου. Το μεγάλο τρίγωνο που θα  σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να πάρεις μεγάλες αποφάσεις που αφορούν αλλαγές στη δουλειά σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς ακόμα και να αλλάξεις καριέρα ιδιαίτερα αν νιώθεις πως έχεις βαλτώσει. Αν σήμερα έχεις προγραμματίσει ένα νέο επαγγελματικό βήμα τότε θα έχεις τις πιθανότητες να επιτύχει με το μέρος σου.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες στο μυαλό σου τριγυρίζει σε ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις, στις διακοπές των Χριστουγέννων που μπορεί να αργούν ακόμα αλλά εσύ τις σκέφτεσαι ήδη ή σε μια μικρή ολιγοήμερη απόδραση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα πραγματοποιήσει τις σκέψεις σου για αυτό πρόσεχε τι επιθυμείς! Κάθε τι που θα ξεκινήσεις σήμερα και θα σχετίζεται με εκπαιδευτικά θέματα, ανοίγματα στο εξωτερικό και σεμινάρια ευνοείται για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου μην το αφήσεις να περιμένει.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να ασχοληθείς υπερβολικά με γεγονότα που έχουν περάσει αλλά δεν μπορείς να τα διαχειριστείς συναισθηματικά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σε “αναγκάζει” να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και δεν είχες καν σκεφτεί. Η λογική σου θα εμποδίσει τη συναισθηματική υπερχείλιση και οι ιδέες σου μπορεί να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από καλές κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα, τράπεζες και δάνεια.

Υδροχόος

Η προσοχή σου σήμερα είναι στραμμένη στους συνεργάτες αλλά και στο/η σύντροφο σου καθώς θέλεις να έχεις τη σύμφωνη γνώμη τους πριν πάρεις αποφάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον  Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει λίγο αντιδραστικό/η αλλά ταυτόχρονα λογικό/η. Αυτός θα είναι ο κατάλληλος συνδυασμός που θα σε βοηθήσει να προβείς σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων και συνεργασιών που ήθελες καιρό να κάνεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες πάρει την απόφαση! Η ημέρα ευνοεί και νέα ξεκινήματα με σταθερές βάσεις σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα συνεχίσουν να “τρώνε” το χρόνο σου και να σε αναγκάζουν να λειτουργήσεις με πρόγραμμα κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει πολύ εφευρετικό/η και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις δουλειές σου γρήγορα και αποτελεσματικά! Κάποιο εργασιακή πρόταση που θα σου γίνει ήρθε για να μείνει για αυτό πριν την αποδεχτείς ή την αρνηθείς σκέψου τα υπέρ και τα κατά πολύ καλά!