Τα ζώδια της ημέρας

Τοξότη, ευνοούνται τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα από το πρωί κάτι θα έχεις δεν θα είναι εύκολο να το προσδιορίσεις αλλά θα ψάξεις τρόπο να εξωτερικεύσεις τις ανησυχίες που σου προκαλεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου υπενθυμίζει τις αδικίες που έχεις υποστεί! Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα βρεις ξανά τον εαυτό σου! Για να το γιορτάσεις θα επιδιώξεις να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς σιγά- σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις και την εξωστρέφεια που σε διακρίνει! Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό  σου εφιστά την προσοχή σε καταχρήσεις, σχέσεις και σπατάλες!

Ταύρος

Η ημέρα θα κρατήσει στην επιφάνεια  όλα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου. Έχεις όρεξη για να μάθεις τα νέα συγγενών και φίλων και φυσικά να ζητήσεις συμβουλές για ένα δικό σου θέμα. Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα γίνεις πιο εσωστρεφής και με διάθεση να μείνεις στο σπίτι σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές στο χώρο που ζεις. Καλύτερα να μην πάρεις τις αποφάσεις σήμερα καθώς θα είναι βιαστικές και θα σε βάλουν σε μεγάλα έξοδα.

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται σε οικονομικά σου θέματα και για λίγο ακόμα θα είναι έντονη καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου την ενισχύει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σημάνει την ώρα να χαλαρώσεις και να βγεις μια βόλτα! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει τάση για σπατάλες καθώς τόσες ημέρες έκανες οικονομία! Πρόσεξε καθώς αν παρασυρθείς, θα βγεις στα μαγαζιά και θα αγοράσεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται απλά και μόνο για να ξεδώσεις!

Καρκίνος

Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από όλα θα είναι ο εαυτός σου καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου προσδώσει εγωκεντρικές τάσεις! Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δεν θα είναι βοηθητικό για τις επιδιώξεις σου καθώς δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές διευθετήσεις και οικονομικά ανοίγματα καθώς μπορεί να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος/η!

Λέων

Η διάθεση σου είναι αρκετά εσωστρεφής και σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις λόγο καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα φροντίσει να σου βρει! Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο σου και θα βρεις ξανά τον εαυτό σου που αποζητά την επαφή με τον κόσμο και τις φιλοφρονήσεις! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και θα σε κάνει να αισθανθείς έξω από τα νερά σου. Πρόσεξε καθώς πιθανό να τα βάλεις με συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου και έτσι να δημιουργήσεις ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σας.

Παρθένος

Αυτό που θα έχεις περισσότερο ανάγκη σήμερα είναι ένα τηλέφωνο στον/στη αγαπημένο/η σου φίλο/η για να πάει καλά η ημέρα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου! Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα σε κάνει πιο εσωστρεφή και λιγότερο επικοινωνιακό/η από αυτό που είσαι συνήθως. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δεν θα βοηθήσει συναισθηματικές επιδιώξεις καθώς βρίσκεσαι σε συναισθηματική σύγχυση! Χαλάρωσε και μη κάνεις βιαστικές κινήσεις...

Ζυγός

Σήμερα η δουλειά θα σου απορροφήσει όλο το χρόνο σου αλλά όχι για πολύ ακόμα καθώς η Σελήνη ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Καρκίνο. Τακτοποίησε επείγουσες επαγγελματικές εκκρεμότητες καθώς το μεσημέρι που θα περάσει στο Λέοντα θα αποσπάσει την προσοχή σου από τη δουλειά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ασυμφωνία μεταξύ εσένα και των φίλων σου καθώς θα νιώσεις πως δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντι σου. Οι υπερβολές θα είναι στοιχείο της ημέρας για αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Η ημέρα σε ωθεί να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τι γνώσεις σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου διψά για νέες πληροφορίες! Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με επαγγελματικές ανησυχίες που δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα σε παρασύρει, καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις ανάγκες σου τις οποίες έχεις αφήσει πίσω εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σου. Μη βρεις δικαιολογία για να φύγεις από τη δουλειά και να πας βόλτα καθώς μπορεί να σε ανακαλύψουν και να εκτεθείς!

Τοξότης

Σήμερα δε θα ξυπνήσεις με διάθεση να κατακτήσεις τον κόσμο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου θα σε κρατήσει για λίγο υποτονικό/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα νιώσεις τη φιλική ενέργεια του ζωδίου στη διάθεση σου! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα νιώσεις πως οι ανάγκες σου δε συμβαδίζουν με του περιβάλλοντος σου. Οι συναισθηματικές υπερβολές είναι πιθανές και θα δημιουργήσουν απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους χωρίς λόγο.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να ταυτιστείς με τα θέλω και τις απόψεις των αγαπημένων σου ανθρώπων καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου θα εντείνει την ανάγκη σου για αποδοχή.  Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα επικεντρωθείς στα δικά σου θέλω, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δεν είναι ευνοϊκό για να εκφραστείς ούτε και για να βρεις ανταπόκριση από τους γύρω σου. Άφησε σημαντικές επιδιώξεις κυρίως αν αφορούν οικονομικά και αισθηματικά θέματα για μια άλλη ημέρα πιο ελπιδοφόρα.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις λίγο ακόμα χρόνο να τακτοποιήσεις τις εργασιακές εκκρεμότητες και συγκεκριμένα όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο! Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και θα σταματήσεις να δίνεις σημασία στις δουλειές σου καθώς θα στρέψεις την προσοχή σου στους ανθρώπους σου. Το κύριο μέλημα σου είναι η εικόνα σου στους άλλους και η γνώμη που έχουν για εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Μη πάρεις βιαστικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθος κινήσεις που δεν θα είναι εύκολο να αλλάξεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αποκλειστικά πράγματα που σου αρέσουν! Το μεσημέρι θα περάσει στο  Λέοντα και θα σε αναγκάσει να αλλάξεις προτεραιότητες καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές που έχεις ξεχάσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως πιθανό να ξεκινήσεις να γκρινιάζεις καθώς η δουλειά δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτό θα διαρκέσει λίγο μην ανησυχείς και μην το αντιμετωπίζεις σαν κάτι μόνιμο!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ