Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα μέτρα μέχρι το 10 πριν μιλήσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα φροντίσει για τις δημόσιες σχέσεις σου καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη διαφορά στη διάθεση σου θα είναι τα αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και κάποιος γείτονας καθώς η καλή ημέρα από το πρωί θα φανεί. Οι συναντήσεις για καφέ, οι βόλτες στα μαγαζιά και η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς ούτε στιγμή. Αν έχεις κατά νου αγορές πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να γίνεις σπάταλος/η!

Ταύρος

Οι οικονομικές σου ανησυχίες θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα μπορέσεις να τις αγνοήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εγείρει θέματα ανασφάλειας καθώς θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τις δεξιότητες και τις δυνατότητες σου. Σήμερα είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση ή να χρειαστεί να κάνεις κάποια οικονομική διευθέτηση που θα σου υπενθυμίσει τις ανησυχίες σου σχετικά με τα χρήματα που κερδίζεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις καθώς μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να κλείσεις κάποια συμφωνία που δεν θα είναι υπέρ σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την τάση για συναισθηματικές υπερβολές και κυκλοθυμία που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να μην είναι η πρέπουσα προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Απόφυγε να κρίνεις αυστηρά τους συνεργάτες, το/η σύντροφο σου αλλά και ανθρώπους που γνωρίζεις πως σε έχουν στηρίξει. Αν νιώσεις θυμωμένος/η μέτρα μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις καθώς κατά πάσα πιθανότητα μετά η διάθεση σου θα έχει επανέλθει.

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής και θα προτιμήσεις να ησυχάσεις σπίτι σου και να αποφύγεις τις επαφές με ανθρώπους! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανησυχία καθώς θα σε βάλει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς είναι πιθανό να μην είναι οι κατάλληλες. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου καθώς θα είναι το δυνατό σου σημείο αρκεί να καταφέρεις να τη διαχωρίσεις από τους ευσεβείς πόθους!

Λέων

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους απολαμβάνεις να περνάς το χρόνο σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα ευνοήσει τις κοινωνικές και φιλικές συναθροίσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να δώσεις προτεραιότητα σε ένα κοινό σκοπό, ένα εθελοντικό έργο είναι ένα θέμα που απασχολεί κάποιο/α φίλο/η σου καθώς θα γίνεις ιδιαίτερα δοτικός/η. Αξίζει να δώσεις σημασία σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να μη γίνετε φίλοι όμως θα πιθανό να σε βοηθήσουν σε προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις.

Παρθένος

Σήμερα οι ανησυχίες σου θα περιοριστούν αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα εγείρει θέματα επαγγελματικής αναγνώρισης. Στο μυαλό σου θα βρεθούν διάφορες ιδέες που περιμένουν να τις υλοποιήσεις και που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις. Μη βιαστείς να τις κάνεις πράξη αν προηγουμένως δεν έχεις κάνει την απαραίτητη έρευνα. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και μη πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές καθώς αύριο θα έχεις αλλάξει γνώμη.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε κάνει να νιώσεις έτοιμος/η για να αποδράσεις μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνεις μια βόλτα σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος ή να συγκεντρώσεις πληροφορίες για το επόμενο σου ταξίδι. Μην αρνηθείς μια πρόταση για έξοδο με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες καθώς θα περάσεις όμορφα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσεις τις απόψεις σου!

Σκορπιός

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να φέρεις στο παρόν γεγονότα του παρελθόντος και καταστάσεις που σε έχουν κάνει να νιώσεις άβολα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αναμοχλεύει έντονα και κτητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να μην έχεις  όρεξη για πολλές κουβέντες αλλά ούτε και για δημόσιες σχέσεις. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα καθώς είναι πολύ πιθανό η συναισθηματική σου υπερχείλιση να μη σε βοηθήσει να σκεφτείς με τη λογική. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε οικονομικά θέματα με το δημόσιο και τις τράπεζες καθώς εκεί δε χωρούν λάθος αποφάσεις!

Τοξότης

Σήμερα οι σχέσεις σου και η αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους άλλους θα καθορίσουν τις σκέψεις σου και τις αποφάσεις σου καθώς θα είσαι ευάλωτος/η στη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα φέρει σε προτεραιότητα τα θέλω των αγαπημένων σου προσώπων, των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Είναι πιθανό οι άλλοι να καταλάβουν πως δεν θα είναι εύκολο να τους χαλάσεις χατίρι και να ξεκινήσουν να ζητούν χάρες!  Η ημέρα ενδείκνυται για συζητήσεις με σκοπό μελλοντικές συμφωνίες και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές σήμερα και θα νιώσεις σα ρομπότ καθώς θα πρέπει να τις φέρεις εις πέρας με ακρίβεια! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δουλέψεις και μάλιστα σκληρά με σκοπό να ξεμπερδεύεις. Ξεκίνησε με τις πιο σημαντικές σου δουλειές, ιεράρχησε τις και μη βιαστείς να πεις ναι σε κάποια αγγαρεία που θα σου ζητηθεί. Προτίμησε να αρνηθείς ευγενικά καθώς είναι πολύ πιθανό αν δεχτείς να μην μπορέσεις να την αναλάβεις και στο τέλος να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει τη διάθεση και τη ψυχολογία σου. Δώσε προτεραιότητα στις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς σήμερα στόχος σου είναι  να περάσεις καλά. Η καλή σου διάθεση θα φέρει γύρω σου φίλους και προτάσεις για εξόδους, βόλτες και διασκέδαση. Οι υπερβολές είναι πιθανές σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις, αυτά που θα πιεις και αυτά που θα υποσχεθείς καθώς πιθανόν να σε εκθέσουν.

Ιχθύς

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στο σπίτι καθώς θέματα και υποχρεώσεις των δικών σου θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν ανασφάλειες και να ξεκινήσεις τα παράπονα. Προτίμησε να αφήσεις θέματα του παρελθόντος στο παρελθόν και να μην τα αναμοχλεύεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς ακόμα περισσότερο. Πιθανό να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτές και τις οικογενειακές.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ