ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα, να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα σου. Σήμερα θα έχεις εύνοια σε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, δάνεια, κληρονομικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το δημόσιο. Μην τα αφήσεις για άλλη ημέρα και προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις σήμερα που ευνοείσαι για τέτοιου είδους εκκαθαρίσεις!

Ταύρος

Είσαι ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της ημέρας καθώς η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο προκειμένου να αλλάξουν μορφή και να επεκταθούν. Σκέψου τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου, αξιολόγησε τους και δημιούργησε χώρο για να έρθουν νέοι. Σήμερα είναι μια θετική ημέρα για να κλείσεις θέματα συνεργασιών και σχέσεων που δεν αποδίδουν πια. Μην ανησυχείς για το κενό καθώς πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως έπρεπε να συμβεί!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις ανησυχίες σου και τις φοβίες σου και να βρεις τρόπο να τις διαχειριστείς. Η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι εξαιρετική σήμερα και θα είναι το δώρο που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που έχουν στη ζωή σου κάποιοι άνθρωποι. Μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να γιγαντωθούν καθώς πρέπει να ξέρεις πως οι περισσότερες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα των φιλικών σου σχέσεων με σκοπό να συζητηθούν και να λυθούν. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις νέες βάσεις στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και να αφήσεις πίσω θέματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να αξιολογήσεις εκ  νέου τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή κάποιο σύλλογο γιατί πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως ο ρόλος σου εκεί δεν σου ταιριάζει πια.

Λέων

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα δημιουργήσει θέματα κοινωνικής προβολής και θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κλείσει μια πόρτα και να ανοίξει μια άλλη για αυτό μη βιαστείς να αγχωθείς και να βγάλεις συμπεράσματα. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις επαγγελματικές προτάσεις και λοιπά θέματα και να βάλεις τις βάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες που ήρθαν για να μείνουν στο χρόνο!

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω αντιλήψεις και ιδέες που μέχρι τώρα πρέσβευες φανατικά. Αφορμή για αυτό πιθανό να σταθεί η συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου ή η ανάγκη σου για αλλαγές. Σήμερα πιθανό να αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το πτυχίο σου, το μεταπτυχιακό σου προκειμένου να τα βάλεις σε μια σειρά και καλό είναι να το κάνεις καθώς ευνοείσαι.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα αναμοχλεύσει τα βαθύτερα σου συναισθήματα και θα φωτίσει τις πληγές και τα απωθημένα σου. Είναι πιθανό να αντιδράσεις υπερβολικά σε σκέψεις και συναισθήματα καθώς η επήρεια της Σελήνης θα είναι έντονη.  Οι υπερβολές δεν θα λείψουν και θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία. Τα οικονομικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο αλλά καλό θα ήταν να μην τα εμπλέξεις με οποιονδήποτε τρόπο με τα αισθηματικά για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα δημιουργήσει γεγονότα προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σχετικές με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποιοι άνθρωποι δε συμβαδίζουν με εσένα και θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης και όχι συναισθηματικών αναταράξεων και γενικότερων υπερβολών προκειμένου να σε είναι οι σωστές. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες καθώς αν λαμβάνεις μέρος μπορεί να εκτεθείς.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κουραστείς από τις υποχρεώσεις και να ξεκινήσεις να διαμαρτύρεσαι! Είναι πιθανό να τα βάλεις ακόμα και με κάποιο φίλο/η σου καθώς θα νιώσεις πως ούτε αυτός/η μπορεί να σε καταλάβει. Οι συναισθηματικές υπερβολές δε θα λείψουν σήμερα για αυτό καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κυρίως αν αφορούν εργασιακά θέματα, καθώς θα τις πάρεις “εν βρασμώ”.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για έντονα συναισθήματα. Για να το καταφέρεις δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα extreme σπορ ή να επιλέξεις να βγεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις μέχρι πρωίας. Είσαι έτοιμος/η και θα επιδιώξεις να νιώσεις μεγάλες συγκινήσεις για αυτό και οι υπερβολές δεν θα λείψουν. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή εάν δε θέλεις να εκτεθείς και μετά να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για τη συμπεριφορά σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο τις ανασφάλειες σου καθώς και όλα τα παράπονα που έχεις μαζέψει μέχρι σήμερα! Σήμερα θα θυμηθείς τις αδικίες που έχεις υποστεί στο περιβάλλον σου και μάλιστα με μια δόση υπερβολής! Μη ξεκινήσεις να τσακώνεσαι με τους δικούς σου και μη αναμοχλεύεις θέματα του παρελθόντος χωρίς λόγο. Συζήτησε τα παράπονα σου προκειμένου να καταφέρεις να τα αφήσεις πίσω και μην τα φέρνεις ξανά και ξανά στο παρόν.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Σκορπιού -Ταύρου θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής και για αυτό θα είναι δύσκολο να μείνεις άπραγος/η μέσα στο σπίτι. Οι συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλά για αυτό μην τις υποτιμάς. Οι αντιδράσεις σου σε περίπτωση που διαφωνήσεις με κάτι θα είναι υπερβολικές και για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς.