Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, σήμερα θα επιλέξεις να χαλαρώσεις είτε μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου είτε αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει όπου επιθυμεί.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Νοεμβρίου;

Κριός

Παρόλο που πάντα είσαι σίγουρος/η για κάθε σου κίνηση σήμερα θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις κυρίως για κινήσεις που σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σου στο ταμείο κυρίως αν είναι μείον. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς μια αύξηση ή μια δεύτερη απασχόληση που θα βοηθήσει το εισόδημα σου. Οτιδήποτε και να ξεκινήσεις σήμερα έχει πιθανότητες να είναι σταθερό για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα φροντίσει να ενισχύσει την κυκλοθυμία σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διαφωνίες με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Προσπάθησε να μη ψάξεις αφορμές για να καβγαδίσεις και ακόμα και αν σου δοθούν κάνε πως δεν σου δόθηκαν, καθώς θα θέσεις σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Αν παρεκτραπείς θα είναι δύσκολο να το μαζέψεις μετά για αυτό προτίμησε να συγκρατηθείς και να μη ψάχνεις δικαιολογίες για να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη για τίποτα καθώς νιώθεις αρκετά ανασφαλής και αυτό είναι ικανό για να σου χαλάσει τη ψυχολογία. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα σε φέρει αντιμέτωπο με θέματα που σε αγχώνουν ακόμα και αν ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού. Οι σκέψεις σου θα είναι αρκετές για να σε κάνουν καχύποπτο/η και κατά συνέπεια απόμακρο/η με όλους ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Βρες μια ασχολία ακόμα και αν είναι μια αγγαρεία της καθημερινότητας για να ανακόψεις τη φόρα των σκέψεων σου!

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις σήμερα καθώς η γνώμη τους για εσένα είναι πολύτιμη. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις κοντά με τους ανθρώπους που για εσένα είναι η δεύτερη οικογένεια. Σήμερα εκτός από το να δεις και να συνομιλήσεις με τους φίλους σου είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε φιλικές σχέσεις. Η ενασχόληση σου με τα κοινά ευνοείται καθώς είναι ένας τρόπος να κερδίσεις τους άλλους και η δημοτικότητα σου να ανέβει.

Λέων

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Ταύρο  θα δημιουργήσει κινητικότητα στον επαγγελματικό σου τομέα. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα υποσχεθείς πως μπορείς να αναλάβεις  καθώς είναι πολύ πιθανό να μη φανείς έτοιμος/η να τα πραγματοποιήσεις. Επέλεξε να κινηθείς με μικρά βήματα σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη και μην προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς μπορεί να σε εκθέσουν.

Παρθένος

Σήμερα θα επιλέξεις να χαλαρώσεις είτε μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου είτε αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει όπου επιθυμεί. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου προκειμένου να ανασυνταχθείς.  Οι γύρω σου βέβαια πιθανό να έχουν άλλη γνώμη και οι προτάσεις για εξόδους, συναντήσεις ακόμα και μονοήμερες αποδράσεις θα πέφτουν βροχή. Μην αρνηθείς καθώς θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά!

Ζυγός

Οι σκέψεις που κάνεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους περισσότερες αρνητικές σκέψεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω, να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις και να ανασυνταχθείς. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς η συναισθηματική σου αναστάτωση δεν θα σε βοηθήσει. Οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να τα διευθετήσεις.

Σκορπιός

Αυτό που θα έχεις κατά νου σήμερα πριν κάνεις οτιδήποτε θα είναι πως θα φανεί στους άλλους- και συγκεκριμένα στους αγαπημένους σου άλλους- για αυτό και δύσκολα θα αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις πολλά προκειμένου να κερδίσεις την αποδοχή των ανθρώπων που εκτιμάς. Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις για νέες συνεργασίες και να γνωρίσεις κόσμο που θα σου φανεί χρήσιμος σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια.

Τοξότης

Η ημέρα σου θα είναι αρκετά φορτωμένη με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Ταύρο θα δημιουργήσει μια «βεβαρημένη» ατμόσφαιρα. Ξεκίνησε με πλάνο, μην αφήσεις το χρόνο ανεκμετάλλευτο και ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου. Είναι πιθανό να έχεις και κάποια αγγαρεία στη δουλειά όμως πριν εκνευριστείς σκέψου πως όλο και κάποιο αντάλλαγμα θα έχει αυτό και πιθανό να σε συμφέρει και περισσότερο! Αν σου μείνει χρόνος αφιέρωσε τον στη ξεκούραση σου αν δεν θέλεις να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα η διάθεση σου θα αρχίσει να επανέρχεται και εσύ θα βρεις ξανά τη δημιουργικότητα σου ώστε να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά οτιδήποτε και να κάνεις. Οι βόλτες με φίλους και το/η σύντροφο σου, η ενασχόληση σου με ένα χόμπι σου και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Επέλεξε ποια σε ευχαριστούν και αφιέρωσε το χρόνο σου αποκλειστικά σε αυτά!

Υδροχόος

Κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σου ή κάποια αγγαρεία ενός δικού σου προσώπου δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά που θέλεις και θα σε πιάσει το παράπονο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να σου υπενθυμίσει πόσο κουράζεσαι και εσύ δεν θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη και με τη σειρά σου θα το υπενθυμίσεις στους γύρω σου. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους όσο και αν κατά βάθος προτιμάς να μην κάνεις τίποτα!

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα τηλέφωνο από κάποιο στενό συγγενή σου, μια πρόταση για καφέ από κάποιο γνωστό ή με μια βόλτα στα μαγαζιά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και τι καλύτερο να το κάνεις παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι έντονη σήμερα και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να περάσεις καλά με παρέα αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ