ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και που αντιδράς στα ερεθίσματα  που δέχεσαι από τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε προκαλέσει να αφήσεις πίσω σχέσεις και συνεργασίες που βλέπεις πως έχουν κάνει τον κύκλο τους προκειμένου να αφήσεις χώρο για νέες. Μια μεταβολή που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου θέματα μπορεί να σε “ξεβολέψει” όμως πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως έπρεπε να γίνει!

Ταύρος

Οι ανησυχίες και τα άγχη σου θα δώσουν δυναμικά το παρόν στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε κάνει να ταυτίζεσαι με οτιδήποτε αρνητικό ακούσεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τη συναισθηματική σου φόρτιση και θα σου δημιουργήσει δυσφορία. Η ανάγκη σου να υπερισχύσεις των πάντων θα είναι έντονη σήμερα αλλά αυτό θα δημιουργήσει συγκρούσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε σημαντικές για εσένα σχέσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τονίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει απωθημένα στην επιφάνεια και ίσως παρερμηνεύσεις τα λόγια και τη συμπεριφορά κάποιου/ας φίλου/ης σου. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις “εν βρασμώ” καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί θέμα μεταξύ φίλων και μετά- όσο και να θέλεις να το αφήσεις πίσω σου- να μην είναι εύκολο να το καταφέρεις.

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες εξακολουθούν να μονοπωλούν  το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό τις τονίζει ακόμα περισσότερο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για εξουσία και είναι πολύ πιθανό να φερθείς υπεροπτικά σε επαγγελματικά θέματα. Προσπάθησε να κατευνάσεις την έντονη παρόρμηση σου και απόφυγε να πάρεις ρίσκα καθώς η ημέρα σήμερα δεν είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις αυτό που θέλεις.

Λέων

Σήμερα θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Αιτία για αυτό θα είναι το γεγονός πως δεν θα δεχτείς εύκολα μια διαφορετική άποψη  και θα είσαι και επιρρεπής στον καυστικό σχολιασμό! Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς τα λόγια σου μπορεί να γίνουν η αιτία να αλλάξουν οι ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου.

Παρθένος

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις εξακολουθούν να σε “ταλαιπωρούν” και σήμερα, όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις το λόγο ύπαρξης τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις χρήματα με κάθε τρόπο. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να μη δεις την παγίδα σε κάποια επιχειρηματική συμφωνία και να πάρεις λάθος απόφαση. Κάνε μικρά βήματα σήμερα και κυρίως συνετά!

Ζυγός

Σήμερα οτιδήποτε και να σκεφτείς να κάνεις  θα αναζητήσεις τη γνώμη των συνεργατών και του/της συντρόφου σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα θέματα των σχέσεων σου και να πάρεις αποφάσεις για αυτές. Η ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα θα είναι έντονη όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό να την πληρώσουν και σχέσεις που δεν πρέπει.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε καλεί να βάλεις προτεραιότητες και να τις τακτοποιήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να αποτύχεις καθώς θα πάρεις εγωιστικά κάθε δουλειά που θα σου ανατεθεί σήμερα, και μάλιστα όσο πιο δύσκολη τόσο το καλύτερο. Πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να υπερβείς τις δυνάμεις σου με αποτέλεσμα να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Τοξότης

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα  καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει τη δημιουργικότητα σου και τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ανησυχία αλλά και ανασφάλεια. Προσπάθησε να την κατευνάσεις και μην την αφήσεις να υπερισχύσει, καθώς με τη σειρά της θα δημιουργήσει θέματα σε φιλικές σχέσεις αλλά και σε αισθηματικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα επικεντρωθείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και με τους δικούς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει ψυχροπολεμικό κλίμα εντός της οικίας. Αιτία θα είναι η άρνηση σου να υποχωρήσεις σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Προτίμησε το διάλογο και όχι τις απειλές αν θέλεις να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή και να μη δημιουργηθούν θέματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ καλά σήμερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απόλυτο/η με τα πιστεύω σου και τις απόψεις σου και οι γύρω σου πιθανό να ξεκινήσουν να αντιδρούν. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ανάγκη σου να ακουστεί η γνώμη σου πιο πολύ από τη γνώμη των άλλων διαφορετικά θα δημιουργηθεί θέμα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με σκέψεις που αφορούν τα οικονομικά σου θέματα και θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να τα τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να καταφέρεις με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο και μέσο αυτό που θέλεις. Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή αλλά εξέτασε τη προσεκτικά καθώς μπορεί να έχει ένα τίμημα που δεν φαίνεται εξαρχής.