ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Νοεμβρίου;

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σου κάτι που θα σε κάνει αυτόματα πρωταγωνιστή της ημέρας είτε το θέλεις είτε όχι! Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν καθώς θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από το Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην ψάχνεις να βρεις αφορμή για καβγά και ακόμα και αν στη δώσουν οι άλλοι μη πέσεις στην παγίδα να σηκώσεις το γάντι, αν δεν θέλεις να χαλάσεις τη διάθεση σου!

Ταύρος

Σήμερα δεν θα έχεις την ενέργεια που έχεις συνήθως καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ανησυχία ακόμα και αν δεν έχεις ρεαλιστικούς λόγους. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα ενισχύσει την απώλεια ενέργειας που νιώθεις και υπεύθυνες για αυτό θα είναι οι σκέψεις σου. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου, ξεκουράσου και προσπάθησε να ασχοληθείς ακόμα και με υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να απασχολήσεις το μυαλό σου. Αν δεν το κάνεις τότε θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων με αποτέλεσμα να τους βλέπεις όλους με καχυποψία!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα είναι εξωστρεφής σήμερα καθώς η Σελήνη μετακινήθηκε στο ζώδιο του Κριού και θα σου χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη επικοινωνιακή άνεση! Η ημέρα ενδείκνυται για να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα που σε συνδέει ένας κοινός σκοπός. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον  Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα σου δώσει ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις αλλά και να εκνευριστείς! Είναι στο δικό σου χέρι σε ποιες δυνατότητες θα επιλέξεις να εστιάσεις!

Καρκίνος

Οι ανησυχίες σου θα είναι αποκλειστικά επαγγελματικές σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στον Κριό και θα τονίσει θέματα αναγνώρισης των προσπαθειών σου! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα σου δώσει αφορμές για να εκνευριστείς καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άνθρωποι στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον σου κάνουν τεστ αντοχής. Προσπάθησε να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να επικρατήσει και να μη χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς μετά θα πρέπει να βρεις μια καλή δικαιολογία!

Λέων

Σήμερα θα επικεντρωθείς σε νέες πληροφορίες και νέες γνώσεις και δεν θα χάσεις ευκαιρία να διευρύνεις με κάθε τρόπο τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ενισχύσει τη δίψα σου για μάθηση και ανταλλαγή γνώσεων! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από το Ζυγό, σου εφιστά την προσοχή και σε καλεί να κάνεις ασκήσεις ηρεμίας καθώς όλο και κάποιος θα βρεθεί να διαφωνήσει με αυτά που λες ή να σε αμφισβητήσει! Συγκρατήσου καθώς μετά από λίγο θα σου περάσει ο εκνευρισμός!

Παρθένος

Σήμερα με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς θα το κάνεις με πάθος καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου εγείρει έντονα συναισθήματα! Το απόγευμα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη από το Ζυγό και το πάθος πιθανό να προκαλέσει εντάσεις και να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στα οικονομικά σου θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει. Μην δρας με παρόρμηση ώστε να καταφέρεις να μην έχεις υλικές αλλά και συναισθηματικές απώλειες.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα έχουν προτεραιότητα σήμερα καθώς επιθυμείς να ταυτιστείς μαζί τους και να κερδίσεις την αποδοχή και το θαυμασμό τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες για να ασχοληθείς με των άλλων! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα θα δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Μη ψάχνεις αφορμές για να ενισχύσεις την πεποίθηση σου καθώς είναι πιθανό να γίνεις υπερβολικός/η!

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και ο μήνας θα μπει δυναμικά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα αναγκαστείς να βάλεις μια τάξη σε δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις. Διευθέτησε το χρόνο σου καθώς μετά το πιο πιθανό είναι να τρέχεις και να αγχωθείς. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό θα ενισχύσει την κούραση σου για αυτό θα πρέπει να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Τακτοποίησε τις σημαντικές υποχρεώσεις σου και τις υπόλοιπες άφησε τες για άλλη ημέρα προκειμένου να μην εξαντληθείς!

Τοξότης

Η ανάγκη σου για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν θα είναι η κυριότερη σου ανάγκη σήμερα και θα πρέπει να την καλύψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε καλεί να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα χόμπι σου ή απλά να ξεκουραστείς και να μην κάνεις τίποτα! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και είναι πιθανό να τα βάλεις με κάποιο/α φίλο/η σου ή το ταίρι σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μια καλή ιδέα για να το κάνεις είναι να ξεκινήσεις να φλερτάρεις!

Αιγόκερως

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να μείνεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ενδοοικογενειακές υποθέσεις και δουλειές του σπιτιού. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει έριδες στο οικογενειακό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις τη διαφορετική σου άποψη για οτιδήποτε καθώς αν το κάνεις με θυμό μετά θα είναι δύσκολο να ξαναφτιάξεις ένα καλό κλίμα!

Υδροχόος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό που θα κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στους άλλους σήμερα για αυτό και θα γίνεις περιζήτητος/η στον περίγυρο σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από το Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές για να καβγαδίσεις αλλά καλύτερα να μην το κάνεις καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις πως δεν υπήρχε λόγος.

Ιχθύς

Η διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις αποταμίευση, να περιορίσεις τα έξοδα σου και να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από το Ζυγό το απόγευμα υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για συμφωνίες και επενδύσεις. Τα έξοδα είναι περισσότερο πιθανό να αυξηθούν σήμερα για αυτό πρόσεξε μη παρασυρθείς σε σπατάλες.