ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Οκτωβρίου;

Κριός

Παρόλο που θα σου δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσεις και να μην έχεις στο μυαλό σου άγχη και σκοτούρες εσύ θα προτιμήσεις να το ταλαιπωρήσεις με διάφορες ανησυχίες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η διάθεση σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ερμή από το Σκορπιό θα είναι πολύ βοηθητικό για να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με ανθρώπους που θα τις καταλάβουν. Η διαίσθηση σου θα σου μιλήσει ξεκάθαρα σήμερα και θα σε βγάλει από διλλήματα!

Ταύρος

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να περάσεις την ημέρα μαζί με φίλους σου καθώς θέλεις να νιώσεις πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή θα είναι “δικοί” σου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Η δύναμη του λόγου σου θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα και θα μαγνητίσεις όλους όσους βρεθούν στο διάβα σου! Η επικοινωνιακή σου άνεση, τα επιχειρήματα σου και ο ρητορικός σου λόγος δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο και θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται στην καριέρα σου και στην επαγγελματική σου αναγνώριση καθώς έχεις βαλθεί να αποδείξεις σε όλους τι αξίζεις! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το απόγευμα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή από το Σκορπιό που θα είναι βοηθητικό για εσένα. Είναι πολύ πιθανό να ξεχωρίσεις με αφορμή κάποιο εργασιακό σου πρότζεκτ καθώς το εξαιρετικό λέγειν σου θα σε βοηθήσει. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να συζητήσεις επαγγελματικά θέματα καθώς μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και την παρέα με συγγενείς και κουμπάρους ακόμα και να οργανώσεις μια εκδρομή μαζί τους! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Σήμερα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα επαγγελματικό σεμινάριο ή ακόμα και μια ξένη γλώσσα καθώς η ημέρα ευνοεί και την ενασχόληση με εκπαιδευτικά θέματα!

Λέων

Η ημέρα θα έχει επαφές με αναμνήσεις και απωθημένα που θα έχουν ως αποτέλεσμα να σου έρθουν μνήμες που δεν είναι και τόσο ευχάριστες, ακόμα και από ασήμαντες αφορμές. Είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική υπερχείλιση και να πρέπει να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να βρεις ισορροπία. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Η ημέρα ευνοεί επιχειρηματικές συμφωνίες και διευθέτηση οικονομικών θεμάτων!

Παρθένος

Η ημέρα σήμερα θα έχει συναντήσεις με συνεργάτες αλλά και επαφές με το/η σύντροφο σου καθώς θα χρειαστούν τη συνδρομή σου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει ενοχές σε περίπτωση που σκεφτείς να αρνηθείς κάποιο χατίρι που θα σου ζητηθεί.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις και που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Συμβόλαια και νέες συμφωνίες ευνοούνται σήμερα για αυτό επεδίωξε τες!

Ζυγός

Σήμερα στις κλασικές ημερήσιες υποχρεώσεις σου θα προστεθούν και κάποιες έκτακτες καθώς και κάποιες αγγαρείες που θα σου ζητηθούν με αποτέλεσμα να γεμίσει η ημέρα σου! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η και σίγουρα θα βρεις τρόπο να διευθετήσεις οτιδήποτε σου ανατεθεί. Είναι πιθανό να έχεις και μια θετική αλλαγή στα εργασιακά η μια νέα πρόταση που θα σε χαροποιήσει αρκεί να μη βιαστείς να μιλήσεις!

Σκορπιός

Η διάθεση σου προμηνύεται πολύ καλή σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για να μοιραστείς τα θέλω σου και να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου! Δεν αποκλείεται να σου κινήσει το ενδιαφέρον και κάποιο χόμπι που σχετίζεται με τη συγγραφή καθώς με κάποιο τρόπο πρέπει να αποτυπώσεις και να “κρατήσεις” αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που νιώθεις!

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα μαζί με την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να νιώσεις πως σε περιτριγυρίζουν δικοί σου άνθρωποι. Αφιέρωσε χρόνο στους δικούς σου και συζήτησε αυτά που σε απασχολούν καθώς είναι και αυτός ένας τρόπος να έρθετε πιο κοντά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η και θα βοηθήσει να ηρεμήσουν τα πνεύματα σε περίπτωση που οξυνθούν για αυτό μην ανησυχείς!

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό πρόσωπο ή να βγεις για ένα καφέ με κάποιο γνωστό σου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις σπίτι. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα ευνοήσει τις δημόσιες σχέσεις καθώς θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η. Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να κλέψεις την παράσταση και να ξεκινήσουν να συζητούν όλοι για εσένα είτε το επιδιώξεις είτε όχι!

Υδροχόος

Ότι κι αν κάνεις, όπως κι αν περάσεις την ημέρα σου το μυαλό σου θα βρίσκεται στα οικονομικά σου θέματα και δεν θα μπορέσεις να του αποσπάσεις την προσοχή. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δεν σε αφήνει εύκολα να χαλαρώσεις καθώς θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν και χρήματα που πρέπει να δοθούν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα επιχειρήματα στους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να πετύχεις μια αύξηση!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και εσύ να ακροβατείς μεταξύ χαράς και μελαγχολίας, εκνευρισμού και απάθειας. Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα θα μπερδευτούν καθώς δεν θα ξέρουν πώς να σου φερθούν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το Σκορπιό το απόγευμα θα  βοηθήσει στην επικοινωνία με τους γύρω σου και θα σε γλιτώσει από την αρνητική κριτική. Είναι σίγουρο καθώς θα βρίσκεις τρόπο να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά σου καθώς τα επιχειρήματα σου θα είναι ακράδαντα!