Τα ζώδια της ημέρας

Κριέ, οι φίλοι σου και το κοινωνικό σου περιβάλλον εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Οκτωβρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου και το κοινωνικό σου περιβάλλον εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο! Σήμερα θα καταφέρεις να εδραιώσεις νέες συμμαχίες αλλά και φιλικές σχέσεις καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες με άτομα κύρους που μπορούν να σε βοηθήσουν και στους επαγγελματικούς σου στόχους. Πρόσεξε όμως γιατί δεν αρκεί να κάνεις μια γνωριμία πρέπει να βρεις τον τρόπο και να την εξελίξεις.

Ταύρος

Επαγγελματικές ανησυχίες και άγχος που προέρχεται από την ανάγκη να εδραιωθείς στο επαγγελματικό σου τομέα εξακολουθούν να είναι τα κύρια θέματα σου και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να καταφέρεις αυτό που έχεις κατά νου. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι πως η λέξη κλειδί είναι η δουλειά. Αν δουλέψεις με σκοπό να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σου δεξιότητες τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σου δημιουργήσει μια ανάλαφρη διάθεση καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε προτρέπει να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βοηθά να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να "ταξιδέψεις"! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια την υπεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σου και είναι πολύ πιθανό κάποιοι να ξαφνιαστούν με τη συντηρητική αντιμετώπιση σου σε κάποια θέματα! Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή να ξεκινήσεις μια ξένη γλώσσα καθώς μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείς!

Καρκίνος

Η σκέψη σου θα είναι είτε σε οικονομικά θέματα είτε σε προσωπικά που σου έχουν δημιουργήσει άγχος για αυτό και θα νιώθεις περίεργα σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα θα μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου και έτσι θα μπορέσεις να τις δεις πιο καθαρά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Λέων

Τις τελευταίες ημέρες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν μπει στο μικροσκόπιο καθώς έχεις αποφασίσει κάποιες "αλλαγές" που τις αφορούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ωφέλιμες για εσένα που θα πάρουν τη θέση κάποιων άλλων. Η υπευθυνότητα με την οποία θα τις προσεγγίσεις θα κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση και θα σε βοηθήσει να τις εδραιώσεις. Η εμπιστοσύνη που αποπνέεις θα οδηγήσει τους γύρω σου σε εσένα για να βρουν λύση στα θέματα τους και εσύ δεν θα μπορέσεις να τους χαλάσεις χατίρι.

Παρθένος

Η εργασιακή σου καθημερινότητα θα δώσει δυναμικό παρόν στην ημέρα και πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος καθώς θα χρειαστεί να τρέξεις προκειμένου να προλάβεις τις δουλειές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον  Τοξότη, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πρακτική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Ακόμα είναι πιθανό να βρεις λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου καθώς η τετράγωνη λογική σου θα κάνει θαύματα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και να σε προτρέπει να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι το οποίο σου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά μέχρι τώρα δεν είχες χρόνο να ασχοληθείς. Οι υπερβολές στο φαγητό, το ποτό, το φλερτ και γενικότερα τη διασκέδαση δε θα λείψουν σήμερα, αλλά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις ισορροπίες και να μην παρασυρθείς από αυτές!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Υδροχόο και να αναμοχλεύει καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς θα χρειαστεί η συμβολή σου σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με αυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη θα επιβραβεύσει την κούραση σου και τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Επεδίωξε να ασχοληθείς με οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις  καθώς μπορεί να κουραστείς αλλά σίγουρα θα καταφέρεις να τη φέρεις εις πέρας.

Τοξότης

Η άνεση σου με τις κοινωνικές επαφές είναι έμφυτο χαρακτηριστικό σου και σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα το τονίσει ακόμα περισσότερο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα τονίσει και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα σου όπως η λογική σκέψη και η ωριμότητα. Οι σκέψεις, οι απόψεις σου και τα επιχειρήματα σου θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των γύρω σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν πάρεις μέρος.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τα οικονομικά σου να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθώς συνεχίζεις να αναζητάς τρόπους για να τα βελτιώσεις είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αυτό που χρειάζεσαι για να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου είναι η σύνεση. Κάνε ένα πλάνο με τα έσοδα και τα έξοδα και κόψε περιττές αγορές ώστε να καταφέρεις να κάνεις αποταμίευση. Είναι πιθανό να έχεις ακόμα και μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί μια εγωκεντρική διάθεση που δεν θα είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή από τους άλλους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην το παρακάνεις. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις και την επικριτική σου διάθεση τότε θα καταφέρεις να περάσεις ανώδυνα την ημέρα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου.

Ιχθύς

Οι ανασφάλειες σου συνεχίζουν ακάθεκτες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και πολύ πιθανό να σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά θέματα και θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν έχεις δουλέψει για την επαγγελματική σου αναγνώριση δεν αποκλείεται να έχεις μια νέα πρόταση που θα επιβραβεύσει την προσπάθεια σου.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ