ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και συνεχίζει να σε βάζει στην πρίζα προκειμένου να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και νέους στόχους! Ξεκίνησε την ημέρα σου με οτιδήποτε έχει σχέση με το επαγγελματικό σου μέλλον καθώς μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με κάποια ομάδα που είσαι μέλος, να συναντήσεις τους φίλους σου ή να βγεις για ένα ποτό με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά!

Ταύρος

Η χαλαρή σου διάθεση θα είναι το θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου φροντίζει για αυτό! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις εκπαιδευτικά θέματα, να αποκτήσεις γνώσεις και να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλλειμα έφτασε στο τέλος του. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή η ανησυχία σου για κάποιο θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά θα σε “αναγκάσουν” να επιστρέψεις στην ενεργό δράση!

Δίδυμοι

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερη σήμερα καθώς οι σκέψεις σου θα είναι ορμητικές και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και φέρνει στο φως απωθημένα σου και θέματα που σε έχουν πληγώσει. Μην ανησυχείς αυτό δεν θα κρατήσει πολύ καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις! Είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση για ένα κοντινό ταξιδάκι ή μια μονοήμερη απόδραση με φίλους! Κάνε το καθώς ευνοείται!

Καρκίνος

Οι αγαπημένοι σου “άλλοι” όπως οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου σε “ταλαιπωρούν” και σήμερα καθώς δεν θα μπορέσεις να τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει τα θέλω των άλλων προτεραιότητα για εσένα ακόμα και αν χρειαστεί να παραμερίσεις τις δικές σου ανάγκες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ξεκινήσεις να λες “όχι” καθώς οι προτεραιότητες σου θα αλλάξουν. Είναι πιθανό τα καταπιεσμένα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να ασχοληθείς με εσένα προκειμένου να διευθετήσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με υποχρεώσεις αλλά μην ανησυχείς καθώς σήμερα θα καταφέρεις είτε να τις τελειώσεις είτε να τις βάλεις σε μια τάξη προκειμένου να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι υπεύθυνη για την εργατικότητα που θα έχεις και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σταματήσουν να σε απασχολούν οι υποχρεώσεις σου καθώς θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν οι σχέσεις με τους γύρω σου! Μη βιαστείς να τους κάνεις όλα τα χατίρια καθώς μετά μπορεί να τους καλομάθεις!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και εξακολουθεί να χρωματίζει την ημέρα σου αλλά και τη διάθεση σου! Εκμεταλλεύσου το πρωινό για να δεις το/η σύντροφο σου, να πιεις ένα καφέ με τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου χόμπι προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σημάνει την έναρξη των υποχρεώσεων και των αγγαρειών! Μη ξεκινήσεις να διαμαρτύρεσαι καθώς χρειάζονται και αυτές ειδάλλως τα “διαλλείματα” δεν θα είχαν καμία αξία!

Ζυγός

Τα θέματα που έχουν ξεκινήσει τις προηγούμενες ημέρες και σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου εξακολουθούν να τραβούν την προσοχή σου και να κρατούν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια ενδοοικογενειακά θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και το βαρύ, αγχωτικό κλίμα θα δώσει τη θέση του σε ένα πιο ανάλαφρο δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις καλά!

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου συγγενείς και να πιεις ένα καφεδάκι μαζί τους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τα οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Είναι πιθανό κάποιος δικός σου να χρειαστεί τη συμβολή σου και αυτό να σε κάνει να νιώσεις ευθύνη απέναντι του. Μην εκνευριστείς καθώς θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να τονώσεις τους οικογενειακούς δεσμούς και να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου!

Τοξότης

Η ανησυχία σου για οικονομικά θέματα συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να νιώθεις μετέωρος/η. Επεδίωξε συμφωνίες και οικονομικές διευθετήσεις καθώς η επιθυμία σου να τα διευθετήσεις μπορεί να κινήσει και βουνά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φροντίσει να χαλαρώσεις καθώς θα τονίσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα φέρει γύρω σου κόσμο! Οι συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, συγγενείς και γείτονες είναι πιθανές για αυτό επεδίωξε τες καθώς θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συναισθηματικές αναταραχές καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και εναλλαγές στη διάθεση σου που θα έχει αντίκτυπο και στους γύρω σου. Κάνε λίγο υπομονή και σκέψου πριν μιλήσεις καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα αλλάξει τη διάθεση σου! Συγκεκριμένα θα σε κάνει να εστιάσεις σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου για αυτό και θα αφήσεις πίσω τις κυκλοθυμικές σου τάσεις. Επεδίωξε να βάλεις μια τάξη και να διευθετήσεις τέτοιου είδους θέματα καθώς η ημέρα θα σε ευνοήσει.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα ανασφαλειών και καταστάσεων που σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βγάλει από το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων καθώς θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση! Πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να ξεκινήσεις τις υπερβολές με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις θέματα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύς

Οι ομάδες που ασχολείσαι ενεργά και ο ρόλος σου σε κάποιο σύλλογο ή σε μια εθελοντική εργασία θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για συλλογικές εργασίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και καχυποψία. Πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα έχεις την τάση να αμφιβάλλεις για τα πάντα! Μπορείς να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου αλλά μην αφήσεις την καχυποψία σου να φανεί!