ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι απόλυτα απορροφημένος/η από τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς για εσένα θα είναι “ζήτημα ζωής”. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα καριέρας και αναγνώρισης. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να πιέσεις καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να επιτύχεις τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Καλύτερα να μην καταφύγεις σε τέτοιες λύσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκείς. Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε δελεάσει αλλά σκέψου πριν ενδώσεις καθώς θα έχει ένα τίμημα.

Ταύρος

Η εξωστρέφεια σου θα δώσει δυναμικό παρόν και σήμερα και θα σε οδηγήσει σε συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου σε σημείο παρεξήγησης! Προσπάθησε να αφήσεις τους γύρω σου να πουν τη γνώμη τους χωρίς φόβο και μην εκνευρίζεσαι σε περίπτωση που δε ταυτίζεται με τη δική σου! Μια συζήτηση μπορεί να γίνει η αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια διαφωνίες για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα τις διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου σήμερα δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς οι ενδόμυχες σκέψεις σου δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανθρώπινες αδυναμίες σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η και αρκετά χειριστικός/η με τους γύρω σου. Η επιμονή σου να επιτύχεις αυτό που θέλεις όπως ακριβώς το θέλεις εδώ και τώρα θα δημιουργήσει εντάσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα πάντα αν δεν θέλεις να τσακωθείς!

Καρκίνος

Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να κερδίσεις την επιδοκιμασία των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει εμμονές και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κερδίσεις την αποδοχή και το θαυμασμό των γύρω σου! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου καθώς θα διαπιστώσεις πως κάποιες από αυτές δεν έχουν τόσο γερά θεμέλια όσο νόμιζες. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες!

Λέων

Υποχρεώσεις της καθημερινότητας και μικρές, καθημερινές αγγαρείες θα σε βάλουν στη διαδικασία να επικαλεστείς τις οργανωτικές σου ικανότητες προκειμένου να τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σου προκαλέσει την επιθυμία να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να μεταμορφωθείς! Είναι πιθανό να σκεφτείς να αλλάξεις ακόμα και δουλειά προκειμένου να βρεις τρόπο να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σου! Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να προβείς σε μεγάλες αλλαγές γιατί οι σκέψεις σου είναι προϊόν παρόρμησης και όχι πραγματική ανάγκη.

Παρθένος

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα φροντίσει να ανεβάσει τη ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει την ανάγκη να φτάσεις στα όρια ακόμα και στη διασκέδαση σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να παρασυρθείς σε υπερβολές καθώς διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να βρεις την ικανοποίηση που επιθυμείς. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε αισθηματικά θέματα καθώς οι επιλογές σου θα γίνουν με βάση τα αρχέγονα σου ένστικτα και όχι τις πραγματικές σου ανάγκες!

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να σε εκνευρίσουν κάποια οικογενειακά θέματα και να σε κάνουν να χάσεις την υπομονή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει ιδιαίτερα αυταρχικό/η. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή σε συζητήσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με θέματα σπιτιού. Ο διάλογος θα βοηθήσει την κατάσταση για αυτό προσπάθησε να δώσεις χώρο στους δικούς σου να πουν τη γνώμη τους και να βρείτε μια λύση από κοινού για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Σκορπιός

Οι επαφές με τους γύρω σου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει την εξωστρέφεια σου και τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα επιφέρει ένα φανατισμό με τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για απλές διαφωνίες μέχρι επικούς καβγάδες! Προσπάθησε να μην γίνεις απόλυτος/η καθώς όλα είναι θέμα οπτικής και άφησε στους άλλους το χώρο για να εκφράσουν τα θέλω τους και τις απόψεις τους.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι ανασφαλής και η αιτία θα είναι τα χρήματα που κερδίζεις καθώς όσα και να είναι θα θεωρήσεις πως δεν σε καλύπτουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την επιμονή και τη θέληση σου προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Αυτό που θα έχει προτεραιότητα για εσένα σήμερα θα είναι το ταμείο σου για αυτό και θα επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Πιθανό να βρεις τρόπο να καταφέρεις να επιτύχεις μια αύξηση αλλά θα πρέπει να προσέξεις τους όρους που θα πέσουν στο τραπέζι!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση που δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και την τάση να γίνεις καχύποπτος/η με όλους! Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς ακόμα και άθελα σου μπορεί να θίξεις κάποιο/α αγαπημένο σου πρόσωπο. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και το χειμαρρώδη λόγο σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα!

Υδροχόος

Οι ανησυχίες σου θα έχουν ενεργό ρόλο στην ημέρα σου καθώς καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου αλλά και τη διαίσθηση σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε κάθε θέμα που μπορεί να έχεις. Χρειάζεται προσοχή καθώς η καχυποψία σου θα είναι έντονη και είναι πολύ πιθανό να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου σήμερα.

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να έχεις δίπλα σου τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η μοναξιά δεν θα σου αρέσει και για αυτό θα προτιμήσεις τις συλλογικές δραστηριότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως ναι θέλεις να έχεις δίπλα σου τους φίλους σου, αλλά με τους δικούς σου όρους. Είναι πιθανό να μπεις στον πειρασμό να καβγαδίσεις σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν συμμερίζονται τους στόχους, τις επιθυμίες και το όραμα σου! Η υπερβολή θα είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου για αυτό προσπάθησε να τη συγκρατήσεις!