Τα ζώδια της ημέρας

Κριέ, θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Οκτωβρίου;

Κριός

Θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με την εικόνα που βγάζεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Χρειάζεται να προσπαθήσεις προκειμένου να πείσεις τους ανωτέρους σου στη δουλειά για τις ικανότητες σου. Η επιμονή είναι η λέξη κλειδί για να καταφέρεις να επιτύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν τα προσόντα σου! Μείνε μακριά από εντάσεις στη δουλειά και κράτησε τα προσχήματα!

Ταύρος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου. Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, ένα εκπαιδευτικό θέμα ή ακόμα και ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να δραστηριοποιηθείς και να εστιάσεις μόνο σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά. Η ημέρα μπορεί να ευνοήσει και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό για αυτό αν έχεις κάτι κατά νου επεδίωξε το.

Δίδυμοι

Η εσωστρέφεια σου θα είναι το κύριο συναίσθημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου. Είναι πολύ πιθανό λόγω της ψυχολογικής αναστάτωσης να εκνευριστείς και να τα βάλεις με όλους ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες που χρειάζονται διευθέτηση με την εφορία, τις τράπεζες και το δημόσιο τακτοποίησε τες σήμερα καθώς μετά μπορεί να μην προλαβαίνεις καθώς θα προκύψουν άλλες υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Οι σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν σήμερα που η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω. Αυτό που επιθυμείς είναι να ταυτιστείς μαζί τους καθώς η επιβεβαίωση τους σου είναι απαραίτητη. Αυτό που χρειάζεσαι όμως είναι να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα «θέλω» σου και τα «θέλω» των άλλων και να δώσεις προτεραιότητα στα δικά σου χωρίς φόβο και πάθος! Η ημέρα ενδείκνυται και για νέες συνεργασίες καθώς και νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

Λέων

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να ασχοληθείς με κάτι άλλο σήμερα και θα σου χαλάσουν τα σχέδια! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε «αναγκάσει» να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Κάνε ένα ημερήσιο πλάνο και βάλε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου ξεκινώντας από τις πιο σημαντικές. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή να πάρεις την απόφαση να γραφτείς γυμναστήριο!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και η διάθεση σου θα είναι στα καλύτερα της! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου, τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να περάσεις το χρόνο σου με ανθρώπους που αγαπάς. Σήμερα ενδέχεται να σε πιάσει και καλλιτεχνικός οίστρος και δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο επίκεντρο σήμερα και δεν θα χρειαστούν πολλά παρά μόνο μια ασήμαντη αφορμή για να ανάψουν τα αίματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει οικογενειακές αναταράξεις αλλά θα είναι στο χέρι σου η έκβαση που θα έχουν. Το μυστικό για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις είναι να μην αναμοχλεύσεις γεγονότα του παρελθόντος προκειμένου να βρεις ευκαιρία να δικαιολογήσεις τον εκνευρισμό σου. Χρειάζεται να προσέχεις καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και σε επαγγελματικά θέματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή προξενώντας απορία στους γύρω σου! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συναναστραφείς με συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου καθώς πρέπει να τους δείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα! Οι συζητήσεις θα είναι το καλύτερο σου και θα σε βοηθήσουν να έρθεις κοντά με αυτούς που θέλεις. Οι βόλτες στα μαγαζιά μπορεί να σε παρασύρουν σε σπατάλες και ανούσιες αγορές για αυτό αν δεν θέλεις να μπεις στον πειρασμό σήμερα απόφυγε τις!

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα, να κάνεις νέες συμφωνίες και να συναντήσεις ανθρώπους που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το "ταμείο" σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις τρόπους και να βρεις ιδέες προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου. Είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείς κάποια δεξιότητα σου προκειμένου να κερδίσεις χρήματα από αυτή. Πρόσεξε όμως καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος εκτίμηση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Σήμερα η συμπεριφορά σου δεν θα είναι σταθερή με αποτέλεσμα να μπερδεύεις τους γύρω σου με αυτά που θέλεις. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν άμεσα καθώς θα νιώσουν από πρώτο χέρι την κυκλοθυμία σου. Πρόσεξε καθώς αυτή είναι πιθανό να σου στερήσει την ευκαιρία να προβάλλεις σωστά τον εαυτό σου σε πρόσωπα που σχετίζονται με επαγγελματικά και προσωπικά σου θέματα.

Υδροχόος

Παρόλο που η εξωστρέφεια είναι βασικό σου γνώρισμα σήμερα δε θα νιώθεις άνετα όταν θα είσαι με κόσμο και θα προτιμήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βάλει σε διαδικασία περισυλλογής. Η συμπεριφορά σου πιθανό να είναι απόμακρη ακόμα και σε κοντινούς σου ανθρώπους και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Προτίμησε να αφιερωθείς σε μια ασχολία ή μια δουλειά προκειμένου να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου κάπου και να μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σε αγχώνουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις, συλλογικά θέματα αλλά και εθελοντικές εργασίες. Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται για να μπορέσεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στις προσωπικές και επαγγελματικές επιδιώξεις σου και να γίνουν σύμμαχοι σου. Αν τις προηγούμενες ημέρες είχε προκύψει και κάποιο θέμα ή κάποια παρεξήγηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο επεδίωξε να το λύσεις σήμερα που η ημέρα σε ευνοεί!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ