ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη  και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα πλάνα σου και να σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις. Ακόμα είναι πιθανό το να πείσεις τους άλλους για τις ιδέες και τις απόψεις σου μπορεί να μην είναι εύκολο και να ενέχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Μην πέσεις στην παγίδα να κρίνεις αρνητικά όποιον/α δε συμφωνεί μαζί σου καθώς θα δημιουργήσεις κόντρες και έριδες. Αν σκέφτεσαι πριν μιλήσεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Ταύρος

Μια οικονομική σου εκκρεμότητα που σχετίζεται με τρίτους ή το δημόσιο θα σε αγχώσει σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σε αναγκάσει να αλλάξεις πορεία σχετικά με την οικονομική διαχείριση αν δεν θέλεις το ταμείο να είναι μείον. Από την άλλη είναι πιθανό να έχεις αρκετές φοβίες και άγχος για κάθε σου κίνηση με αποτέλεσμα να σου είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις. Καλύτερα να αφήσεις τις σημαντικές για άλλη ημέρα που θα έχεις καλύτερη διάθεση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι πολύ παρατηρητικός/η ιδιαίτερα με τη συμπεριφορά των άλλων καθώς μέσα από αυτή θα καταλάβεις τις προθέσεις τους απέναντι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα στρέψει επάνω σου τα βλέμματα αλλά πιθανό να μην είναι για τους λόγους που θέλεις. Ίσως να νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε περιορίσουν για αυτό και θα κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μη συγκρουστείς. Διαφύλαξε σχέσεις και συνεργασίες που πιστεύεις πως αξίζουν καθώς μπορεί να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και θα είναι δύσκολο να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις αλλά μόνο με αυτά που πρέπει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σου φέρει ευθύνες και εργασιακές αγγαρείες που θα νιώσεις πως σε περιορίζουν. Μη φοβηθείς τη δουλειά και τις ευθύνες καθώς θα είναι το μέσο για να δείξεις τι αξίζεις και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά σήμερα και μην ανησυχείς καθώς από αύριο θα μπορέσεις να βρεις ξανά χρόνο για τον εαυτό σου.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες αλλά και οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά. Από την άλλη η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα έχει άλλη γνώμη καθώς δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς με όλη σου τη ψυχή τις δραστηριότητες που θα επιλέξεις.  Αιτία για αυτό θα είναι οι τύψεις που θα νιώσεις για το χρόνο που θα αφιερώσεις στα χόμπι σου και όχι σε κάποια δουλειά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς οτιδήποτε και αν κάνεις χωρίς άγχος τώρα που μπορείς.

Παρθένος

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η και θα δημιουργήσουν νεύρα στους οικείους σου καθώς έχεις βαλθεί να τους τρελάνεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει να νιώσεις άβολα καθώς θα σου φέρει ευθύνες και δεν θα σου αρέσει. Αυτό θα γίνει και η αιτία να τα βάλεις με όλους και με όλα και να ξεκινήσεις να τους κατηγορείς πως σε κουράζουν και σε γεμίζουν με υποχρεώσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη νιώθεις αδικημένος/η καθώς οι ευθύνες θα φέρουν και την αναγνώριση του έργου σου.

Ζυγός

Σήμερα η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι το σημαντικότερο θέμα που θα σε απασχολήσει  αλλά μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Είναι πολύ πιθανό να “παγώσει” το κλίμα καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι είναι επικριτικοί απέναντι σου. Την ίδια στιγμή και εσύ θα φροντίσεις με κάθε τρόπο να τους δείξεις τη δυσαρέσκεια σου! Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς είναι πιθανό να  μπεις στη διαδικασία αντιπαραθέσεων που αύριο θα σου φαίνονται ανούσιες.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου δεν σε έχουν αφήσει να χαλαρώσεις ακόμα αλλά σήμερα θα καταφέρεις να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο πιθανό να σε αναγκάσει να συγκρατηθείς με τα χρήματα καθώς οι ανάγκες σου θα είναι αρκετές.  Η ημέρα δεν ενδείκνυται για σπατάλες καθώς λίγο αργότερα θα διαπιστώσεις πως κάποιες άλλες ανάγκες σου ήταν πιο σημαντικές, για αυτό πρέπει να είσαι φειδωλός/η από την αρχή!

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά αυστηρός/η με τους ανθρώπους που συνδιαλέγεσαι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα τους ξαφνιάσει καθώς δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει να κρατήσεις αποστάσεις από όλους καθώς δεν θα έχεις όρεξη για πολλά-πολλά. Είναι πιθανό να αναγκαστείς να φορτωθείς ευθύνες άλλων και αυτό θα σε εκνευρίσει αλλά θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις και θα σε ανταμείψει με κάποιο τρόπο.

Αιγόκερως

Τις τελευταίες ημέρες σίγουρα έχεις κουραστεί με τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τις ανασφάλειες σου και πιθανό να είσαι λίγο ευέξαπτος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα ενισχύσει το άγχος σου αλλά και την καχυποψία σου. Η στάση που θα κρατήσεις στους γύρω σου θα είναι απόμακρη και ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει να απασχολήσεις το μυαλό σου και να διοχετεύσεις τη συναισθηματική σου ένταση σε κάτι δημιουργικό.

Υδροχόος

Οι φιλικές σου σχέσεις και ο ρόλος σου που έχεις σε κάποια ομάδα που ασχολείσαι θα σου φέρουν ευθύνες σήμερα και πιθανό να αναλάβεις και κάποιο ηγετικό ρόλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους ακόμα και αν είναι φίλοι σου. Ο τρόπος που θα έχεις σήμερα για να τονίσεις κάποιο λάθος που μπορεί να έχουν κάνει οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς δεν θα είναι ο ενδεδειγμένος/η και θα “παγώσει” τις σχέσεις σας. Όλα είναι θέμα τρόπων για αυτό πρόσεξε τους ιδιαίτερα.

Ιχθύς

Η αναστάτωση λόγω επαγγελματικών θεμάτων είναι πιθανή σήμερα καθώς θα προκύψουν ευθύνες και περισσότερη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δημιουργεί κούραση και πιθανό να γίνεις και απότομος/η με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Ακόμα είναι πιθανό να νιώσεις πως η δουλειά σου δεν σε αφήνει να έχεις προσωπική ζωή με αποτέλεσμα να νιώσεις και πιεσμένος/η. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα καθώς η πίεση θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.