Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, σήμερα θα έχεις μεγάλη πέραση στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Οκτωβρίου;

Κριός

Οι σκέψεις που θα κατακλύσουν το μυαλό σου σήμερα δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα συναισθήματα σου και είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα μαθήματα των επιλογών σου και να βγεις πιο ώριμος/η συναισθηματικά. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις μεγάλη πέραση στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι συνεργάτες σου, είτε ο/η σύντροφός σου καθώς θα αναζητήσουν τις πολύτιμες συμβουλές σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να παθιαστείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα ακόμα και αν δεν είναι δικό σου θέμα. Βέβαια θα έχεις έναν ακόμα λόγο για τον υπερβάλλοντα ζήλο σου καθώς το σημαντικότερο μέλημα για εσένα σήμερα είναι να έχεις την επιβεβαίωση των γύρω σου αλλά μην ανησυχείς θα το καταφέρεις!

Δίδυμοι

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν και σήμερα αλλά εσύ δεν πρόκειται να πτοηθείς και θα βρεις τρόπο και να τα διευθετήσεις και να σου μείνει χρόνος για εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ατσάλινη θέληση και μεγάλες αντοχές! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις κυρίως σε εργασιακά θέματα και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που θα βρεθούν γύρω σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και εξακολουθεί να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε και αν επιλέξεις να ασχοληθείς ακόμα και αν αυτό είναι ένα χόμπι. Το πάθος σου θα κάνει δυναμική εμφάνιση σήμερα και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους φίλους και το/η σύντροφο σου.

Λέων

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας σου θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει επιμονή  προκειμένου να καταφέρεις να πείσεις τους δικούς σου για οτιδήποτε θελήσεις. Το πείσμα σου θα είναι μεγάλο σήμερα καθώς για εσένα δεν υπάρχει το όχι σαν επιλογή απάντησης αλλά αν το παρακάνεις θα κουράσεις τους συνομιλητές σου!

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει νέα από αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες και εσύ θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις την κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να συμπάσχεις με τα θέματα των άλλων απόλυτα και αυτό θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Βέβαια και εσύ θέλεις να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν προκειμένου να ακούσεις τη γνώμη τους. Επέλεξε προσεκτικά τους ανθρώπους που θα επιδιώξεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου κυρίως αν αφορούν προσωπικά δεδομένα.

Ζυγός

Σήμερα έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου και θα ξεκινήσεις την ημέρα σου αποφασισμένος/η να διευθετήσεις τις οφειλές σου και να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου καθώς η πειθώ σου δεν θα αφήσει περιθώρια διαπραγμάτευσης. Εκμεταλλεύσου τη και χρησιμοποίησε τη σε οικονομικές συμφωνίες προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς η  Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου επηρεάζει και τη ψυχολογία σου που με τη σειρά στης επηρεάζει τη συμπεριφορά σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ούτως ή άλλως ισχυρή θέληση σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέξεις να πεισμώσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου μέχρι να γίνει αυτό που θέλεις εσύ τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σας.

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις αποφασισμένος/η να ξεπεράσεις κάποιες σκέψεις σου που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν φόβους ή να κόψεις κάποια βλαβερή συνήθεια. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει δύναμη και θέληση να τα βάλεις με τους φόβους σου αλλά και τις εξαρτήσεις σου! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι το πιο σημαντικό σου όπλο σήμερα και αν το χρησιμοποιήσεις τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εμμονές και ανασφάλειες και να νιώσεις ελεύθερος/η!

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι ομάδες που δραστηριοποιείσαι προς ένα κοινό σκοπό εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό. Οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές συναθροίσεις θα αποτελέσουν τον καλύτερο τρόπο για να περάσεις την ημέρα σου σήμερα για αυτό και θα τις επιδιώξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το πάθος σου με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα είναι κύριο χαρακτηριστικό σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες συμμαχίες!

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και τονίζει επαγγελματικές συζητήσεις, νέες συμφωνίες και προτάσεις για δουλειά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις τι αξίζεις καθώς το πείσμα σου σε συνδυασμό με τη θέληση σου θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Σήμερα θα μπορείς να αναγνωρίσεις ακόμα και διαισθητικά τις παγίδες για αυτό αν κάτι μέσα σου λέει "μη" τότε άκουσε το και μην το ρισκάρεις.

Ιχθύς

Σήμερα θα επιθυμήσεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να συλλέξεις νέες πληροφορίες μέσα από τη συναναστροφή με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και τις συζητήσεις μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με νέες αντιλήψεις και κάποιες από αυτές μπορείς να τις βρεις και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Αν παρόλα αυτά δεν τις βρεις τότε δέξου τις διαφορετικές απόψεις των άλλων χωρίς να προσπαθείς να τους πείσεις πως έχουν άδικο!

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ