ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Οκτωβρίου;

Κριός

Το ημερήσιο σου πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρκετές δουλειές σήμερα και δεν είναι καλή ιδέα να τις αφήσεις γιατί θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη βρίσκεται στην εργασιομανή  Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα αλλάξει το πρόγραμμα καθώς θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο, φρόντισε τη διατροφή σου , πάρε βιταμίνες για να μην έχεις δικαιολογία πως κουράστηκες και κατέπληξε τους άλλους με την εργατικότητα σου!

Ταύρος

Σήμερα είναι η ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και σε αυτά που σε ευχαριστούν καθώς αξίζεις και εσύ λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ευνοεί δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη  θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου για να ασχοληθείς με τους φίλους σου, τον εαυτό σου, το ταίρι σου και τα χόμπι σου! Η καλή σου διάθεση θα είναι “κολλητική” και όποιος/α βρεθεί δίπλα σου σήμερα είναι σίγουρο πως θα περάσει πολύ καλά!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό στο σπίτι να έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να βρεις κοινό σημείο επαφής με τα άτομα της οικογένειας σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι πιθανό να δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση. Δουλειές και υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι ή κάποιο δικό σου είναι εξίσου πιθανές για αυτό πρέπει να χαλαρώσεις και να βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις χωρίς να εκνευρίζεσαι. Αναβρασμός θα υπάρχει και στη δουλειά αλλά μπορεί να είναι δημιουργικός/η αρκεί να καταφέρεις να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου.

Καρκίνος

Σήμερα η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα φέρει συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και όρεξη για συζήτηση! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει υπερένταση και αν δεν προσέξεις, η μια διαφωνία μπορεί να φέρει την άλλη και τελικά μια απλή συζήτηση μπορεί να καταλήξει σε μάχη! Αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες και γνωστοί θα είναι αυτοί που θα επηρεαστούν άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η νευρικότητα και η βιασύνη σου είναι δυο στοιχεία ικανά να προκαλέσουν ατυχήματα!

Λέων

Οι σκέψεις σου έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τις ανασφάλειες σου για αυτό και από το πρωί θα βρίσκεσαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι και να τακτοποιείς τα έσοδα- έξοδα! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εγείρει θέματα ασφάλειας φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον οικονομικό τομέα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Η ημέρα ευνοεί έκτακτα έξοδα για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η στις σπατάλες ώστε να μη μείνεις με άδειο πορτοφόλι.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα τονίσει τις σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα δυναμιτίσει το κλίμα και μπορεί μια απλή συζήτηση να καταλήξει σε μεγάλη αντιπαράθεση. Ακόμα και αν γίνει αυτό προσπάθησε να μη δράσεις με παρόρμηση γιατί οι ενέργειες που θα κάνεις αλλά και τα λόγια που θα πεις δεν θα είναι σωστά. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, συζητήσεις για συνεργασίες αλλά και υπογραφές συμβολαίων για αυτό αν έχεις κανονίσει κάτι από τα παραπάνω θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Ζυγός

Οι σκέψεις των τελευταίων ημερών και πιθανό κάποια περιστατικά που είχες με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου σε έχουν κλονίσει και σκέφτεσαι με καχυποψία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα εντείνει το άγχος σου και τον εκνευρισμό σου. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις από που προέρχεται και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να καταφέρεις να το διαχειριστείς. Αν εκτονώσεις την ενέργεια σου στο γυμναστήριο ή σε ένα περίπατο στη φύση τότε θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η από το συναισθηματικό αναβρασμό.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθά να τονώσεις τις σχέσεις με τους φίλους σου αλλά και να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου συναδέρφους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα ενισχύσει την ενέργεια σου και θα σε κάνει να νιώσεις παντοδύναμος/η! Είναι πιθανό να ξεσηκώσεις τους φίλους σου για εκδρομές και συλλογικές δραστηριότητες καθώς το να παραμείνεις αδρανής σήμερα θα είναι το χειρότερο σου. Η έντονη προσωπικότητα σου μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις καθώς θα έχεις την τάση να μην ακούς κανένα!

Τοξότης

Αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο και σήμερα είναι η κοινωνική σου προβολή μέσω των επαγγελματικών σου επιτυχιών για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να δείξεις τι αξίζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η θέληση και η επιμονή θα είναι κύρια στοιχεία του χαρακτήρα σου σήμερα όπως και τα νεύρα.  Προσπάθησε να τα συγκρατήσεις αν δεν θέλεις να έρθεις στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε ξεσηκώσει για συναντήσεις, εξόδους και ταξίδια με καλή παρέα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό με τους γύρω σου καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Μη γίνεσαι εριστικός/η καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το παρακάνεις και στο τέλος μια φιλική διαφωνία να γίνει καβγάς από τη μια στιγμή στην άλλη. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς όποιος/α βιάζεται θα σκοντάψει.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις από όλους αποστάσεις καθώς  δεν θα έχεις τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειας σου αλλά και εκείνα με τη σειρά τους θα ενισχύσουν την αναταραχή σου. Μη μπεις στον πειρασμό να μαλώσεις με κάποιον/α μόνο για να εκτονώσεις τα νεύρα σου καθώς πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα για αυτό φρόντισε να κρατήσεις και λίγα χρήματα καθώς μπορεί να σου χρειαστούν.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα η γνώμη των άλλων παρά η δική σου για αυτό και οι αποφάσεις σου για οποιοδήποτε θέμα θα παρθούν με βάση τη γνώμη εκείνων. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο της Παρθένου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για εντάσεις με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Προσπάθησε να μην δράσεις με υπερβολή και να μη ψάχνεις αφορμές για να τσακωθείς καθώς όταν σου περάσει ο συναισθηματικός αναβρασμός σίγουρα θα το μετανιώσεις!