Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, σήμερα θα δεις ξανά σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να "μετρήσεις" τα υπέρ και τα κατά.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Οκτωβρίου;

Κριός

Τα θέματα της δουλειάς σου και οι υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα θα σε προσγειώσουν στην καθημερινότητα όχι και τόσο απαλά. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τεστάρει την εργατικότητα σου και την ικανότητα σου να μπορείς να τακτοποιείς τις δουλειές σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει να αναλωθείς προσπαθώντας να βρεις τη τέλεια εργασία και να πιστέψεις πως οι υπόλοιπες δουλειές είναι καλύτερες από τη δική σου. Μην ωραιοποιείς καταστάσεις και μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα καθώς η κρίση σου δεν θα σε βοηθήσει!

Ταύρος

Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση έχει επιστρέψει πίσω σε εσένα και θα γίνει η κινητήριος δύναμή σου που θα σε προτρέψει να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χόμπι και φυσικά με τον έρωτα! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ακούσεις τον εαυτό σου, τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη μια απόδραση από τα στενά όρια της καθημερινότητας και θα συμβάλλει για να το ρίξεις λίγο έξω! Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις.

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου σαν ακίνητο αλλά και την οικογένεια σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και όσο και αν το θέλεις δεν θα καταφέρεις να τα αποφύγεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και τονίζει τα "εν οίκω" με αποτέλεσμα να σου αποσπάσει την προσοχή από τα "εν δήμω". Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως το κλίμα στο σπίτι θα είναι περίεργο καθώς μια κατάσταση δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρη. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις όσο και να πιστεύεις πως είσαι σίγουρος/η για αυτές καθώς θα υπάρχει μια σύγχυση που δεν θα σε βοηθήσει.

Καρκίνος

Οι συναντήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και όχι μόνο θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα φροντίσει για αυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς οι γύρω σου μπορεί να σε μπερδέψουν με τις πληροφορίες που θα σου δώσουν και να σε κάνουν να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα να στηριχθείς στη δική σου γνώμη σήμερα και να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα για οτιδήποτε, καθώς η ημέρα ευνοεί τις παρανοήσεις!

Λέων

Το άγχος που νιώθεις σήμερα προέρχεται από οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και σου δημιουργεί θέματα ασφάλειας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να τα αφήσεις πίσω σου άλλα ούτε και να τα λύσεις. Η ημέρα θα έχει παγίδες που αφορούν οικονομικές συμφωνίες ή υποσχέσεις για αύξηση γι’ αυτό απόφυγε να δώσεις τα χέρια για οτιδήποτε. Κράτησε αποστάσεις και μια ουδέτερη στάση μέχρι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις το τοπίο.

Παρθένος

Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα επηρεαστεί άμεσα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου. Σήμερα θα δεις ξανά σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να "μετρήσεις" τα υπέρ και τα κατά. Καλύτερα να μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να πάρεις λάθος αποφάσεις. Ακόμα είναι πολύ πιθανό και εσύ να πέσεις στην παγίδα και να παρασυρθείς, με αποτέλεσμα να πεις πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μετά να εκτεθείς!

Ζυγός

Οι φοβίες, τα απωθημένα σου και κάθε σκέψη που μπορεί να σε αναστατώσει θα βρίσκεται στις επάλξεις σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο σε ένα ιδιαίτερο σημείο του χάρτη σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει σύγχυση και θα ενισχύσει τις φοβίες σου καθώς θα είναι δύσκολο να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να ασχοληθείς με δουλειές της καθημερινότητας που απαιτούν προσήλωση και καθαρό μυαλό καθώς σήμερα δεν διαθέτεις τίποτε από τα δύο!

Σκορπιός

Οι φίλοι και οι συνάδελφοι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου καθώς θα έχουν να σου πουν πολλά νέα και να ανοίξουν και άλλα θέματα  προς συζήτηση. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύει τον αλτρουισμό και τις ευαισθησίες σου. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις μέρος σε κάποιο εθελοντικό έργο και να πείσεις και τους φίλους σου να σε ακολουθήσουν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να προσέχεις καθώς κάποιοι φίλοι δεν θα είναι και τόσο φίλοι όσο φαίνονται.

Τοξότης

Η κοινωνική σου καταξίωση θα είναι το μεγαλύτερο σου άγχος σήμερα για αυτό και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δώσει μεγάλη σημασία στην εικόνα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει καθώς θα μπορέσεις να παραπλανήσεις τους άλλους και να δώσεις ακριβώς την εντύπωση που θέλεις!  Αν έρθει κάποια επαγγελματική πρόταση και σου φανεί πολύ καλή για να είναι αληθινή ψάξε τη λίγο πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως

Οι επαφές με το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο. Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών είναι το κύριο σου μέλημα και η ευκαιρία για να κάνεις μια εποικοδομητική συζήτηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στα αυτιά σου διάφορα νέα και θα σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα αυτών. Άκουσε και μετά ερεύνησε την ακρίβεια αυτών που θα ειπωθούν αν δεν θέλεις να συμμετάσχεις ακόμα και άθελα σου σε ένα χαλασμένο τηλέφωνο.

Υδροχόος

Σήμερα δεν θα βρίσκεσαι στα πάνω σου καθώς οι σκέψεις που θα σου έρθουν στο μυαλό δεν θα σε αφήσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για μεγάλα λόγια, μεγάλες ιδέες αλλά και μεγάλες αποφάσεις. Απόφυγε ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς θα είναι δύσκολο να αντιληφθείς τα πράγματα ως έχουν. Πάρε το χρόνο σου και αποφάσισε ξανά αύριο που το μυαλό θα είναι πιο ξεκάθαρο!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες εξαπάτησης. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και συμβόλαια καθώς οι πιθανότητες να υπογράψεις κάτι που δεν ισχύει είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Κράτησε στάση αναμονής και αν κάποια πρόταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή μάλλον δεν θα είναι!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ