ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με δραστηριότητες και ανθρώπους που σου προσφέρουν χαρά! Το μεσημέρι που θα περάσει στην Παρθένο θα προκύψουν εργασίες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που δεν γίνεται να παραβλέψεις. Μη ξεκινήσεις να γκρινιάζεις καθώς σήμερα θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δείξεις σε όλους πόσο ακούραστος/η και “ετοιμοπόλεμος”/η είσαι! Πάνω στη βιασύνη σου κάτι μπορεί να κάνεις λάθος για αυτό χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις.

Ταύρος

Θέματα που απασχολούν τους δικούς σου απασχολούν και εσένα σήμερα κυρίως αν σχετίζονται με υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι σας. Καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σε αποδιοργανώσει καθώς θα σε κάνει εύθικτο/η και παραπονιάρη/α ακόμα και με μικρές αφορμές. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και όλα αυτά που σε κάνουν χαρούμενο/η.

Δίδυμοι

Άδραξε την ημέρα και επεδίωξε συναντήσεις με συγγενείς, γείτονες και αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και σε παρακινεί να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα θέματα που σχετίζονται με τους δικούς σου και την οικία σου αφήνοντας τους υπόλοιπους. Οι συζητήσεις με την οικογένεια σου για κάποιο θέμα που σε απασχολεί μπορούν να πάρουν διαφορετική τροπή από αυτή που έχεις κατά νου και τελικά να καταλήξεις σε καβγάδες. Δέξου το διάλογο και μην κάνεις μονόλογο!

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να προωθήσεις τις δεξιότητες σου στους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να κάνεις μια νέα συμφωνία με οικονομικό αντίκτυπο! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα είναι το κίνητρο σου καθώς αναζητά ασφάλεια. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων. Αδέρφια. ξαδέρφια, γνωστοί και γείτονες θα δώσουν το παρόν στην ημέρα σου καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μην αρνηθείς ένα κάλεσμα ή μια συνάντηση καθώς θα δεις πως θα περάσεις πολύ καλύτερα από αυτό που υπολογίζεις!

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου υπενθυμίζοντας σου τα θέλω σου προκειμένου να δουλέψεις για αυτά! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια με αποτέλεσμα να στραφείς στο ταμείο σου και να δεις τι γίνεται εκεί. Επεδίωξε να βάλεις μια τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες, διευθετήσεις και συμφωνίες προκειμένου να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα! Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις αποταμίευση καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να νιώσεις σιγουριά!

Παρθένος

Οι ανησυχίες σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο μυαλό σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα “ξεθάβει” ανασφάλειες και γεγονότα που σε αγχώνουν. Κάνε υπομονή μέχρι το μεσημέρι καθώς τότε η Σελήνη θα μετακινηθεί στο ζώδιο σου και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Υπάρχει περίπτωση να φτάσεις στο άλλο άκρο και να μη δίνεις σημασία σε αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα θεωρήσεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η σου! Μην το κάνεις, καθώς αυτό είναι μια πλάνη και γρήγορα θα διαπιστώσεις πως σε κάποια θέματα χρειάζεσαι και τη βοήθεια των άλλων!

Ζυγός

Οι ομαδικές δραστηριότητες και η ενασχόληση σου με ομάδες, συλλόγους και εθελοντικές εργασίες θα βρίσκονται στο ζενίθ τους για λίγες ώρες ακόμα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τις κρατά στο προσκήνιο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα χαμηλώσει τους τόνους καθώς θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Άλλο ένα στοιχείο που μπορεί να σου δημιουργήσει είναι η καχυποψία και θα πρέπει να προσπαθήσεις να την ελέγξεις καθώς θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις ακόμα και για ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη  τους.

Σκορπιός

Η ανησυχία που είχες και τις προηγούμενες ημέρες για επαγγελματικά θέματα θα κρατήσει για λίγο ακόμα καθώς  η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Από το μεσημέρι και έπειτα η προσοχή σου θα στραφεί στους φίλους σου καθώς η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει και την προσωπική σου ζωή που είχες παραμελήσει. Μη ξεκινήσεις να βρίσκεις δικαιολογίες πως δεν έχεις χρόνο και κανόνισε μια συνάντηση με τους αγαπημένους σου φίλους ώστε να καταφέρεις να ξεφύγεις και να κάνεις ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σκοτούρες!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για να ασχοληθείς με κάτι που σε ενδιαφέρει και να συλλέξεις πληροφορίες πάνω σε αυτό. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και τα επαγγελματικά σου θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα θα καταφέρεις να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου και να κερδίσεις την προσοχή προϊσταμένων αλλά και ανθρώπων που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Άδραξε την ευκαιρία και παρουσίασε τις δεξιότητες και τις ιδέες σου καθώς σήμερα μπορείς να εισακουστείς!

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μη ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σου ξυπνά περίεργες αναμνήσεις όμως σίγουρα όσο περνάει η ώρα θα επανέλθεις! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι και τη καλή σου διάθεση. Ένα κοινωνικό κάλεσμα ή μια επίσκεψη σε συγγενείς και κουμπάρους θα είναι αρκετά για να σου φτιάξουν το κέφι! Η εξωστρέφεια σου δεν θα περάσει απαρατήρητη και σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Υδροχόος

Οι αγαπημένοι σου “άλλοι” θα συνεχίσουν να είναι το αγαπημένο θέμα των ημερών καθώς η Σελήνη που είναι στο Λέοντα έχει στρέψει όλα τα φώτα επάνω τους και στις απαιτήσεις τους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Αν έχεις οικονομικά θέματα σε εκκρεμότητα- ιδιαίτερα αν αφορούν το δημόσιο- τακτοποίησε τα αν δεν θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Κάποιο αισθηματικό θέμα είναι πιθανό να έρθει ξανά στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την προσοχή σου.

Ιχθύς

Η πεζή καθημερινότητα θα κάνει αισθητή την παρουσία της και δεν θα σου αφήσει χρόνο για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε προτρέπει να τελειώνεις με κάποιες σημαντικές σου υποχρεώσεις όσο είναι νωρίς. Το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο! Το πνεύμα συνεργασίας που θα σε διακρίνει θα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά μην το παρακάνεις και στο τέλος τους ικανοποιήσεις όλους και αφήσεις τον εαυτό σου παραπονεμένο.