ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Οκτωβρίου;

Κριός

Οι δημόσιες σχέσεις των τελευταίων ημερών σε βοήθησαν να μάθεις τα νέα του περίγυρου σου, αυτά που τους απασχολούν αλλά και αυτά που τους κάνουν χαρούμενους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε βοηθά να επικοινωνήσεις με επιτυχία με τους γύρω σου. Από το μεσημέρι και έπειτα μπορεί να προκύψουν εντάσεις καθώς το τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη από την Παρθένο θα ανάψει τα αίματα. Δώσε προσοχή και στις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου θα σε κάνει απρόσεκτο/η.

Ταύρος

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και η διευθέτηση του ταμείου σου εξακολουθεί να είναι το κύριο μέλημά σου και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους. Το μεσημέρι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να ζημιωθείς οικονομικά. Τα έκτακτα έξοδα ευνοούνται σήμερα για αυτό προνόησε και συγκράτησε λίγο την καταναλωτική μανία που μπορεί να σε πιάσει!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί εγωκεντρικές τάσεις με αποτέλεσμα οι γύρω σου να ξεκινήσουν να εκνευρίζονται! Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο και θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό ιδιαίτερα σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό που θέλεις. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα και εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος

Οι φοβίες σου εξακολουθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους  και θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική δυσφορία με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο με αποτέλεσμα να εντείνει τη φόρτιση σου. Δεν θα είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις και που έχεις ανάγκη και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό.

Λέων

Το ομαδικό σου πνεύμα θα προκαλέσει αίσθηση σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να προβληθείς μέσα από ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον  Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τα πράγματα πιθανόν να μην πάνε όπως τα είχες κατά νου. Οι επαφές με φίλους σου πιθανό να είναι εκρηκτικές για αυτό απόφυγε να θίξεις θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν δύο στρατόπεδα!

Παρθένος

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη στη δουλειά σου καθώς έχεις βαλθεί να αποδείξεις τι αξίζεις! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Οι κινήσεις σου για να το καταφέρεις αυτό θα πρέπει να είναι προσεκτικές.  Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιο σου δεν θα σε βοηθήσει στα σχέδια σου. Κράτησε τα προσχήματα στη δουλειά καθώς είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς και να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής αλλά για λάθος λόγους.

Ζυγός

Οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου αλλά αυτό είναι κάτι που θέλεις καθώς θα βρεις ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ευνοεί συζητήσεις και επαφές με κόσμο! Το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο και θα συνειδητοποιήσεις πως με μερικούς ανθρώπους θα υπάρξει χάσμα απόψεων! Παρόλα αυτά αυτό μπορεί να γίνει ευκαιρία για ένα εποικοδομητικό διάλογο και όχι για να εκνευριστείς!

Σκορπιός

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως θα ήταν κάποια πράγματα αν είχαν εξελιχθεί αλλιώς ή με διαφορετικά δεδομένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου προκαλεί διάφορα ερωτήματα που θα σε βάλουν στη διαδικασία να τα απαντήσεις! Το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο θα ενισχύσει τις αμφιβολίες σου και πιθανό να τις εξωτερικεύσεις με τη μορφή έντασης! Ιδιαίτερη προσοχή και με οικονομικές συμφωνίες καθώς μπορεί να σε ζημιώσουν!

Τοξότης

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα επηρεάσουν τις αποφάσεις αλλά και τα θέλω σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει την επίδραση των άλλων σε εσένα. Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κυρίως σε επαγγελματικές αποφάσεις. Σήμερα είναι πιθανό να τραβήξεις την προσοχή των άλλων αλλά για τους λάθος λόγους για αυτό σκέψου πριν μιλήσεις καθώς η συμπεριφορά σου θα κρύβει μια επιθετικότητα.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου τις υπενθυμίζει. Το μεσημέρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο και θα συνειδητοποιήσεις πως σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και όχι με αυτά που θέλεις. Το γεγονός αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς δεν σου αρέσει όταν κάποιος/α ή κάτι σου βάζει όρια και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις!

Υδροχόος

Η ανάγκη σου για ξεκούραση θα είναι επιτακτική σήμερα για αυτό και θα προσπαθήσεις να περάσεις μια χαλαρή ημέρα μαζί με φίλους σου και με δραστηριότητες που αγαπάς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ευνοεί τα σχέδια σου για αυτό ξεκίνησε τις δραστηριότητες που έχεις κατά νου από το πρωί. Το μεσημέρι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και την  Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε παρασύρει σε λάθος αισθηματικές επιλογές, εντάσεις και αρκετά έξοδα!

Ιχθύς

Η ησυχία σου είναι αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα αλλά εντός οικίας ίσως να επικρατήσει αναβρασμός! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις κυρίως από τους δικούς σου. Προσπάθησε να τα αφήσεις εκεί όπου ανήκουν δηλαδή στο παρελθόν και να μην πηγαίνεις γυρεύοντας για να τσακωθείς. Το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την Αφροδίτη από την Παρθένο θα δημιουργήσει εντάσεις  στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν αποστάσεις.