ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα δεν θα νιώθεις την αυτοπεποίθηση που νιώθεις συνήθως και θα μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τις δεξιότητες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την ανέμελη διάθεση σου. Προτίμησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν έχεις σκοπό να διεκδικήσεις μια αύξηση ή οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και -το κυριότερο- πίστη στις δυνατότητες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα εγωκεντρικό/η με αποτέλεσμα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου θέλοντας και μη! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα αποτελέσουν την κύρια ενασχόληση σου καθώς θα δώσεις μεγάλη σημασία στην εικόνα που δείχνεις. Σήμερα θα είσαι λίγο απρόβλεπτος/η καθώς θα αλλάζεις διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις λίγο τον εαυτό σου τότε θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και η επικοινωνιακή διάθεση σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις ανησυχίες σου και τις φοβίες σου με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Επίλεξε να ασχοληθείς με δραστηριότητες της καθημερινότητας ακόμα και υποχρεώσεις ρουτίνας. Αν το κάνεις θα καταφέρεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί και να βοηθήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει από σκέψεις που σε αγχώνουν.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που δραστηριοποιείστε μαζί σε κάποια ομάδα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ευνοήσει συλλογικές δραστηριότητες. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να κανονίσεις μια συνάντηση με τους φίλους σου ή επίλεξε να αφιερώσεις χρόνο σε κάποια ομάδα που σε ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια πρόταση από τους συναδέλφους σου για ένα δείπνο μετά τη δουλειά και αν θέλεις να συσφίξετε τις σχέσεις σας μην αρνηθείς.

Λέων

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα γι αυτό και θα ασχοληθείς κυρίως με το πώς θα την προβάλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις τις εντυπώσεις, κυρίως στους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί σου επαγγελματικά. Σήμερα θα μπορέσεις να τραβήξεις την προσοχή ενός ανθρώπου με επαγγελματικό κύρος και θα καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε πηγαδάκια στη δουλειά αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθένος

Σήμερα θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις, να βγεις μια βόλτα και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο, σε προτρέπει να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με τον περίγυρο σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το μεγαλύτερο σου χάρισμα και αν επενδύσεις σε αυτό τότε θα καταφέρεις όχι μόνο να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ένα ταξίδι ή μια ημερήσια απόδραση που μπορεί να προκύψει στο ημερήσιο πλάνο θα σε αναζωογονήσει!

Ζυγός

Σήμερα οι αντιδράσεις σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο, θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Την προσοχή σου θα τραβήξουν κυρίως αισθηματικά και οικονομικά θέματα αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Σε περίπτωση που έχεις κατά νου οικονομικές συμφωνίες, επιχειρηματικά σχέδια και οικονομικές συνδιαλλαγές με το δημόσιο, θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται καθαρό μυαλό και όχι συναισθηματική υπερχείλιση.

Σκορπιός

Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα είναι εκείνες που θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο καθώς το κύριο μέλημά σου είναι να έχεις την αποδοχή τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα κάνει τη γνώμη των άλλων ιδιαίτερα σημαντική για εσένα και τα σχέδια σου. Ο συναισθηματισμός σου θα είναι πλεονάζων σήμερα για αυτό και θα είσαι ευάλωτος/η στην κριτική. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και μην αγχώνεσαι για το πως σε βλέπουν όλοι αλλά μόνο αυτοί που θέλεις.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις οι δικές σου αλλά και των γύρω σου, εργασιακά πρότζεκτ και δουλειές της καθημερινότητας δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο σήμερα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κουράσει λίγο καθώς θα σου υπενθυμίσει κάθε μικρή η μεγάλη υποχρέωση σου. Μην ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις δουλειές που έχεις να κάνεις και να γκρινιάζεις και φτιάξε ένα ημερήσιο πλάνο με τις ασχολίες σου προκειμένου να τις διευθετήσεις κατά προτεραιότητα. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος ένας περίπατος θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς.

Αιγόκερως

Έφτασε η ημέρα για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις προσωπική ζωή, φίλους αλλά και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Πέρασε χρόνο μαζί με τους ανθρώπους που θέλεις και βγείτε μια βόλτα προκειμένου να διασκεδάσετε! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθά να ξεφύγεις από την απαιτητική καθημερινότητα!

Υδροχόος

Σήμερα η προσοχή σου έχει στραφεί στο σπίτι σου και σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η αντικειμενική σου σκέψη δεν θα είναι το φόρτε σου καθώς θα νιώσεις συναισθηματική υπερχείλιση. Αν την αφήσεις ανεξέλεγκτη δεν αποκλείεται να τα δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου καθώς θα ξεκινήσεις να θυμάσαι διάφορα! Άφησε τα του παρελθόντος στο παρελθόν και μη ψάχνεις ευκαιρίες για να εκνευριστείς!

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μιλήσεις! Αυτό μπορεί να κρύβει κινδύνους καθώς κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς πράγματα που δεν πρέπει. Σήμερα μπορεί να βγεις για να κάνεις τις απαραίτητες αγορές και τελικά να παρασυρθείς και να γυρίσεις σπίτι με πολλές γεμάτες τσάντες, για αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής!