ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα κάνει αισθητή την παρουσία σου και τον εκνευρισμό σου σε όλους. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις περίεργη συμπεριφορά και αρκετά νεύρα. Είσαι ικανός/η να τα βάλεις με συνεργάτες, το/τη σύντροφό σου αλλά και αγαπημένα σου πρόσωπα αν κάποιος/α δε συμφωνήσει με τη γνώμη σου. Πρόσεξε καθώς η αλαζονική συμπεριφορά σου σε συνδυασμό με τα νεύρα σου μπορεί να γίνουν αιτία για να αλλάξουν σχέσεις και συνεργασίες και όχι προς το καλύτερο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταράξεις και θα ενισχύσει τις φοβίες σου. Εξαιτίας αυτών είναι πιθανό να γίνεις αρκετά νευρικός/η με όλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Προτίμησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε συζητήσεις με τους γύρω σου και μη ψάχνεις αφορμή για να εκνευριστείς. Απόφυγε να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου σήμερα και πρόσεξε καθώς δεν έχουν όλοι όσοι είναι γύρω σου αγνές προθέσεις.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φωτίσει τις προβληματικές φιλικές σχέσεις και θα σε αναγκάσει να αναλάβεις δράση. Ο τρόπος που θα επιλέξεις να το κάνεις πιθανό να μην είναι ο κατάλληλος/η καθώς για να λυθεί οποιοδήποτε θέμα θα πρέπει να το συζητήσεις με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Καλύτερα να μη ξεκινήσεις να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου καθώς θα σου δημιουργήσουν ένταση. Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τις εκδικητικές σου τάσεις τότε θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα της ημέρας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα δημιουργήσει εντάσεις με αφορμή κάποιο επαγγελματικό ή οικογενειακό σου θέμα. Σήμερα δεν θα σηκώνεις πολλά και κάθε μορφή αμφισβήτησης προς το πρόσωπο σου θα είναι αφορμή για να ξεκινήσεις πόλεμο. Κράτησε αποστάσεις από οτιδήποτε σε αγχώνει και πρόσεξε τις επαγγελματικές σου κινήσεις καθώς γύρω σου υπάρχουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σε διαβάλλουν. Οι κινήσεις κάτω από το τραπέζι θα είναι συχνό φαινόμενο σήμερα για αυτό προσπάθησε να μη λάβεις μέρος.

Λέων

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό σε επιβουλεύονται και οι διαθέσεις τους απέναντι σου δεν είναι φιλικές. Μπορεί να έχεις δίκιο όμως σίγουρα η πλεονάζουσα καχυποψία σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μη δείξεις τη δυσαρέσκεια σου σε συγγενείς, γνωστούς και κουμπάρους καθώς σήμερα δεν θα φημίζεσαι για την αντικειμενική σου σκέψη.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι μια καλή ευκαιρία για να φέρεις στο φως όλα αυτά που σε ενοχλούν. Αν καταφέρεις να τα συνειδητοποιήσεις τότε θα μπορέσεις να βρεις τρόπο και να τα διευθετήσεις. Είναι πιθανό να μπεις στο τριπάκι να εκδικηθείς κάποιον/α που σε πλήγωσε όμως αν παρασυρθείς σε κάτι τέτοιο τότε σίγουρα εκτός από θύτης θα γίνεις και θύμα. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και μη γίνεις ακόλουθος του άκρατου συναισθηματισμού σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο εσένα και τους άλλους. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι εκείνες που θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς σήμερα θα ξεκινήσεις να αμφιβάλλεις για όλους. Μην αρχίσεις να εξαπολύεις “κατηγορώ” αν δεν είσαι σίγουρος/η καθώς η καχυποψία σου δεν θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα πράγματα ως έχουν. Οι κινήσεις σου σήμερα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί ρήγμα σε σημαντικές σχέσεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φορτώσει με υποχρεώσεις και εργασιακά θέματα που ήρθε η ώρα να “κλείσεις”. Είναι πιθανό να σε πιάσει μια μελαγχολία καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως πιέζεσαι και πως έχεις βαλτώσει σε υποχρεώσεις που σε κουράζουν και δεν σου προσφέρουν ικανοποίηση. Η συναισθηματική σου αναταραχή δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με τη λογική για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις -κυρίως για εργασιακά θέματα- τις οποίες θα μετανιώσεις.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις δραστηριότητες και πρόσωπα που σε κάνουν χαρούμενο/η και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Οι απαιτήσεις σου θα είναι μεγάλες και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να απομακρύνεις από κοντά σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα. Μη ψάχνεις να βρεις την απόλυτη ταύτιση είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι οι υψηλές σου προσδοκίες να υποβιβάσουν ανθρώπους που έχουν αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού- Ζυγού θα “φωτίσει” τη σχέση με την οικογένεια σου και θα φέρει στο προσκήνιο πράγματα που μέχρι τώρα έκανες πως αγνοούσες. Σήμερα θα είσαι απαισιόδοξος/η και θα έχεις την τάση να εστιάζεις σε κάθε τι αρνητικό με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις αρκετά χειριστικός/η με τους άλλους προκειμένου να καταφέρεις να επιβάλλεις τα θέλω σου και θα πρέπει να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μην παρασυρθείς σε παιχνίδια εξουσίας.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει σε επαφή είτε το θέλεις είτε όχι με τον περίγυρο σου, τους συγγενείς και τους γνωστούς σου. Σήμερα τα θέλω σου θα συγκρουστούν με τις απόψεις των άλλων και μια λάθος κουβέντα μπορεί να δημιουργήσει σύρραξη. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου και άφησε στους άλλους το δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους. Οι παρεξηγήσεις για ασήμαντους λόγους με αδέρφια και ξαδέρφια είναι πιθανές και για να τις αποφύγεις θα πρέπει απλώς να χαλαρώσεις.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις ξανά οικονομικές εκκρεμότητες, προτάσεις και συμφωνίες προκειμένου να αποφασίσεις τι μέλει γενέσθαι. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα φανούν “αστραφτερές” όμως θα κρύβουν ένα τίμημα που δεν θα είναι ανάλογο τους. Μην παρασυρθείς και πάρεις αποφάσεις καθώς αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσός.