ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει κέφι και όρεξη για να βγεις, να συναντήσεις φίλους και γνωστούς και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν εκμεταλλευτείς την ημέρα θα κάνεις δημόσιες σχέσεις και θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στον φιλικό σου περίγυρο. Οι φίλοι σου σήμερα θα είναι δίπλα σου και δεν αποκλείεται να σου δώσουν λύση σε κάτι που σε απασχολεί για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη γνώμη τους.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες αυξάνονται και πληθύνονται καθώς η Σελήνη από τον  Υδροχόο “φωτίζει” τις βλέψεις σου για αναγνώριση και φήμη στον επαγγελματικό σου χώρο. Η ανάγκη σου να τα κάνεις όλα τέλεια ώστε να δείξεις τι αξίζεις δεν θα σε βοηθήσει καθώς η υπερβολική προσπάθεια μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Χαλάρωσε και σκέψου πως δεν είσαι μια καλο-κουρδισμένη μηχανή αλλά ένας άνθρωπος για αυτό χαλάρωσε και δείξε τι αξίζεις!

Δίδυμοι

Η ημέρα εξακολουθεί να σε ευνοεί και να σου χαρίζει εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να φύγεις για να γνωρίσεις διαφορετικούς πολιτισμούς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να κάνει επιτακτική την ανάγκη για ταξίδια, εκδρομές και καλοπέραση! Αν δεν μπορείς να το πραγματοποιήσεις άμεσα θα έχεις και εναλλακτικές για να περάσεις την ημέρα σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μια επίσκεψη σε συγγενείς, κουμπάρους και σε ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να αναμοχλεύει μνήμες που θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τη δυσθυμία σου διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να την πληρώσουν άνθρωποι που δε φταίνε απλώς θα βρεθούν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις προς τρίτους προκειμένου να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Λέων

Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Αυτό που έχεις μεγαλύτερη  ανάγκη σήμερα είναι η αποδοχή τους και για αυτό θα βάλεις τα θέλω τους σε προτεραιότητα. Βέβαια θα έχεις την τάση να παραμελήσεις τον εαυτό σου που είναι ο πιο σημαντικός κριτής σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο και για εσένα.

Παρθένος

Σήμερα θα είσαι υπέρ του δέοντος εργατικός/η και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσεις πως όλες οι δουλειές ακόμα και αυτές που σου φαίνονται δυσβάσταχτες δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος φρόντισε να ξεκουραστείς και μην φορτώσεις την ημέρα σου ακόμα και με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες σου καθώς είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι φιλικές συναθροίσεις αλλά και οι έρωτες ευνοούνται και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα στενά όρια των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και η τριβή με τους ανθρώπους της οικογένειας σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει τα παράπονα που έχεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να γκρινιάζεις. Αυτό που θέλεις είναι να τραβήξεις την προσοχή αλλά ο τρόπος που θα επιλέξεις να το κάνεις δεν θα είναι ο ενδεδειγμένος, καθώς θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου.

Τοξότης

Τις τελευταίες ημέρες έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως την αξία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά σε αυτό. Σήμερα είναι ευκαιρία να κάνεις ένα τηλέφωνο στα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια σου, να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου ή να πεταχτείς μέχρι το γείτονα να πιείτε ένα καφέ. Επέλεξε να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς και σίγουρα ο χρόνος αυτός δεν θα είναι χαμένος!

Αιγόκερως

Σήμερα θα στρέψεις την προσοχή σου σε υλικά κυρίως αγαθά και είναι πιθανό να ξεκινήσεις την αποταμίευση προκειμένου να νιώσεις σιγουριά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί ανασφάλεια για αυτό και θα περάσεις σε δραστικά μέτρα. Η μεγαλύτερη πρόκληση της ημέρας είναι να καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι καθώς μπορεί να ξεκινήσεις αποταμίευση και τελικά να φτάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις φιλάργυρος/η!

Υδροχόος

Σήμερα τα θέλω σου θα έχουν προτεραιότητα αλλά ο τρόπος που θα το απαιτήσεις μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με κάποιον συνεργάτη σου αλλά και το/η σύντροφο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και εναλλαγές στη διάθεση σου με αποτέλεσμα να μπερδέψεις τους γύρω σου. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά που έχεις ανάγκη αλλά προσπάθησε τα θέλω σου να μην προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου.

Ιχθύς

Η διάθεση σου δεν θα είναι εξωστρεφής σήμερα καθώς ακόμα και μια συζήτηση που θα ακούσεις τυχαία θα είναι ικανή να σε αγχώσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε αγχώνει ακόμα και για δουλειές ρουτίνας με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος σου ανεξέλεγκτο και μη μείνεις αδρανής καθώς αύριο θα έχεις περισσότερες υποχρεώσεις και δικαιολογημένο άγχος!