ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου θα δώσουν άλλον αέρα στην ημέρα σου καθώς θα σου υπενθυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που  εμπιστεύεσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει τη σημασία της συλλογικότητας για αυτό και θα νιώσεις πιο άνετα αν βρίσκεσαι μαζί με την παρέα σου! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συσφίξεις τις σχέσεις και με τους συναδέλφους σου για αυτό αν σου προτείνουν μια έξοδο για μετά τη δουλειά μην αρνηθείς.

Ταύρος

Μία από τις κυριότερες σκέψεις σου σήμερα θα είναι πως θα φανεί κάθε σου κίνηση στον κόσμο κυρίως όσον αφορά τις επαγγελματικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στην εικόνα σου αλλά και στη γνώμη των άλλων για εσένα. Αν έχεις κατά νου κάποια επαγγελματική απόφαση θυμήσου πως καλό θα ήταν να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε αυτό που έχεις ανάγκη και θέλεις και όχι σε αυτό που πρέπει.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι ιδανική για να αναζητήσεις πληροφορίες για κάποιο σεμινάριο που σε ενδιαφέρει, μια επαγγελματική πιστοποίηση ή ένα ταξίδι που έχεις κατά νου! Η Σελήνη έχει περάσει στον αντισυμβατικό Υδροχόο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Σήμερα ευνοούνται και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό για αυτό αν έχεις κάτι σχετικό υπό όψιν σου προώθησε το!

Καρκίνος

Σήμερα θα έχεις την τάση να κινείσαι στα άκρα καθώς τα συναισθήματα σου θα είναι απόλυτα και έντονα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση αλλά και απολυταρχικές τάσεις. Προσπάθησε να αφήσεις στους ανθρώπους γύρω σου “χώρο” για να εκφράσουν τις απόψεις τους και μην είσαι απόλυτος/η καθώς θα δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο!

Λέων

Οι επαφές με τους συνεργάτες σου αλλά και μια συζήτηση που θα κάνεις με το/η σύντροφο σου θα είναι αρκετά για να αλλάξεις γνώμη καθώς οι “άλλοι” θα έχουν μεγάλη επίδραση στις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σου που θα σε επηρεάσουν με τη γνώμη τους. Σήμερα θα είναι εύκολο να έρθεις στη θέση των άλλων και να κατανοήσεις πιο εύκολα τον τρόπο σκέψης τους.

Παρθένος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σε τρομάζουν αντίθετα σου δίνουν την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο οργανωτικός/η είσαι και πόσο εύκολα μπορείς να φέρεις κάθε τι εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να δείξεις αυτό το ταλέντο σου και στον υπόλοιπο κόσμο που δεν το ξέρει! Ο υπερβάλλοντας ζήλος μπορεί να δημιουργήσει υπερκόπωση για αυτό πρόσεξε να μην το παρακάνεις!

Ζυγός

Έφτασε η ημέρα για να κάνεις ένα διάλλειμα από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ξεκούραση για να δεις τις προσωπικές σου ανάγκες τις οποίες έχεις παραμελήσει. Η ενασχόληση με τα χόμπι σου, μια βόλτα με φίλους σου και ο χρόνος που θα περάσεις μαζί με το ταίρι σου θα σου φτιάξουν τη διάθεση άμεσα καθώς θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης!

Σκορπιός

Οικογενειακά θέματα και συζητήσεις με τους δικούς σου θα είναι το κυριότερο σενάριο της ημέρας καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα τονίσει  τα “εν οίκω”. Βέβαια θα έχεις την τάση να είσαι και αρκετά εύθικτος/η με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μια ήρεμη συζήτηση να μετατραπεί σε καβγά. Μην περιμένεις στη γωνία για να εκνευριστείς και αν παρόλα αυτά δεν καταφέρεις να το αποφύγεις μέτρησε μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις!

Τοξότης

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά και να πιεις ένα καφέ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Οι συναντήσεις και οι επισκέψεις σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους και θα μάθεις πολλά νέα που θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο! Πρόσεξε να μην μεταφέρεις αυτά που θα μάθεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς!

Αιγόκερως

Τα χρήματα θα είναι η κύρια ασχολία σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε προτρέψει να κάνεις υπολογισμούς, ισολογισμούς και απολογισμούς για να δεις την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο! Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις και να καταφέρεις να βάλεις σε μια σειρά υποχρεώσεις και συμφωνίες προκειμένου να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται στο πορτοφόλι σου! Οι νέες συμφωνίες ευνοούνται καθώς είναι σίγουρο πως θα προωθήσεις όπως πρέπει τις δεξιότητες σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε ενεργοποιήσει ξανά καθώς τις προηγούμενες ημέρες η διάθεση σου ήταν υποτονική. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εσένα αλλά και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο. Πρόσεξε την εγωκεντρική σου διάθεση καθώς μπορεί να γίνει η αιτία να παρεξηγηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύς

Σήμερα η διάθεση σου ακόμα και οι κινήσεις σου θα είναι περισσότερο νωχελικές από τις υπόλοιπες ημέρες καθώς είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις καθόλου ενέργεια.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους. Το θετικό είναι πως θα τονίσει τη διαισθητική σου ικανότητα η οποία θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις ρεαλιστικές ανησυχίες σου από τις φανταστικές για αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς!