Τα ζώδια της ημέρας

Ταύρε, η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να παραμείνεις μακριά από υποχρεώσεις και καταστάσεις που σε αγχώνουν.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Αιγόκερω και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι το πιο σημαντικό σου μέλημα. Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα και να ξεχωρίσεις κυρίως για τις επαγγελματικές σου επιλογές. Προσπάθησε να παραμείνεις μακριά από πηγαδάκια κυρίως στο χώρο εργασίας αν δεν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου για λάθος λόγους.

Ταύρος

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να παραμείνεις μακριά από υποχρεώσεις και καταστάσεις που σε αγχώνουν και να περάσεις την ημέρα σου χαλαρά. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις μια απόδραση σε συγγενείς ή φίλους που μένουν μακριά ή ακόμα και να βρεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση ευνοούνται σήμερα για αυτό αν έχεις κάτι σχετικό κατά νου προώθησε το άμεσα.

Δίδυμοι

Μια συζήτηση με κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης, μια φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια σου ή κάτι που θα θυμηθείς θα είναι αρκετό για να σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση που θα προσπαθήσεις να κρύψεις κάτω από την επικοινωνιακή σου διάθεση. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις και να λύσεις θέματα που σχετίζονται με δάνεια, επιχειρήσεις ή το δημόσιο για αυτό στρέψε την προσοχή σου εκεί ώστε να μην ταλανίζεσαι από σκέψεις που σε αποσυντονίζουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα που έχεις προσπαθήσει από τις προηγούμενες ημέρες να υπάρχει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Αιγόκερω και σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν και να κάνεις νέες προσωπικές και επαγγελματικές γνωριμίες!

Λέων

Η ημέρα θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις αλλά εσύ έχεις αποδείξεις πως δεν πτοείσαι με τίποτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θέλει να σε σκληραγωγήσει! Εκτός από τις καθιερωμένες υποχρεώσεις είναι πιθανό να προκύψουν και έκτακτες που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Κάνε ένα πλάνο ξεκινώντας από τις πιο σημαντικές και θωράκισε τον οργανισμό σου με βιταμίνες καθώς θα σου χαρίσουν έξτρα ενέργεια και θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει ευχάριστα αν επιλέξεις να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα που σε εκφράζει ή με κάποιο πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά! Η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου θα σου χαρίσει ενέργεια, ζωντάνια και την επιθυμία να γίνεις δημιουργικός/η μέσα από τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Ένα τηλεφώνημα από τους φίλους σου θα είναι ικανό να σε ξεσηκώσει και να αποφασίσεις μια μεγάλη έξοδο!

Ζυγός

ΟΙ διαφωνίες με τους δικούς σου θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας καθώς θα φέρεις ξανά στο προσκήνιο παλαιότερες διαφωνίες σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου υπενθυμίζει τα παράπονα που έχεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάποια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού ή να κάνεις ένα πλάνο για μια μελλοντική εργασία που σχετίζεται με αυτό, τότε θα καταφέρεις να μετατρέψεις την παραπονιάρικη διάθεση σου σε δημιουργική!

Σκορπιός

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου και θα είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις για εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στον  Αιγόκερω και τονίζει την εξωστρεφή σου διάθεση και την ανάγκη σου για επικοινωνία! Συναντήσεις με το συγγενικό σου και όχι μόνο περίγυρο θα έχουν την τιμητική τους, όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς πάνω στη βιασύνη σου να μιλήσεις μπορεί να πεις και κάτι που δεν πρέπει!

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον εργασιομανή Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά για να καταφέρεις να έχεις τις οικονομικές απολαβές που επιθυμείς. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσεις τις δεξιότητες σου ή κάποιο συγκεκριμένο ταλέντο σου και να έχεις οικονομικό όφελος. Η ανασφάλεια που θα νιώσεις θα είναι προσωρινή για αυτό δεν πρέπει να αγχωθείς και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έχουν την προσοχή σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε καλεί να αντιληφθείς πως οι επιλογές σου αντικατοπτρίζουν εσένα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συνειδητοποιήσεις τους λόγους για τους οποίους έχεις επιλέξει να έχεις δίπλα σου κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Η παρόρμηση σου μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά για αυτό μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου αλλά καλύτερα να μην προβείς σε ενέργειες.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις θόρυβο με την παρουσία σου καθώς θα αισθανθείς άβολα αν τραβήξεις την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε κάνει ντροπαλό/η και καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου. Η καχυποψία σου μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις που θα είναι άδικες για κάποιους όμως αν νιώσεις διαισθητικά πως κάτι συμβαίνει έλεγξε το για να είσαι σίγουρος/η.

Ιχθύς

Η ημέρα θα ξεκινήσει με το τηλεφώνημα ενός/μιας φίλου/ης που θα σου πει τα νέα του ή θα ζητήσει τη συμβουλή σου σε κάτι που τον απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα προτιμήσεις να δώσεις βαρύνουσα σημασία στους φίλους σου και να αφήσεις στην άκρη οτιδήποτε άλλο. Αν ασχολείσαι με τα κοινά ή εκπροσωπείς μια ομάδα η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες και νέες συμμαχίες!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ