ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει δίψα για επαγγελματική αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου φέρει στο μυαλό πράγματα που θέλεις να κάνεις για εσένα και θα μπεις στον πειρασμό να αφήσεις κάθε επαγγελματική υποχρέωση. Αν αξιοποιήσεις το χρόνο σου θα καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχεις ανάγκη αλλά και να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου ημιτελείς!

Ταύρος

Σήμερα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί απροκάλυπτα και μπορεί να φέρει οικονομικές αλλά και αισθηματικές επιτυχίες που θα σε αποζημιώσουν για την αναμονή! Εκμεταλλεύσου την ημέρα και την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια βόλτα με ανθρώπους που αγαπάς καθώς είναι κάτι που έχεις ανάγκη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου φέρει κάποιο δώρο οικονομικής φύσεως που δεν το περιμένεις και θα σε χαροποιήσει! Ακόμα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να κάνεις συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημα σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια!

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου “άλλους”! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και στη γνώμη που έχουν για εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα φέρει αέρα ανανέωσης στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν εργασιακά θέματα αλλά και μικρές δουλειές ρουτίνας καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι πιθανό να σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και ακόμα πιο πιθανό να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί η προσπάθεια σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά εποικοδομητικές ειδικά αν σχετίζονται με εργασιακά θέματα για αυτό επεδίωξε τες.

Παρθένος

Σήμερα ξημέρωσε μια ημέρα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά! Έχεις έναν ακόμα λόγο να νιώσεις τυχερός/η σήμερα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τη Σελήνη! Τα αισθηματικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές! Εστίασε στις ανάγκες σου και τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσεις καλά!

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση για αλλαγές για αυτό και θα ξεκινήσεις με αλλαγές στο σπίτι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις. Μια καλλιτεχνική προσθήκη στη διακόσμηση, μια αγορά για το σπίτι ή ακόμα και ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια θα είναι αρκετά για να αλλάξει και η διάθεση σου! Βέβαια θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι και κατά συνέπεια σε σπατάλες για αυτό φρόντισε να κάνεις μια λίστα πριν βγεις για ψώνια!

Σκορπιός

Οι βόλτες και οι συναντήσεις με κόσμο θα είναι η βασική σου ενασχόληση σήμερα καθώς αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Παρθένο θα σου υπενθυμίσει την ευχάριστη πλευρά της ζωής! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να πάρεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε σπατάλες!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, οικονομικές υποχρεώσεις και υλικά αγαθά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις μια απασχόληση που θα σου αποφέρει κέρδος και θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφαλής. Προώθησε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να επιτύχεις τη συμφωνία που επιθυμείς!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που θα επιλέξεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματα σου και σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις! Οι νέες συνεργασίες είναι πιθανές σήμερα καθώς και οι νέες προσωπικές γνωριμίες μιας και η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Υδροχόος

Σήμερα θα επιλέξεις να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να βρεις τρόπο να τις καλύψεις. Το πιο πιθανό είναι να έχεις ανάγκη να βρεις χρόνο για εσένα και να περάσεις μια χαλαρή ημέρα παρέα μόνο με τον εαυτό σου για αυτό μην τον αμελείς και άκουσε τον.

Ιχθύς

Σήμερα θα επιλέξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήθελες να το κάνεις αλλά οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει σε πρώτο πλάνο τους φίλους σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Για να το επιτύχεις αυτό δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο απλά να είσαι ο εαυτός σου!!