ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει με χαλαρή και ονειροπόλα διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και εσύ ήδη αναπολείς τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Μη βιαστείς να παραπονεθείς καθώς θα αλλάξεις παραστάσεις και αυτό είναι που έχεις ανάγκη. Συζητήσεις και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ή θέματα που αφορούν το εξωτερικό ευνοούνται σήμερα!

Ταύρος

Σήμερα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα θα θυμηθείς πράγματα που σε έχουν στεναχωρήσει και θα σε πιάσει το παράπονο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα σε φέρει σε επαφή με μνήμες που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια διαφορετική πτυχή του εαυτού σου μακριά από ξεπερασμένες αντιλήψεις και «πιστεύω» που μέχρι τώρα είχες ενστερνιστεί!

Δίδυμοι

Το πιο σημαντικό σου μέλημα σήμερα θα είναι οι άλλοι καθώς δεν θέλεις να έχουν κανένα παράπονο από εσένα και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Τοξότη και το τρίγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Οι ιδιαίτερες απόψεις σου και η επαναστατική σου διάθεση θα σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στο φιλικό σου περίγυρο κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Καρκίνος

Ο ρυθμός των υποχρεώσεων σου θα είναι απαιτητικός/η και η κούραση που νιώθεις θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να τα αφήσεις όλα και να φύγεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνει ευκαιρίες για να τελειώνεις με τις δουλειές σου καθώς παρά το εργασιακό φόρτο δεν σου αρέσει να αφήνεις εκκρεμότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  θα σε κάνει αρκετά εφευρετικό/η και θα σε βοηθήσει να βρεις έξυπνες δικαιολογίες αν αφήσεις κάποια εκκρεμότητα!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολλές δημιουργικές ιδέες και θα επεξεργάζεσαι τρόπους για να τις υλοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου φέρει νέες ιδέες σχετικά με οτιδήποτε ασχολείσαι αλλά και λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η δημιουργική σου διάθεση θα σε ωθήσει στην αναζήτηση νέων χόμπι προκειμένου να την εκφράσεις και αυτό είναι κάτι που θα σε γεμίσει χαρά και θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση σου!

Παρθένος

Από το πρωί η διάθεση σου θα είναι περίεργη καθώς θα έχεις την τάση να αναπολείς κάθε αδικία μικρή η μεγάλη που έχει γίνει προς το πρόσωπο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως αν κοιτάζεις πίσω δεν θα καταφέρεις να εξελιχθείς. Άφησε τις αδικίες που έχεις υποστεί στην άκρη και μην τις αναμοχλεύεις καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς.

Ζυγός

Η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις βρίσκονται στο ζενίθ τους σήμερα για αυτό δρομολόγησε επισκέψεις σε αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ευχάριστες ειδήσεις μέσα από το στενό σου περιβάλλον που θα σε χαροποιήσουν. Ο αυθορμητισμός σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις σήμερα και θα είναι βοηθητικός/η και για να κάνεις νέες γνωριμίες!

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει πολύ ευρηματικό/η προκειμένου να βρεις τρόπο και να αυξήσεις τα έσοδα σου! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος καθώς οι σκέψεις και οι ιδέες σου θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις στους ανθρώπους που θα τις παρουσιάσεις!

Τοξότης

Οι συναισθηματικές σου εναλλαγές συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προκαλεί κυκλοθυμία που θα γίνει εμφανής στον περίγυρο σου. Αν δεν καταφέρεις να την κατευνάσεις οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σου σήμερα θα πρέπει να κάνουν ασκήσεις ψυχραιμίας! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα βελτιώσει το κλίμα καθώς σε βοηθήσει να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου και να βρεις ένθερμους υποστηρικτές στις ιδέες σου!

 Αιγόκερως

Οι σκέψεις σου δημιουργούν άγχος και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί νέες πιο αγχωτικές σκέψεις με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να δεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί ψυχική αναστάτωση και να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς. Αν δεν χάσεις τη ψυχραιμία σου τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις!

Υδροχόος

Σήμερα έχεις ανάγκη να βρεθείς και να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου καθώς νιώθεις πως μόνο εκείνοι μπορούν να σε καταλάβουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει νέα από φιλικά σου πρόσωπα που θα σε χαροποιήσουν! Σήμερα θα έχεις και έμπνευση και αυτό θα είναι αρκετό για να έρθεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς οι ιδέες και οι απόψεις σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος!

Ιχθύς

Η κοινωνική σου καταξίωση μέσω της δουλειάς σου είναι αυτό που έχει μέγιστη σημασία για εσένα και σήμερα όπως και τις τελευταίες ημέρες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον!  Οι ιδέες σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αλλά μην ανησυχείς καθώς θα σε ευνοήσουν.