ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ενισχύει τις τάσεις φυγής που σε έχουν πιάσει τις τελευταίες ημέρες για αυτό και θα είναι δύσκολο να μείνεις στο σπίτι σήμερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Μην αφήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να πας βόλτα καθώς αύριο θα προστεθούν στις υπόλοιπες υποχρεώσεις!

Ταύρος

Οι σκέψεις που κάνεις τις τελευταίες ημέρες σου έχουν προκαλέσει αναστάτωση με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα ούτε με τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί ανησυχίες και ανασφάλεια κυρίως για αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει διενέξεις για οικονομικά θέματα αλλά και έκτακτα έξοδα. Κράτησε ένα συντηρητικό προφίλ σήμερα και μην κάνεις σπατάλες που θα επιβαρύνουν το ταμείο σου.

Δίδυμοι

Η αγαπημένη σου ενασχόληση σήμερα θα είναι οι “άλλοι” καθώς μέσα από τη συμπεριφορά τους θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τη γνώμη τους για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα κάνει τη γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεσαι ιδιαίτερα σημαντική. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα αντιληφθείς πως δεν γίνεται να ταυτίζεσαι με όλους! Κράτησε τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας και προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις!

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις που κάνουν την εμφάνιση τους δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και έχεις αρχίσει ήδη να εκνευρίζεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι να ενισχύσεις τον οργανισμό σου ώστε να έχεις ενέργεια. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και να πάρεις βιταμίνες προκειμένου να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις!

Λέων

Η εύνοια των τελευταίων ημερών συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη σε ευνοεί σφόδρα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα χαλάσει λίγο το καλό κλίμα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και απώλεια ενέργειας. Προσπάθησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ασχολίες που σε ευχαριστούν και μην υποκύψεις σε σπατάλες καθώς τα έξοδα σήμερα ευνοούνται!

Παρθένος

Αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι σήμερα είναι να μείνεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στον Τοξότη και να επιθυμεί την οικογενειακή θαλπωρή αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια. Οι εντάσεις με τους δικούς σου είναι πιθανές και οι διαφωνίες με αφορμή κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ακόμα πιο πιθανές. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η με ανθρώπους της οικογένειας σου καθώς είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ένταση που θα διαταράξει την οικογενειακή γαλήνη.

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες οι συναντήσεις και η επικοινωνία είναι στο ζενίθ τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο μπορεί να φέρει αψιμαχίες μεταξύ εσένα και συγγενικών σου προσώπων. Είναι πιθανό η αφορμή να είναι ασήμαντη αλλά θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα που θα δυναμιτίσει το κλίμα. Αν δεν θέλεις να συγκρουστείς να θυμάσαι πως μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να προσέχεις ιδιαίτερα αυτά που λες!

Σκορπιός

Η διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων εξακολουθεί να είναι το βασικό σου μέλημα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προκαλεί να βάλεις μια τάξη! Το τετράγωνο που  σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Τα ξαφνικά έξοδα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο σήμερα για αυτό μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου κάνοντας σπατάλες προκειμένου να νιώσεις καλύτερα!

Τοξότης

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα νιώσεις στο επίκεντρο της προσοχής καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τραβήξεις τα βλέμματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και για πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έδινες σημασία. Κράτησε χαμηλό προφίλ σήμερα και πρόσεξε τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές καθώς η ημέρα θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου προκαλεί μια συναισθηματική δυσφορία με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου μέχρι να ανασυνταχθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα εντείνει τη σωματική αλλά και ψυχολογική  κούραση καθώς οι ανησυχίες σου έχουν δημιουργήσει απώλεια ενέργειας. Αν θέλεις να το σταματήσεις τότε θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο στις σκέψεις σου καθώς όχι μόνο σε κουράζουν αλλά σου δημιουργούν και εκνευρισμό.

Υδροχόος

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να δράσεις για το κοινό καλό για αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο, κάποια ομάδα ή με τον εθελοντισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και πρόσεξε τον τρόπο σου- ο οποίος μπορεί να είναι προκλητικός- αν θέλεις να παραμείνεις ήρεμος/η χωρίς εντάσεις.

Ιχθύς

Ο αναβρασμός στα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζεται καθώς η Σελήνη από το Τοξότη δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με την επαγγελματική σου φήμη και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα εντείνει το άγχος σου αλλά και το ψυχροπολεμικό κλίμα στη δουλειά. Προσπάθησε να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου σήμερα καθώς όσο πιο αθόρυβος/η είσαι τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγεις αλώβητος και να μην εμπλακείς σε εντάσεις.